סתם סתם

סתם סתם

אין דבר כזה - _- חחח אין פדי אריק ברמן אבל יש פדי עברי לידר :p טוב עכשיו רציני .. יש לי חברה _ _ _ _ שמזה נהייתה פריקית פעם היא הייתה פאקצה וזה ... מה אני יעשה ? היא מתחילה לשמוע רוק והכל וזה ממש מגעיל אנא עזרו לי .. תנו לי עצות

HADAS12345

New member
דיייייייייייייי אני בהלם!!!

עברי כוסעוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן@$#!#@!#@!!@@!$#@!$#@! מאמי אני הייתי ממליצה לך לשלוח אותה לפסיכולוג דעעע חברה שלי _ _ _ היתה כזאת גם ומאז הטיפול רק סרנגה היא שומעת@!$@!$@!#! נשמותתת מישהי כאן באה להופעה של סרנגהההההההה?!?!?!?! תענווו זה דחוף טיליםםםםםםםםם!!!

כפרע אני באע

שמעי נשמה גם רונן ודורע יכולים לבוא ?? נשמה שמעי צריך לטפל בשניהם דחוף !!! אבל מה דחוף דחוף טילים למה רונן עושה בעיות וזה לא הולך ככה אגב קניתי נעלי עקב ממש ממש יפות .. ועוד לק ורוד אחד היפים !!!

0רנגה 0!! מ!e* מ!שלם

אעאעא אנ* בא %$# גם אנ* e!מע 0רנגה %$#^ ל**ק 0רנגה 0!! מ!e* מ!שלם

negevon

New member
אני רוצה להיות פאקצה אבל אני לא יוד

...ע עזרו לי!!!!! היי רביעית....

Beatrix Kidow

New member
מי מפגר יותר ממך?

אף אחד!! תיהיה מי שאתה!!!!!! לא פריק! לא פאקץ! ולא חנון! ותעשה טובה כפרע, תתבגר!!!!!!!!!1

HADAS12345

New member
יעעעעווווווווו תודהההההה יפיופים!!

כולם באים לסרנגוש 2006 --------------- >טרורררר!!! רוצים לעשות הסעות ?!!?!?!?! טלושששששששששששש דברי איתי חיים שלי ראית את מורגוש הפקעאצההה הזאת שלנוווווווו מתגעגעת אליהה!!

Beatrix Kidow

New member
מטומטמת

תני לחברה שלך לעשות מה שהיא רוצה... את נשמעת כמו איזו אמא דאגנית ומטומטמת.

Beatrix Kidow

New member
אגב, מה רע ברוק?!

פינק פלויד, להקת רוק, הלהקה השניה הכי טובה בעולם אחרי "הביטלס", עשתה מהפכות בעולם המוזיקה. יש שאומרים שרק אנשים עם טעם טוב במוזיקה שומעים רוק....פינק פלויד....קווין..... אבל גם בריטני ספירס לא רעה. זאת רק הדעה שלך, מיידלה.

למעלה