סתם מתוך סקרנות...

Jorel

New member
סתם מתוך סקרנות...

לכל ה'נואשים' למיניהם שמחפשים ד-ח-ו-ף את שמות השחקנים שמופיעים בפרסומת זו או אחרת: בשביל מה אתם צריכים לדעת איך קוראים להם? אתם מחפשים את הטלפון שלהם ב-144 ומזמינים להם פיצה באמצע הלילה? אתם בודקים כמה יוצא השם שלהם בגימטריה ומשווים אותו לסכום שלכם? אפשר לחשוב מהשאלות פה שכולם כאן ילדות בנות 12 שמדביקות פוסטרים של "קפה עלית" ו"אחלה טבע" על התקרה בחדר. יותר מכולם סיקרן אותי "יוני" (שם זמני) שחיפש נואשות (אבל ממש נואשות) את השחקן מהפרסומת המאפיונרית של "40 פולי". אולי עמוק בלב כולנו בסה"כ בני עשר... רגע פילוסופי בפורום...

זאת הסיבה שאני ביקשתי

את מירן לרשום למעלה "הכניסה מעל 20". אולי הניסוח לא מתאים (גם קופי טועים :) אבל באמת. נו באמת. יש מישהו שבאמת יענה על השאלות המטופשות האלו כאן..? לא נראה לי, היוני הזה זה סתם ילד. אינסייט אישי של קרטושקה: "כוסאמק על כל השחקנים, לא מכיר אף אחד מהם וגם לא רוצה להכיר". תנו לי תסריט טוב שאוכל לדבר עליו ולא "איך קוראים לכלבה של סינדי בר" אללק. BEST REGARDS

Jorel

New member
סקרצ' - קצת טאקט, ידידי...

אם מישהו מחברי הפורום המכובד פה מפריע לכם, אנא המנעו מלשלוח הודעה פומבית כנגדו - עדיפה הודעה אישית... זה לא נעים ולא מכובד ככה. ועכשיו לעניין שלנו - מקננת בי התחושה שגם יהודים בני 20+ מתעניינים בשמות השחקנים (או לצורך העניין בכלב של סנדי בר). זה לא ממש מפריע לי, אבל באמת נורא מעניין אותי מה עושים עם האינפורמציה המרתקת הזאת. אבל... מה לעשות... חופש הביטוי גוזר עלינו לידלות קומץ הודעות רלוונטיות מבין עשרות הודעות רוויות אייקונים וסימני קריאה העוסקים במורן אטיאס ודומיה.

למעלה