סתם סקר שמצאתי

Adi 18

New member
סתם סקר שמצאתי

אם למישהו ממש משעמם ובא לו לעשות סקר נחמדון אז שיענה..כי בינינו- משעמם ואין חיים! חחחחחחחח סתם אני צוחקת 1. מה הציון הכי נמוך שקיבלת השנה? 2. מה הציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 3. אני יותר מעדיף: עבודה\מבחן 4. הדבר הכי חצוף שאמרתי למורה... 5. נעלבתי ממורה מתי שהיא אמרה לי... 6. לדעתי מורים הם... 7. מקרה מביך שקרה עם מורה... 8. האם מורה תפסה אותכם מבריזה? 9. הדבר הכי מפתיע שמורה אמרה לי באסיפת הורים... 10. ההורים שלי הכי התעצבנו עליי מתי שקיבלתי ___ במבחן... 11. לסיום, לדעתי המורות הם _______

QsomeoneQ

New member
בית ספר../images/Emo35.gif בחופש../images/Emo35.gif

אוף
טוב נו... 1) 72 2) 100 3) תלוי במה... 4) הממ... אני חושבת שבכל השיחות שלי עם מורה מסוים התחצפתי אליו, אני לא יכולה להצביע על משהו מסוים... 5) שאני תינוקית מפונקת ושאני צריכה לשלוט בתגובות שלי (אותו מורה משאלה 4) 6) תלוי איזה 7) לא יכולה לחשוב על משהו... 8) אף פעם לא הברזתי אני חושבת... אהההה בעצם פעם אחת, ואז ראיתי את הורה שלי בסוף היום, והיא כזה "ואיפה את היית
" ואני מהר ממציאה לה תירוץ שהשלמתי איזה עבודה... חחח זה היה ממש מצחיק... 9) חחח, זה לא משנה.. 10) ההורים שלי לא מתעצבנים מהציונים שלי 11) ואיך שונה משאלה 6
רומאו - אל תשנא אותי, מצטערת שלא עניתי לך, מצטערת שתפסתי את התפקיד שלך בלענות ראשונה
עדי - למה את לא עונה על זה

RomeoITALIANO3

New member
אני עיף רצח תראו מתי אני כותב את זה

1. מה הציון הכי נמוך שקיבלת השנה?נכשל במתמטיקה 2. מה הציון הכי גבוה שקיבלת השנה?100 מיני מתכונת היסטוריה 3. אני יותר מעדיף: עבודה\מבחן-כלום 4. הדבר הכי חצוף שאמרתי למורה...vaffanculo, מזל שלא הבינה 5. נעלבתי ממורה מתי שהיא אמרה לי...לא נעלב מאף מורה 6. לדעתי מורים הם... אי אפשר להכליל את כולם יש מורות שהם מלאכיות 7. מקרה מביך שקרה עם מורה...אוווו זה הרבה ואין לי כוח לכתוב 8. האם מורה תפסה אותכם מבריזה? בטח פעמיים בשבוע היא כבר מחכה בשער 9. הדבר הכי מפתיע שמורה אמרה לי באסיפת הורים... הוא לא כישלון 10. ההורים שלי הכי התעצבנו עליי מתי שקיבלתי _נכשל__ במבחן...בגרות במתמטיקה 11. לסיום, לדעתי המורות הם מורות_______

daniel pomiki

New member
תורי:)

1. מה הציון הכי נמוך שקיבלת השנה? היה לי כמה נכשלים... ממה שאני זוכר היה לשון 2. מה הציון הכי גבוה שקיבלת השנה? היו לי מאיות... 3. אני יותר מעדיף: מבחן... אני יותר טוב תחת לחץ:) 4. הדבר הכי חצוף שאמרתי למורה: בחיים? או השנה?? ליפני שנתיים אמרתי ליועצת שלנו שהיא המורה שלנו לספרות שהיא לסבית מיזדינת בגלל שהיא עושה הפליות בין הבנים לבנות בכיתה שלנו 5. נעלבתי ממורה מתי שהיא אמרה לי, אני נעלב ממורות בעיקר שהם עושות אפליות 6. לדעתי מורים הם... מורים??? יש לי רק מורים לספוט... ואני שונא ספורט... 7. מקרה מביך שקרה עם מורה, חחחחח... המורה שלי בכיתה ז' באה אם מין חליפה עיסקית כזות מכופתרת, ובלי חזייה, ובחולצה היה 3 כפתורים, ככה הרווח בין אחד הכפתורים התקפל ואז במשך שעתיים ראינו למורה שלנו את השד:) והיא הייתה די כוסית 8. האם מורה תפסה אותכם מבריזה? ברור 9. הדבר הכי מפתיע שמורה אמרה לי באסיפת הורים, שאני לומד ומשיקע 10. ההורים שלי הכי התעצבנו עליי מתי שקיבלתי ___ במבחן, להורים שלי לא מפריע כול כך כמה אני מקבל במיבחנים 11. לסיום, לדעתי המורות הם מושחטות

ESU Boscorelli

New member
כמה מפתיע... תורי....

8... כן בכלכלה... לא היה לי כוח ללמוד יום אחרי זה היה לי מבחן אחר ורציתי לנוח... 100 מין הסתם אמממ עבודה... יותר קל להוריד מהאינטרנט למורה לאנגלית Screw you! מורה? שאני יעלב ממנה? למה מי היא בכלל??? מרוויחת שכר מינימום עלובה מורים? אמממ בואו נגיד במילים יפות מוכרות את גופן מקרה מביך שקרה עם מורה? תפס אותי בשירותים לא סתם מה זה מקרה מביך? כולה רואה אותם 7 שעות ביום... מבריז... לא ת'אמת לא... אני כשרוני בזה ככה שאין מצב אין משהו מפתיע תמיד זה אותו משפט "יש לו פוטנציאל אבל הוא לא ממצא אותו" אממ 8... חחחחח מורות הם כמו שאמרתי למעלה... ות'אמת נראה לי שזונות מרוויחות יותר אבל לא משנה כבר...

Adi 18

New member
אני למרות שאין לי זמן...

1. מה הציון הכי נמוך שקיבלת השנה? אתם לא רוצים לדעת.. 2. מה הציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 100 3. אני יותר מעדיף: עבודה\מבחן לא זה ולא זה אבל מצד שני כבר לא אכפת לי כי סיימתי:) 4. הדבר הכי חצוף שאמרתי למורה... אני ? חחח אני ילדה טובה:) 5. נעלבתי ממורה מתי שהיא אמרה לי... מורים חולים עליי:) 6. לדעתי מורים הם.. תלוי מי רובם מעצבנים 7. מקרה מביך שקרה עם מורה... לא זוכרת כזה דבר 8. האם מורה תפסה אותכם מבריזה? אני מבריזה?? חחח ממש.. 9. הדבר הכי מפתיע שמורה אמרה לי באסיפת הורים... ??? לא יודעת 10. ההורים שלי הכי התעצבנו עליי מתי שקיבלתי ___ במבחן... ההורים שלי לא מתעצבנים עליי בגלל ציונים כי הם יודעים שאני עושה תמקסימום.. 11. לסיום, לדעתי המורות הם _______ מסכנים שבחרו תמקצוע הזה

Adi 18

New member
סקר לחופש...... ../images/Emo174.gif../images/Emo173.gif

1. מהו לדעתכם התאריך הכי מתאים לתחילת החופש ולסיומו 2. האם קרה שפעם השתעממתם בחופש עד כדי כך שרציתם שיתחילו הלימודים 3. איפה אתם אוהבים לבלות בחופש 4. עם מי אתם אוהבים לבלות בחופש 5. אם תפגשו את אחת המורות שלכם במקום שאליו יצאתם עם לבלות אתם... 6. מה הדבר שאליו אתם הכי תתגעגעו בזמן החופש 7. ים/בריכה 8. באיזה שלב/תאריך בחופש אתם מתחילים להתארגן לקראת תחילת השנה 9. האם קרה שהברזתם על היום הראשון שלהלימודים 10. בשתי מילים החופש הגדול בשבילכם הוא-

RomeoITALIANO3

New member
לא נמאס לי בכלל מהסקרים , עדי

1. מהו לדעתכם התאריך הכי מתאים לתחילת החופש ולסיומו-כמו שהוא פלוס חודש 2. האם קרה שפעם השתעממתם בחופש עד כדי כך שרציתם שיתחילו הלימודים-לא 3. איפה אתם אוהבים לבלות בחופש- נו זה ברור , איטליה ואשקלון 4. עם מי אתם אוהבים לבלות בחופש-חברים טובים. אחים 5. אם תפגשו את אחת המורות שלכם במקום שאליו יצאתם עם לבלות אתם..אין סיכוי שאני יפגש איתם, ואם נגיד שכן אז מה איכפת לי 6. מה הדבר שאליו אתם הכי תתגעגעו בזמן החופש- לטרור שעושים בכיתה ולצחוקים שאנחנו עושים 7. ים/בריכה- בארץ בריכה בחו"ל ים 8. באיזה שלב/תאריך בחופש אתם מתחילים להתארגן לקראת תחילת השנה- יום לפני 9. האם קרה שהברזתם על היום הראשון שלהלימודים-לפני שנה , אבל זה לא הברזה הייתי במיורקה 10. בשתי מילים החופש הגדול בשבילכם הוא- איזה שתי מילים ? לפחות 20 חופש גדול זה כיף תענוג לפרוק עצבים לנוח להשתזף הפסקה והכי חשוב לעשות כיף!!!!!!!!!!!

ESU Boscorelli

New member
תורי....

שיתחיל ב 1 בספטמבר ויסתיים ב 31 באוגוסט... אחלה חופש! להשתעמם בחופש??? לא במדינה שאני חיי בה באילת... כל דקה שאפשר אני יהיה שם עם מי? כמה שיותר בנות בכמה שפחות בגדים... כבר קרה... פגשתי 3 מורות בבית קולנוע... אז מה הן לא שוות אגורה להתעלם... הכי נתגעגע? ליום שבו התחיל החופש כי אז זה נראה שיהיו יותר ימים ים! ב31 באוגוסט יום לפני.. בטח! זה היום הכי שווה להבריז גם ככה לא רושמים ב 2 מילים.... Let's Rock!

daniel pomiki

New member
בחיים לא ימעב לנו מהסקרים שלך:)

סתם שאלה, איפה את מוצאת אותם???? 1. מהו לדעתכם התאריך הכי מתאים לתחילת החופש ולסיומו, 16.8.87(התעריך לידה שלי) ועל הסוף שלו נדבר אחרי שהחופש הזה יגמר 2. האם קרה שפעם השתעממתם בחופש עד כדי כך שרציתם שיתחילו הלימודים, ליפעמים אני מתגעגע לחברים שפחות נוח לי להיפגש איתם בחופש... 3. איפה אתם אוהבים לבלות בחופש, ים ים ים ים ים ים, אני גר ליד הים ואני לא יכול לחיות בלי הים 4. עם מי אתם אוהבים לבלות בחופש: חברים שלי (שאלה קצת רטורית הייתי אומר) 5. אם תפגשו את אחת המורות שלכם במקום שאליו יצאתם עם לבלות אתם, תלואי איזה מורה, אם זות מורה שאני אוהב אני יגיד לה שלום, אם היא לא אז אני פשוט יתעלם מימנה 6. מה הדבר שאליו אתם הכי תתגעגעו בזמן החופש, לפלפל שנימצא מחוץ לבצפר שלנו ושאנחנו מבריזים אנחנו הולכים לשם 7. ים/בריכה, בריכה הם המצעה של השטן והעירונים
זה הדבר הכי מזויף שיכול להיות, אני לא יודע איך אנשים מעדיפים אותה על הים, שהוא פשוט מושלם
8. באיזה שלב/תאריך בחופש אתם מתחילים להתארגן לקראת תחילת השנה, מזה להיתארגן לתחילת השנה
9. האם קרה שהברזתם על היום הראשון שלהלימודים, ברור, חייבים לבקר מתישהוא את הפלפל 10. בשתי מילים החופש הגדול בשבילכם הוא, השיא!!!

Bohemian kid

New member
אכן משעמם לי....

1. 62 במתמטיקה (פעם אחת זה מותר
). 2. 100 או יותר לא זוכר... 3. מבחן. 4. נו זה משעמם אז לא מקשיבים. זה לפחות מה שאני זוכר. זה כזה חצוף אה.. טוב הוא היה ממש מעוצבן
5. לא נעלבתי השנה ממורים, אני חושב. 6. עם מסכן שאוהב להטפל לילדים, אלא אם הן נחמדים. 7. אממ... לא זוכר. 8. כן
המורה לספורט משום מה יצא הלסתובב ליד הבניין שליד האולם ספורט. תפס אותנו בורחים. 9. אין זה תמיד אותות דבר. לאחרונה אפילו ההורים שלי לא היו צריכים להגיע, כי אין מה לומר. 10. 62. 11. כמו 6.

למעלה