סתם מתוך סקרנות לאיזו מוסיקה אוהב ארון אוהב להקשיב ? (אני מניחה שבעיקר לרוק, אבל לאילו אומנים ???)
M moe7 New member 25/4/03 #1 סתם מתוך סקרנות לאיזו מוסיקה אוהב ארון אוהב להקשיב ? (אני מניחה שבעיקר לרוק, אבל לאילו אומנים ???)
A American Girl New member 25/4/03 #2 הוא אוהב את.... אלוויס פרסלי, ואם כבר מדברים על ארון אז גם לי יש שאלה יש לו חברה?
A American Girl New member 26/4/03 #4 ברור שאני מעוניינת! הוא כזה מתוק! אני רוצה להתחתן איתו חחחחחח....
B bsbgirl New member 26/4/03 #6 לא אין לו =) יש לי ראיון איתו שהוא אומר שהוא מחפש חברה!! חיחיחיחחיי אני פה! פה!! חחחח
A American Girl New member 26/4/03 #8 ישששש! איזה מזל..... עשית לי את היום אבל היתה לי תמונה שהוא עם מישהי שקוראים לה לינדסי או משהו כזה מי זאת?
ישששש! איזה מזל..... עשית לי את היום אבל היתה לי תמונה שהוא עם מישהי שקוראים לה לינדסי או משהו כזה מי זאת?
H help me Nick New member 7/5/03 #9 בזמן האחרון ששואלים את ארון עם יש לו חברה אז הוא מיתחמק וששואלים מה איתו ואם הילרי דאפ הוא מיתחמק ופעם אחת הוא אמר שאני רודף אחרי הילרי כבר שבוע...וזה חדש... וגם ששאלו את הילרי מה עם אהרון היא לא ענתה כלום... אז לכו תדעו...
בזמן האחרון ששואלים את ארון עם יש לו חברה אז הוא מיתחמק וששואלים מה איתו ואם הילרי דאפ הוא מיתחמק ופעם אחת הוא אמר שאני רודף אחרי הילרי כבר שבוע...וזה חדש... וגם ששאלו את הילרי מה עם אהרון היא לא ענתה כלום... אז לכו תדעו...