סתם מתוך שעמום...

yweiss

New member
סתם מתוך שעמום...

היה לי משעמם ורציתי לכתוב משהו לפורום אבל אף אחד לא שאל שאלה אז אמרתי יאללה לא משנה אני ישים איזה קוד אולי מישהו צריך אז הקוד להיום הוא אוטו פינג. כן כן כן הדבר הזה פינג שזה בודק מה מהירות התגובה שלך אז הנה הקוד לעשות שכל מי שירשום פינג יקבל פינג :) הקוד לרימוט:eek:n *:text:!ping:*: .ctcp $nick ping on *:ctcpreply:ping*: .notice $nick your ping reply is $duration($calc($ctime - $2)) on *:text:ping:*: .ctcp $nick ping on *:text:פינג:*: .ctcp $nick ping הסבר לקוד: השורה הזאת:
on *:ctcpreply:ping*: .notice $nick your ping reply is $duration($calc($ctime - $2))​
אומרת מתי ששלחת למישהו פינג הוא מחזיר לך את הפינג שלו אז הסקריפט יש לאותו ניק נוטיס עם הפינג שלו השורות האחרות הם שורות רגילות של on text שאומרות שמתי שמישהו רושם פינג או ping! או ping אז זה ישלח לו פינג מקווה שעזרתי. נ.ב הגעתי למסקנה נכון לאצריך לתת ודים סתם אבל מידי פעם שמישהו יבקש איזה קוד ואנחנו נבנה זה כדי לשמור עלינו שנהיה טובים בסקריפטינג ולא נחלד :)

yweiss

New member
הקוד לא יצא טוב אז הנה רק הקוד

הקוד לרימוט:
on *:ctcpreply:ping*: .notice $nick your ping reply is $duration($calc($ctime - $2))on *:text:!ping:*: .ctcp $nick pingon *:text:ping:*: .ctcp $nick ping on *:text:פינג:*: .ctcp $nick ping​

zzzzzruvbavek

New member
תוספת קטנה

למה לא להוסיף איזה משתנה בתוך ארועי ה on text?
on *:Text:ping:*: { set %return.ping yes .ctcp $nick ping } on *:Text:!ping:*: { set %return.ping yes .ctcp $nick ping } on *:Text:פינג:*: { set %return.ping yes ctcp $nick ping } on *:ctcpreply:ping*: if (%return.ping == yes) .notice $nick your ping reply is $duration($calc($ctime - $2))​
בצורה כזאת זה יחזיר את ערך הפינג רק למי שביקש כך.

zzzzzruvbavek

New member
כמובן לעשות unset למשתנה בסיום

אבל אני כבר מניח שאתה יודע מאיפה להמשיך מכאן.

Rul3R

New member
כדאי

להוסיף למשתנה את הניק
%ping.reply. $+ $nick​
למשל.. כי בצורה שאתה הבאת את זה, אם כמה יבקשו פינג ביחד, או אפילו בהפרש של כמה שניות, יתכן שכמה מהם לא יקבלו תשובה בחזרה. אז הדרך הנכונה (לדעתי) לעשות את זה, היא להכניס את הניק לתוך המשתנה, ואז ב on ctcpreply להשוות את %ping.reply.$nick ל yes ואז לפעול, וכמובן אחרכך למחוק את המשתנה כמו שאמרת כדיי שלא יקבל נוטיסים במקרים שהוא לא מבקש פינג.

Rul3R

New member
תתבייש לך!

שכחת דגל,

zzzzzruvbavek

New member
אני מוסיף דגלים מיוחדים

רק החכמים ביותר יכולים לראות אותם.

למעלה