סתם עובר בסביבה.

Human Nature

New member
סתם עובר בסביבה.

אני חולה על המוזיקה המדהימה שאלאניס מייצרת, ומשתדל לעקוב מדיי פעם אחרי הפורום. אחת הסיבות שאני לא מצטרף היא שידיעותיי בקשר לאלאניס מסתכמים בארבעת הדיסקים שלהּ שיש לי. בכל מקרה, רציתי לחלוק אתכם משהו שקראתי ב"מעריב לנוער" השבוע; הנ"ל הוא ציטוט של שאקירה מתוך כתבה עליה (לא שקראתי את הכתבה, עיניי תרו אחרי איזכור למדונה); זה הובא בהקשר של דעתה על השוואות (לא טרחתי להביא את כל הקטע, כי הוא לא רלוונטי): "אנשים מתבלבלים כי הם מוצאים קווי דימיון ביני ובין אלאניס מוריסט, למשל". תגובתכם?

Rוית

New member
אוי דיברנו על זה פעם אני חושבת..

אבל מעניין שדווקא את אלאניס שאקירה הזכירה.. (למעוניינים צירפתי את הקטע) דר"א אתה תמיד מוזמן לפורום, לא צריך ידע עצום באלניס, יש פה מעריצים עם רמות ידע שונות בנושא וכולנו מסתדרים. אתה מוזמן תמיד!

Rוית

New member
ואני רק רוצה להוסיף

שאם חושבים על זה, היא באמת אמרה בקטע הזה דברים נכונים..

perrinat

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif

גם אצלי בפורום שאקירה דנים בשאלה - שאקירה מזכירה את מריה קארי? ואת אלאניס? (ראה תמונה מצורפת..... מלפני 3.5 שנים....) ואת אליסה מילאנו? ואת אנסטסיה??????????? אנשים כנראה מוצאים דמיון........ טוב, נו......... וכן, שאקירה מודעת להשוואת האלה, ויפה מה שהיא אמרה - מילים כדורבנות

AlanisJunkie

New member
היי לך...

אני מכיר אותך כבר מכל מיני פורומים... ברוך הבא לפורום שלנו...

Blueberry©

New member
איזה שטויות!!

לא היא לא מזכירה אף אחד מהן.. אלאניס שלנו יחידה ומיוחדת

symptoms

New member
וכמו שכבר כתבתי מקודם

ומשום מה זה לא נשלח כבר דיסקסנו על זה קודם ואין כמו אלאניס (עם כל הכבוד לזמרות אחרות) כי אלאניס יש רק אחת ואתה מוזמן להצטרף לפורום כי כמו שרוית אמרה לכול אחד יש רמות ידע שונות וכשאני הצטרפתי גם אני לא ידעתי כמעט כלום אבל מאז הידע שלי גדל והתרחב

BaBa LiVe

New member
אלאניס..אלאניס....

מה יש לשאקירה פורום? איזה עצוב! אבל שיהיה לה יומולדת שמח..עוד 9 ימים כתוב שם? אני לא מחבב (אמרתי את זה בעדינות) את בריטני ושאקרה, הן... רק גונחות..בעיקר בריטני.. אבל לשאקירה יש שירים נחמדים! סליחה שאני חוזר: אלאניס יש רק אחת. (תראו בדוגמא מי האלוהים...) לילה טוב אנשים!

Rוית

New member
הייי הייי....../images/Emo70.gif

אני מבקשת בלי הערות כמו "מה יש לשאקירה פורום? איזה עצוב!" כמו שלאלאניס יש מעריצים שפתחו לה פורום ככה גם יש לשאקירה מעריצים שפתחו לה פורום. לא צריך כאלו המחשות בשביל להבהיר שאלאניס (ואמא!) יש רק אחת, מי שצריך לדעת יודע את זה וזה הכי חשוב

Human Nature

New member
תודה על הברכות ../images/Emo13.gif

כשקראתי את מה ששאקירה אמרה צחקתי. למה? משום שכשאלאניס יצאה עם אלבום האולפן הראשון שלה [לפי מה ששמעתי האלבומים שיצאו לפני JLP צריכים להשכח] היא הגּיעה עם בשורה מקורית ורעננה. שאקירה פרצה לתודעה עם שיר פופ (מטופש לטעמי) נוסחתי; היא לא שינתה דרכי מחשבות או את עולם המוזיקה עד כה, כך שכל השוואה בין אלאניס ובינה תפגע באלאניס. כנ"ל לגבי אבריל לאוין מלאת הפוזות. ואלאניס היא באמת דבר מיוחד. הכתיבה שלהּ כל-כך אישית, עמוקה ויפה עד שהיא פשוט מעוררת הערצה.

Rוית

New member
דווקא אני מוצאת יותר דימיון לאבריל

מאשר לשאקירה.. אני חייבת לציין שקניתי את הדיסק של אבריל לבין והוא מצויין. מזכיר טיפונת את JLP אבל לא עם כ"כ הרבה זעם..

דווקא אבריל?

הייתי אצל ידידה שלי (זאת עם הדיסק של אגילרה...). שמעתי את הדיסק ולפי דעתי היא לא כל כך מוכשרת... גם אני יכול לרשום שיר עם חרוזים... תראו אילתור: I´ll never forget... i´ll never forget you alanis morissette i don´t want to brave, if someone will steal her album "jagged little pill" i don´t want to hear about any facts, i just want "feast on scraps" יהיה להיט..הא?

AlanisJunkie

New member
אנשששששים...

אין, אין על נטלי אימברוליה.... לא שאקירה, לא אבריל ולא כלום... אם כבר לגוון, נטלי.

יש לי את הדיסק הראשון שלה

בבית והוא דווקא נחמד לאללה אבל את האחרון לא ממש אהבתי ממה ששמעתי... ~~~!~~~

AlanisJunkie

New member
דווקא אהבתי את האחרון...

ברור שלאלאניס יש שירים בהרבה יותר יפים. אבל תמיד נחמד לגוון...

אני אומר אם כבר לגוון אז....

(אה וזה אם אנחנו בעניין של זמרות) אז פיונה אפל! אין הבת אדם פשוט ענקית~

למעלה