סתם עברתי כאן

יניבניב

New member
סתם עברתי כאן

כן , כן האנשים כה נחמדים גור איתנו גור לך יא גוזל בן גוזלים גור אריה גור שלף הל, הל, אנגלי פלפל, ישראל מקומות אחד עד שמונה עלו עלו בכדורסל שיחקו שיחקו מי שלא רצה אותו בתור שר בטחון משחק כדורגל חגג היום בסלובניה חמש שנים לוויאגרה אז מה מוסר השכל? אביך? אמך? כן, כן, השער מבורזל השער אוי השער מבורזל

bali

New member
מנהל
פשש... אתה מאד יצירתי בשעות הקטנות

של הלילה/בוקר...
סחטיין!

beagle

New member
קפה נמס

אין נעלי קפיצת הדרך ללא סוליות של יהלומים האם אספרסו יהיה גאולתנו? טייסטר'ס צ'וייס טייסטר'ס צ'וייס שניים סוכר מעט חלב עוגיה קטנה ליד משהו יבש לא מתוק מדי אין צורך להקציף או להתכעס יצא הקצף על הברמן אכול ושתה כי מחר נמות קשה היא דרכו של פול ניומן פול מקארתני פול קפה

יניבניב

New member
איך התחתנתי אם לא התאלמנתי

למה למה זה היה? מה צריך לקרות הוא שיעשה ואם כל יתן גם זה אפס איך התחתנתי אם לא התאלמנתי? וילד אחד מבלומה ואחד מתקווה אין תקווה גם עד הבוקר הבא הבקפה ימצא נחמה? הבעוגה? הבקפה? הבו , הבו טרין כבד אווז ונאכלהו כי עלה השחר מעשה ברבי טרפון שטרף טרפו ברבים גם כי הגיח מעבר לפינה ובקרחת היער התפוגג אבל איך , איך התחתנתי אם לא התאלמנתי עוד היום בנב עוד יעלה יעלה ונודע שמו ברבים ויפוצו מעיינותיו הו אבי אין בי כח הב לי זיתים

beagle

New member
אקמול

לוהט לוהט לוהט כקוביות קרח על עמוד השדרה. צמרמורות ואיה המדחום? איה אופטלגין? איה פלוטו? אקה האווזה אקה האקרובט אקה האקמול איה האקמול? תה תה תה תה עם נענע תה עם קינמון תה עם ג'ינג'ר לישון ותו לא.

יניבניב

New member
מחר יעלה יום

לא יום יהיה ולא לילה והיה לעת ערב יהיה אור וכל רואהו יאמר קרב חזק עזור והוא עזור והוא רחום והוא חומל והוא על אביון יביט והיא? היא הנותנת כן, היא נותנת אך אתה לא לוקח ואם יקחוה האופל ואם חבר מרעיו והיתה כנציב מלח וכנציב העליון כנציב בארמונו וכצרפתי בגבעתו וכבקעה במוסררה וקטמונים ותלפיות מוסך רנו חיים לוי שלום

beagle

New member
קשים חיים

ואילו לא אתעקש? האם יסתם הגולל על הקושי? ואילו לא אתבייש? האם יבושש לבוא? בציפורניים ושיניים ומרפקים ואנרגיות שאולות מהשאול ופילוס דרך כמפלסת שלג ולחימה עזה ולגימה עזה ועזה כמוות האהבה אני אנוח כבר בקבר. ואילו כולם יקפצו מהגג האם גם אני אקפוץ? לא. אשב לי לבד בחושך, אתם תהנו. עוד באירופה הייתי.

יניבניב

New member
קיבלתי מייל

ובאמצע החיים קו שדרתו נתפקעה לא יוכל עוד נדוד כתפיו ובין כותפותיו כומתה עלה בדרגה עלה לגדולה אך אין מי יאמר חבק ואין מי ילפוט ראש ראשים חיוורים ומעליהם נמתחת חופת שמיים הו, נחפה בכסף איך ירקרק חרוץ כנפי יונה ואברותיה ואל תאמר די כי עוד השעה ארוכה

beagle

New member
כביסה

ואין יודע מי ולמה יצודד את עיני ושינוי גדול מתרחש בחיי כל אדם שאתקל בו שכן אם רע ואם טוב שינוי אחולל גם אחולל וחייו לא יהיו כפי שהיו קודם תרומתי לחיי אחרים רעידות אדמה מונסון ושטפון יצא מאצלי כאדם חדש מלא יותר ואין יודע מי ולמה ישנה את חיי

יניבניב

New member
לא חודש היום

לא חודש היום ולא שבת ולא עת היאסף מדוע את אומרת שלום? כל הלילה עד הבוקר בקצה מיטה מכווץ כמו השקיעה הים סוחף, שוטף, בוכה הוא בשלו ולא לוייתן זוכר, אני זוכר ימים מעל ראשי ההרים חיילים בטרמפיאדה שניים אני אוסף אותם אפילו שאין לי אוטו למי מגיע פרס ישראל? ולמי פרס חצי ישראל? אם קוטנר היה מקבל ונשיא המדינה יוסי בנאי הו, מסקין מסקין לו רק היית אח של חיים טופול אך היא גוועה ואיננה מעל ראש מגדל בירושליים פרשה כנפיים

sjarjar

New member
היונה

עפה בשמים ורואה למטה בלאומילך חוצב באלנבי והפועל שוב הפסידה היונה מוצאת יון נייטרלי עם נטיה לחיוביות ורוקדת על שתי חתונות ובר מצוה אחת בורקס היונה נטולת ראש רגל וקרביים בסיר ממולאה באורז צימוק וצנובר זעפרן פוחלץ

beagle

New member
ארוחה

ארמונות של ערמונים ערמות של ערמונים הרים של ערמונים על גחלים לוחשות לוחשות סודות רז אל רז או סתם רז או רז אורז עם אפונה פילה מדומה? מדמה בנפשו צלי. עם ערמונים.

sjarjar

New member
רוזנקרנץ וגילדרשטיין

זורקים מטבעות רוזנקרנץ וגילדרשטיין מפילים מרפסות בירנבאום ומנדלבאום מכינים פרות ואלוהים? אוכל.

יניבניב

New member
לא אלוהים אני

ואיך אומר חדל? רק השער ידע את הנכנס בו מול ים ישבתי ולובסטרים מצצתי פתאום נפל האויסטר אך כל סוף הוא גם התחלה אם תלך במעלה רחוב הארבעה שם הם יושבים צחנת פרחי אלנבי גם בגבע גם ביוסיפון לא תראה כלום והחסר? יש לו את שלו

sjarjar

New member
בסיר צר יושבים

בורי וכבשת הרש גרביים אפורים מגולגלים למטה ודיו על הידיים כרטיסייה ניקבת לי באמצע רוח ים שם מבחן? בדשא בדשא? אבנים אבנים? בכיסים בכיסים? חור החייט? לא מדבר עיברית מחר ייסע מי יודע לאן

YoavR

New member
פעם

פעם לפעמים רוח נגעה בשערייך שערי פיך מתקתקים מושלמים כשאר פנייך פעם כתמיד שמש יצאה מזרח גבהה עיניים בוהקות כלפיד על מה היא חולמת האהבה פעם אולי אבוא כאביר ולי סוס לבן הושיתי את ידך אלי אצבע שמים תכלת וארגמן

יניבניב

New member
דרך לא דרך

הגדוד עבר ויש עוד הרבה לצדדים הרי ברור? ומושלם הרוח העובר בשיער ויש עוד זמן לפנינים מה הסיפור? ואם לא יתן ואם יתן כבר נחיל רעדים שועט זה בקיצור ומתי יחכה ולמי יש שיער והיא בשלה משתבללת והחדר סגור אבוא כעני שואל על פתח בתפילה ובתחנונים דברים אקח אנא שערי רחמים לנו תפתח

למעלה