סתם סקר נחמד..

סתם סקר נחמד..

מה הדבר הכי מטורף שעשיתם? אצלי-קפצתי באנג'י. לא ממש מטורף,אבל נו,הכי מטורף שעשיתי עד כה..

eynav16

New member
../images/Emo12.gif אני גם רוצה...

למרות שזה מפחיד... אני עשיתי סנפלינג אבל זה לא נחשב למטורף...
נסעתי בכבישים של ברזיל בחושך, בגשם מבול, בערפל.. הכבישים של ברזיל זה בורותתתתת ואין קליטה בפלאפון בין עיר לעיר...אם ניתקעים אז ניתקעים וזה היה אחרי אלף קילומטר..אולי טיפה פחות אבל משהו כזה..

חחח

האמת שבאנג'י זה באמת דיי מפחיד בהתחלה,אבל זה כיף אדיררררר ואחרי פעם 1 לא מפחדים מזה..

eynav16

New member
הכי מפחיד שהחבל יקרא..

לפני שנה פה באיזור מישהו נהרגה מזה כי ניקרא לה החבל...אייייייי כואב... מפחידדד למרות שזה יכול לקרוא גם בספלינג והכל אבל..לא יודעת אני רוצה לעשות צניחה חופשית זה ניראה לי כיף

זה באמת מפחיד..

אבל אני בכל אופן עשיתי את זה במקום מקצועי שאין מצב שיקרע החבל או משהו...

eynav16

New member
אי אפשר לדעת

רציתי לעשות...אבל ניראה קודם שיהיה איזה הזדמנות... אחר"כ נדבר...

eynav16

New member
לא ניראה לי שבארץ

אולי בברזיל אבל לא בוטחת פה בכלום...חח

eynav16

New member
גרה באיזשהו חור שניקרא אוברלנדיה

זה נימצא במינאס ג'ראיס.. זה אולי עיר גדולה יחסית...והיא גם נחשבת עיר קטנה לעומת הערים הגדולות של ברזיל... 4 שעות נסיעה מברזיליה (עיר בירה של ברזיל) ושעה טיסה מסאו פאולו שזה עיר גדולה ומרכזית.. נסעתי השנה שזאת השנה הראשונה שלי פה לטיול בדרום ברזיל בחופש של הקרנבל וראיתי יום אחד קרנבל...היה נחמד...יש הרבה מה לכתוב על זה אבל אין לי כוח כרגע.. זה כמו ריו וסאו פאולו רק קטנציק ובסאלבדור אני מניחה שאני יהיה אבל שם זה לא מצעד כזה שם זה רוקדים ברחובות...ובכלל שמכירים טיפה את התרבות של הבראזילאים זה דיי דוחה ללכת לסלואדור לפי מה ששמעתי... יש המון כתבבות על זה...

אהה אוקיי ../images/Emo13.gif

מה יש להם חופש קרנבל? חח אז אני מבינה שהקרנבל חג אצלהם..איזה מגניב.. ואיך את מדברת פורטוגזית? זו שפה ממש יפה לדעתי..דיי דומה לספרדית קצת..לא ממש.

eynav16

New member
אני לא כל כך מדברת../images/Emo10.gif

אני מבינה קצת(טוענים שדיי הרבה אבל זה כלום כמעט) ולא ממש מצליחה לדבר גם שאני רוצה...
יש להם חופש קרנבל כן...זה חג הכל פה חג כל השנה חוגגים
כל שבוע או כל חודש לפחות יש חופש...יום בשבוע בערך...ככה כל הזמן.. עכשיו לא שמתי לב כל כך ואולי לא כל כך אבל כשהגעתי כל שבוע היה יום חופש ביומולדת שלי איזה קדושה חשובה הגיעה לפה אז היה חופש...למשל.....

חח

היה לי לילה גרוע כאב לי הראש כל הלילה בכלל לא ישנתי כמעט אז לא הלכתי לבית ספר היום

eynav16

New member
../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה איתי אבל אני עייפהההה

למעלה