סתם משתפת

סתם משתפת

בבית ספרי יש קיוסק ("הקיוסק של עמי")...עמי הוא מאד דתי ולא מפספס אף אפשרות להחזיר אותנו, תלמידי בית הספר החיוורים,בתשובה. הוא נוהג לשים לנו שירי משיח בקול רם, להסביר לנו למה צריך רק בייגלה בד"ץ (אחרת יש תולעים,זה לא כשר) וכו´. המאכל הנפוץ ביותר שאנשים חוזרים איתו מעמי זה חצי פיתה עם נקנקיה צ´יפס וחומוס. היום התברר לי,למרבה הפתעתי (טא-טא-טא-טא-טא-טם), שהנקנקיות שעמי מוכר בתפוצה כה גדולה הן נקנקיות סויה,מטעמי כשרות (שוקו,בורקס עם גבינה..וכו),רק שאף אחד מהתלמידים מעולם לא שם לב לזה. ועכשיו מחשבותיי המתחבטות בי-מצד אחד עמי תורם בהחלט לתעשיית הצמחונות, אך מצד שני,התלמידים בטוחים שהם אוכלים בשר,ואם כך מה זה עוזר?? הם אומרים-אח,אני חייב איזה בשר!(כדי להתגרות בי לרוב...) ואז הולכים לקנות נקנקיות....נקנקיות סויה! זהו... לילה טוב. טלטול

משעשע...

יש בזה צד חיובי: בסוף השנה תספרי להם שהם למעשה היו צמחונים... אבל גם צד שלילי: אני מוכן להמר שיש בנקניקיות גם ביצים...
נו מילא - גם זו התקדמות.

tsf

New member
לפי דעתי זה דווקא טוב שהם לא יודעים

רוב האנשים שאני מכירה לא היו קונים את הנקניקיות אם הם היו יודעים שהם מסויה כי "זה לא בשר" אפילו אם הם לא מרגישים בהבדל אז למה להציק? תן להם להנות מה"בשר" שלהם ואפילו תצטרף אליהם לאיזה נקניקיה... דרך אגב, איך גילית את זה?

f rat1

New member
השאלה היא איך הם לא מרגישים???

עד כמה שזכור לי, נקניקיות צמחוניות / טבעוניות הם ממש, אבל ממש, דוחות!!!

enbalush

New member
בטח שזה לא תורם למאבק...אבל

מאוד מעניין הסיפור שלך....פחחחחח

yaeltal

New member
זה דווקא תורם לדעתי

כי כך לפחות הם נחשפים (בי אם הם רוצים או לא) למאכל צמחוני מובהק שסביר להניח שהיו משמיצים אותו ולא מתקרבים אליו במכוון.. כה לפחות אין להם מה להגיד נגדו (הרי גם אם יגידו הם לא יאמינו בזה באמת..)

Neta558

New member
../images/Emo6.gif יש לחן?

סיפור משעשע בהחלט...
האמת, אם אין להם משהו בשרי לקנות באיזור, את יכולה לספר להם. לא כ-נה נה בננה לכם וחה חה חה, אלא כ-תראו כמה אתם בכל זאת אוהבים את זה...! בהעדר אפשרות בשרית, הם ימשיכו לקנות שם במילא, כי זה בכל זאת טעים להם. אגב, הדרך המצחיקה יותר לספר להם תהיה לקחת כמה צמחונים שיקנו נקניקיות סויה שכאלה ויאכלו מול אוכלי הבשר
נטע

את בטוחה????.

נקניקיות סויה? ואללה? טוב אני גם ככה לא קונה אצלו אבל בכל זאת זה מוזר

dylan

New member
ב"ליסה הצימחונית" בסימפסונס

היה קטע שהיא נשברה ואכלה נקניקיה אצל אפו, ואז הוא סיפר לה שאלה בעצם נקניקיות טופו ושהוא צמחוני בעצמו.. אח"כ הוא לקח אותה לפגוש את פול ולינדה מקרטני.

יו..איזה יופי!

אהבתי, זה גאוני. כל הכבוד לעמי ולנקניקיות הסויה שלו!. בטוחני כי אם הם היו יודעים שמדובר בנקניקיות סויה-הם מראש לא היו קונים ובטח היו כמה שהיו מארגנים "עצומה להבאת נקניקיות בשר לקיוסק". אז..אל תספרי להם..! זה מזכיר לי שלא מזמן הכנתי עוגת שוקולד טיבעונית-ואח שלי סירב לאכול אותה בגלל זה. זמן מה לאחר מכן, הכנתי אותה שוב, רק שהפעם לא סיפרתי לו שהיא טיבעונית, אלא אמרתי לו שזו עוגת שוקולד רגילה לחתולין..וכמובן שהוא אכל את כולה לשובע... מוהאהאהאהאה..(צחוק זדוני)

sayv

New member
ולא שמים לב? הנקניקיות סויה שאני

ניסיתי היו בטעם קרטון! השארתי אותן בפריזר של בעלת הבית כשעברתי דירה. ממש מבחילות. תשאלי אותו איזה נקניקיות אלו... בחייאתתתת! וחוץ מזה- יש לך תשובה ניצחת לכל הנודניקים שמנופפים לך בצורך שלהם בבשר.

shahar15

New member
חחחחח אהבתי :)

וסתם לידע כללי- ידעתם ששמרים זה יצור חי לכל דבר?! (שיעור ביולוגיה) בעעעעעע.. עכשיו אי אפשר לאכול את העוגות של סבתוש! :(

hilase2

New member
שמרים הם חד-תאיים

כמו חיידקים. ככה שלא נראה לי שזה צריך להדאיג מישהו...

Yael Floyd

New member
זה כמו שתגידי שאת לא יכולה לנשום

כי כשאת נושמת את בולעת חיידקים. תאכלי שמרים, והמון!! שתגדלי ותצמחי לתפארת מדינת ישראל!!!!!

האמת היא שזה כן תורם למאבק

גם הם טועמים נקניקיות צמחוניות (או טבעוניות?) ואלה שרוצים להפוך לצמחונים אבל אין להם כוח רצון יכולים, לפחות, לא לקנות נקניקיות, שזה גם משהו... דבר שני כל כמה נקניקיות טבעול(?) שהם אוכלים זה פחות מוות של פרה אחת... זו לא כזו נחמה, אבל עדיין..

למעלה