סתם מתוסכל

סתם מתוסכל

לפעמים אני רואה את עצמי סכסכן משהו.... לא מרגיש שאני יכול לדבר עם אף אחד כרגע. איבדתי את חוש ההומור ושמחת החיים שהייתה בי כתמול שלשום. לא מרגיש שאני יכול להשטתות שוב. מרגיש רע ~תומר~ בעוד רגע של תסכול עצמי

שרון-ב-

New member
שוב התעסקת עם

נשים ? אמרתי לך להתעסק רק עם עצמך ורק כשתהיה בעל ניסיון (בעל המאה ובעל הדעה) תלך על כל הקופה (נו מה לעשות, לא כולן יפות) שרון מאמנת טירונים מרגיעה אותך ``לא נורא זה יעבור עד החתונה``

softy

New member
גם אני הלכתי על הקופה

יצא לנו פורום ! סופטי מחפש מקלט מדיני ברומניה.

שרון

זה לא זה.... הסיפור שסופר ונמחק היום בצהריים, עדיין מהדהד במוחי, ומעלה בי כעסים לכך שהפורומים היו אלה שגרמו לו מלכתחילה. שרון, תתחתני איתי?

שרון-ב-

New member
תומר

סלח לי כי לא קראתי הכל קצת קשה לי לאמץ מוחי בקריאה מתישה באמצע היום. לו יכולת לתמצת זאת לחמשיר, יכולתי להגיב... קבל טיפ קטן אל תערבב בשר חלב עם גלידה ונקניק פורום זה פורום, חיים זה חיים (משה זה משה) ואם צריך, קח גמילה קצרה ותחזור נקי שרון לא מתחתנת פעם שניה (אבל תודה :)

softy

New member
אני פעם ערבבתי

בס``ד פינה קולדה עם נקניק. היא דווקא אמרה שטעים לה. סופטי שבדרך כלל שומר כשרות.

שרון-ב-

New member
היא אמרה שטעים לה

אבל אתה הקאת שרון שמזכירה לך שוב, לא להאמין לכל מה שנשים אומרות במיוחד לא שניה לפני השיא

שרון

אני יודע שהרבה אנשים לא קראו את זה. אנשים שבפועל הם הרבה יותר קרובים אליי, יש יותר סיכוי שיקראו את מה שכתבתי. אנשים סקרנים היו שואלים אותי למה חמישה חלקים....ולא שבע.... ועל כך אני לא מתכוון לענות...בייחוד לא כאשר ההודעה נמחקה. :) ~תומר~ בעוד רגע של ניצחון עצמי

ובקשר לחתונה

התכוונתי רק חתונה פיקטיבית, בכדי שזה יעבור לי...(יעבור עד החתונה) אפשר אח``כ להתגרש ואז תחזרי לסופטי :) ~תומר~ ברגע של הצעת ייעול

softy

New member
הוא הסך הכל רוצה לקבל

אזרחות !!! אם בדרך יצא מזה גם סקס, אז זה נהנה וזה לא חסר. סופטי בעד נישואים פיקטיבים.

למה גול עצמי ?

בגלל שחשפתי את טכניקת הכתיבה שלי........:) הסיפור לא יתפרסם יותר....ואני יודע רק על אדם אחד שהוריד את הסיפור למחשב שלו...מי שהוריד אותו, הרוויח...מי שלא...הפסיד. הלך...TOOLATE ~תומר~ שעדיין חושב שהוא ניצח....

שרון-ב-

New member
שמחה שניצחת

את עצמך שרון שטוענת שהאויב הכי גדול של האדם הוא עצמו (וכש``הוא עצמו`` לא מוגדר, אז מתחילות הבעיות)

למעלה