קווין מעולים
ק קוראים לי ארבעשרה New member 16/11/07 #18 ../images/Emo13.gif אלאניס מוריסט, רד הוט צ'ילי פפרס, פו פייטרס, בוב דילן.. עליהם אני אשלם אפילו 500 שקל רדיוהד, אואזיס, 30 סקונדס... מי עוד? סנדי בלקמן (המתופפת של לני קרביץ. שתבוא לבד), וואו, הרבה
../images/Emo13.gif אלאניס מוריסט, רד הוט צ'ילי פפרס, פו פייטרס, בוב דילן.. עליהם אני אשלם אפילו 500 שקל רדיוהד, אואזיס, 30 סקונדס... מי עוד? סנדי בלקמן (המתופפת של לני קרביץ. שתבוא לבד), וואו, הרבה
S Starving for truth New member 18/11/07 #23 אמ יש המון: מה שעולה כרגע: LIFEHOUSE 3TT THREE DAYS GRACE !! סיסטם אוף אה דאון פו פייטרססססססס!!!! BRAEKING BENJAMIN!!!!!!!!!!!!!!! STAIND! TRAVIS WEZEER BLACKFIELD יש עוד המון!! אבל זה מה שעלה לי.. כמה לשלם?.. האהובות ממש אני מוכנה גם 500 אלו שפחות נראלי 100 או 200 זה חלום לחשוב שיבואו לכאן
אמ יש המון: מה שעולה כרגע: LIFEHOUSE 3TT THREE DAYS GRACE !! סיסטם אוף אה דאון פו פייטרססססססס!!!! BRAEKING BENJAMIN!!!!!!!!!!!!!!! STAIND! TRAVIS WEZEER BLACKFIELD יש עוד המון!! אבל זה מה שעלה לי.. כמה לשלם?.. האהובות ממש אני מוכנה גם 500 אלו שפחות נראלי 100 או 200 זה חלום לחשוב שיבואו לכאן
B B R A Y E R New member מנהל 18/11/07 #24 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלא אוהב להקות מחו''ל וגם זמרים מחו''ל לא אוהב כ''כ.. אני אוהב רק שירים אחדים אבל בארץ יש המון להקות ישראליות שהייתי רוצה שיתאחדו בשביל הופעה!
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלא אוהב להקות מחו''ל וגם זמרים מחו''ל לא אוהב כ''כ.. אני אוהב רק שירים אחדים אבל בארץ יש המון להקות ישראליות שהייתי רוצה שיתאחדו בשביל הופעה!
M Miss RockRose New member 18/11/07 #25 ../images/Emo210.gif../images/Emo211.gifכוורת../images/Emo55.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif והחלונות כמובן
../images/Emo210.gif../images/Emo211.gifכוורת../images/Emo55.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif והחלונות כמובן