סתם עיצה...

bluemoth

New member
סתם עיצה...

חזרתי עכשיו מראיון עבודה שני (בין הראשון לשני עבר חודש...). אמרו לי שאני מתחילה עוד שבוע-עשרה ימים, הסבירו לי מה אני אעשה שם וכו'. דבר אחד לא אמרו - משכורת. מה אני אמורה לעשות? להתקשר עכשיו לשם, לבקש את הבוס ולשאול או לחכות עוד שבוע, ואז לשאול?

amitayg

New member
קשה להיות בררניים היום

אבל אם נותנים פחות מ 7000 ש"ח לא כולל נסיעות תחשבי שוב זאת דעתי כמובן השיקול בסופו של דבר שלך אמיתי

singular

New member
לא יודע

מכיוון שאנחנו לא יודעים מה מקום העבודה, מה התפקיד שלה ואיפה היא ממוקמת בחברה, כמה שעות חודשיות היא הולכת לעבוד, ואולי גם מה ההשכלה נראה לי קצת קשה לתמחר משכורת בכל אופן מעטים המעסיקים שנותנים היום 7, לא? יש מלא מובטלים, למה לשלם 7 שאפשר למוצא מספיק שיעבדו בשביל4 ו5? אבל כמובן זאת רק דעתי האישית singular

amitayg

New member
יש הרבה מקומות שמשלמים שכר כזה

רק צריך סבלנות ואורח רוח אמיתי

bluemoth

New member
7000 ש"ח....הלוואי...

אבל לא עניתם לי בסוף - לצלצל לשאול מה השכר המוצע או לחכות שבוע???? דרך אגב, משכורות של 7000 8000 ניתקלתי רק בהיי טק - ושם רצו אותי 10 שעות - ללא נוספות וגם רחוק מהבית. ויתרתי.

amitayg

New member
בהיי טק ולא רק תלוי התפקיד ועוד כמה

פרמטרים חשובים. להתקשר בטח רצוי מאד אני מסנן משרות על פי שכר בטלפון אמיתי

bluemoth

New member
אמיתי - כבר הייתי בראיוןןןןןןןןןן

פשוט הם לא אמרו מילה על השכר. אמרו לי שהתקבלתי. האם לצלצל לשם מחר ולשאול מה השכר?

amitayg

New member
לדעתי האישית בלבד כן

או לגשת לקבל את החוזה והתנאים ואז להחליט תנאים ושכר הם מכלול שלם של פרמטרים: שכר,אשל, נסיעות, ביטוחים ועוד לעיתים השכר נמוך אז יחד אם כל התוספות החבילה הכללית משתלמת לסיכום אני מציע פשרה ברוח הימים האלו לכי לעבודה החדשה קחי את החוזה ספרי לי על המשרה השכר והתנאים ואז נחליט את יכולה לפנות אלי במסרים אם את מעדיפה לא לפרסם בפורום אמיתי

למעלה