סתם פשוט סתם:)

Adiya

New member
סתם פשוט סתם:)

משעמם לי עכשיו חזרתי לא מזמן מהעבודה..(אני מלצרית) וזהו.. ככה מעבירה את הזמן עד לגיוס וזהו.. האמת אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי עבודה הייתי משתעממת רצח גם ככה ה"חברים הטובים שלי" כל כך עסוקים בעצמם עד כדי כך שרק מתי שהם צריכים משו הם פתאום נזכרים בקיומי.. באסה ..אה? זהו.. יום יפה לכם

סיונתו

New member
לשפר לך את ההרגשה?

גם אצלי זה היה ככה, כל שנה שעברה הייתי בחופשת מחלה... הייתי בבית ולא היה להם אכפת בכלל (והיה לי חבר שהייתי איתו כל הזמן..) זה הגיע למצב שאחרי היומולדת שלי השנה היתה לי התמוטטת והייתי מאושפזת
בסוף עזבתי אותם ומצאתי חברים חדשים שאכפת להם ממני... בכל מקום יש כאלה...

סיונתו

New member
אז עדיף...

להיות משועממת עם לב טוב מאשר לא משועממת עם אנשים מגעילים

Adiya

New member
נכון ..

צודקת אבל אני רוצה להתגייס כבר כי אולי אז אכיר באמת אנשים נורמלים ולא את הסביבה המגעילה פה.. אבל בסדר בינתיים יש לי עם מי להיות ולהסתובב פה ושם אבל חוצמיזה הכל באמת אחלה סומכת רק על עצמי

hell cen be fun

New member
לי היתה הרגשה כזו בכתה י'

והייתי בטוחה שרק אני בכל העולם עוברת את זה ומסתבר שלא....
ואח"כ גם מצאתי חברות חדשות לגמרי, שיותר מתאימות לי.
אל תצדאגי זה יעבור

מכיר את העסק עם החברים.....

אולי תנסי להכיר חברים חדשים? להכיר אנשים חדשים זה תמיד כיף

shira245

New member
אני ממש מבינה אותך

אחרי שביה"ס נגמר אתה מגלה מי באמת החברים שלך ומי לא, ותמיד יש הפתעות נעימות והפתעות לא נעימות. מצד אחד זה מבאס משהו מצד שני אתה יודע שהחברים שאיתך הם חברים אמיתיים וכל זה.. מה שכן, תמיד אפשר להכיר אנשים חדשים. ואם את עומדת להתגייס אז בכלל..

והם נשארים גם חברים טובים שלך ../images/Emo13.gif

לכל החיים אחר כך.... יש לי חבר אחד מהגן.... עד היום אנחנו חברים מעולים... ואני מקווה שזה ימשך ככה...

shira245

New member
נכון.../images/Emo13.gif

אני חושבת על כמה כמה חברים שלי שאנחנו מכירים מהגן, והיינו ביסודי-ביחד וגם בתיכון ואנחנו עדיין חברים טובים. זה מגניב
אבל עדיין, חברים באים והולכים...

Adiya

New member
ברור שהם באים והולכים..

רק לפעמים באסה שחברים באים והולכים טוב מי יודע אויל בצבא יהיו כאלה שיבואו.. ולא ילכו..

למעלה