סתם מתוך סקרנות...

מרינה75

New member
סתם מתוך סקרנות...

בא לכם לספר באיזה עוד פורומים אתם משתתפים\ מציצים באופן קבוע ? אפשר גם לפרט על מאפיינים יחודיים ומעניינים בפורומים השונים, או על טיפוסים מצחיקים...למשל.. אני אוהבת להסתכל בפורום של תזונה ודיאטה, והתרשמתי שמגיעות לשם די ברבה בחורות צעירות בגיל 14 ששוקלות 50 קילו ושואלות בדאגה רבה איך אפשר לרזות בלחיים או באצבע השניה משמאל..וכן הלאה... לא שאני מחפשת להחליף את הפורום הזה ..
אבל אשמח לשמוע על פורומים וסיפורים מעניינים אם יש..

billc

New member
אני גם מציץ ומשתתף בו

נושא שמאוד מעניין אותי, בכלל כל מה שקשור לאדם מעניין אותי. אני משתתף גם בישראלים בחול, כי זה הקשר היחידי שלי כיום לישראלים בארה"ב וגם יש שם אנשים ונושאים מעניינים, יש שם אנשים שגרים בכל ארה"ב, וזה נחמד לדעת איך זה במקומות אחרים. אני גם משתתף בעוברים לארה"ב, למרות שזה נושא לא קשור אלי (יליד ארה"ב) אבל כל הנושא הזה מעניין לדעתי, התחלתי להשתתף בפורום צילום סטילס , קניתי לא מזמן מצלמה ועדשות בשווי 1700 דולר ורוצה להכנס יותר לתחום אני בטוח שיש הרבה פורומים מעניינים בתפוז, רק צריך למצא אותם

אני צימצמתי את רשימת הפורום

שבהם אני משתתף מתוך קוצר זמן.... אבל בגדול, אני נמצא הרבה בפורום "עוברים לארה"ב"- (בין היתר מנהל את הפורום). ועבור החלק היותר חברתי, אני גולש בקומונה של עוברים... (יש שם אחלה אנשים ואוירה מצויינת). משאר הפורומים פרשתי כאמור מחוסר זמן, אבל מדי פעם כשאני מחפש תשובה לשאלה ספציפית אני נכנס לפורומים הרלוונטים בתפוז.

Vdrums

New member
מתופפים (אני מנהל אותו), מכוניות,

ישראלים בחו"ל, רוק, לפעמים סיינפלד. אני גם מנהל את נשים גברים ומה שבינהם אבל לא קורה שם כלום.

למעלה