סתם סקרנות

haimaz

New member
סתם סקרנות

רצתי לדעת עים איזו מערכת הפעלה אתם עובדים אני עובד עם וינדוס וקצת עם לינוקס [מנדרייק 7.2] אני רק רוצה לדעת עם זה נכון שהאקרים מעדיפים לינו אני רק מתחיל לילמוד את נושא הרשת ואקרים תמיד סיקרנו אותי לא ביגלל הפריצות אלה ביגלל התהליכים זה מסקרן אותי תודה חיים נ.ב. פרום נחמד

N0

New member
האקרים מעדיפים בלונדיניות.

ואולי זה סתם כי רובם הם גברים (הי אל תצעקו עלי זה ככה לפי הסטטיסטיקות) אבל עדיף שגם יהיו עם חזה גדול ונכונות. N0 לא יכול להגיד לך מה האקרים מעדיפים , ואף אחד לא יכול להגיד לך מה האקרים מעדיפים כי זו תיהיה הכללה. מה שכן רוב הסיכויים שהאקר אמיתי יעדיף להשתמש במערכת הפעלה שהוא רואה איך היא עובדת מה היא עושה והוא יכול לשנות כל פרט בה. זה אומנם גם לינוקס אבל לא רק. N0

x-raper

New member
בוינאוס אפשר לשנות הרבה דברים כמו

המסך לפני שנסגר המחשב שכתוב בו בכתום ``נא לסגור את המחשב`` או משהו כזה... ועוד ולפי מה ששמעתי (ורוב הסיכויים שזה לא נכון) זה נקרא פריצת ווינדאוס... אבל חוץ מזה אין לי מה להגיד

N0

New member
פחחח :)

לשנות הרבה דברים... אפשר גם לשנות את הטפט של הרקע ואת השומר מסך , אבל זה כלום כי בלילו אפשר לשנות גם את הצבע של הטקסט ואיקונים של העכבר... פחחח. אני לא מדבר על שינוי תצוגה דביליים, אני מדבר על קוד פתוח, מה שאומר שכל מה שאתה רוצה אתה יכול לשנות, החל מזה שנראה לך שלוקח לו יותר מידי זמן לעשות פעולות פשוטות כמו חיפוש, אז אולי אם אתה מספיק חכם אולי תוכל לכתוב אותו יותר טוב , ושחצי מהארורים אתה באמת יכול לבדוק את השורת קוד ולראות למה הם קרו ואיך למנוע אותם ,או אם אתה רוצה לכתוב להשתמש בשל בקליגונית במקום בפקודות המקוריות. N0

Shizik

New member
כול המיטוס הזה

העניין בלינוקס הוא שהיא פותחה במקור על גרסאותיה השונות ע``י האקרים ומתכנתים מתנדבים ולכן היא עונה על הצרכים של הרוב...אבל זה לא הכרח, יש אנשים שמעדיפים וינדואז או אוס 2 או יוניקס וכך גם האקרים. תמיד תזכור שהם לא יותר מאנשים, וההעדפות שלהם הן לא עד כדי כך שונות משלך.

למעלה