סתם נראה לי...

shiroosh999

New member
סתם נראה לי...

שהאנשים הפשוטים פה מגיבים הרבה יותר מהמנהלים... וזה נראה לי מוזר... די הרבה מוזר. מנהלים! תתעוררו! לא ראיתי את שני המנהלים שהם לא רועי, מגיבים מאז שחזרתי לפורום!

The Guardian17

New member
חחחחחחחחחח

תסתכלי קצת בדפים הקודמים. אף מנהל לא היה פה כמה שבועות. הפורום היה די מת מהבחינה הזו. לתפוז לא ממש איכפת למרות שמנסים לפנות אליהם בעניין.

ל א ק י

New member
אממ

אני מגיבה אם אני מוצאת משהו להגיב עליו ואם אני לא מגיבה אני עדין בודקת אם יש משהו למחוק\לשרשר בפורום..

shiroosh999

New member
התפקיד שלך לדעתי...

הוא לא להגיב, ולמחוק רק, אלא להעיר את הפורום, להשתתף, לדבר, ךלהעיר הערות, לבדוק, ליצור קשר, לארגן מפגשי פורופם, לדבר עם אנשים, להתחבב על אנשים ף להיות פעילה!!!!!!!! . כאילו, מה הקטע שהפורום הזה קיים כבר כל כך הרבה זמן, ואף מנהל פה לא חשב אי פעם על מפגש פורום, או על לעורר אותו, מתי בפעם האחרונה ראית שרשור, שהוא לא שרשור שהמטרה שלו היא להודיע שהמנהל חזר, שנכתב בידי המנהל? מתי בפעם האחרונה ראית תגובה של מנהל, שכתב והעיר ב]פורום מבלי שמישו העיר לו על זה? אני חושבת שצריך למנות מנהלים אחרים, אהה, תסתכלי מסביבך, אני לא לבד.

shiroosh999

New member
אז בהמשך להסכמות של אנשים...

איתי... תגובה כלשהי של המנהלים? האם ברצונכם לבחור מנהלים חדשים שיציעו את מועמדתם?

ל א ק י

New member
אממ לא נראה לי שאני יכולה משהו

כי גמככה אני לא אנהל בקרוב [כי המנהל שלכם חזר] תדברו איתו..

תקשיבי|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

רועי הוא המנהל של הפורום השניים האחרים מחליפים שלו הם יוצאים בסוף החופש מההנהלה אם את רוצה לדבר עם מישהו דברי עם רועי. שלחי לו מסר.

shiroosh999

New member
דיברתי עם רועי....

ולפי מה שהוא אומר, אחרי תחילת שנת הלימודים, השם של הפורום ישתנה וגם יהיו יותר נושאים לדבר עליהם, אז הוא יתעורר, איך אומרים? "נחיה ונראה". נקווה לטוב... :)

פוקה..או משו כזה../images/Emo3.gif

חח..

למעלה