סתם משתפת..

סתם משתפת..

אני לא יודעת במה להתחיל.. אף פעם לא הייתי בפורומים.תמיד חשבתי שיש לי זוגיות לדוגמא. מסתבר שטעיתי בגדול.
אני ובעלי ביחד כבר מגיל צעיר. נשואים כ 20 שנה .ארבעה ילדים.
לפני כשלוש שנים בעלי הכיר מישהי במסגרת העבודה , נוצרה ביניהם כימיה , והיו טלפונים והודעות SMS מספר פעמים ביום.
בהתחלה עוד הייתי שותפה ומעודכנת. אחר כך שמתי לב שבעלי לא מרגיש בנוח לדבר לידי אם אני היא מתקשרת ואני באוטו
היה מחפף אותה. לאחר שהיתה שולחת לו הודעות ביום שישי בערב וגם בשבע בבוקר!!! הודעתי לו שלא מקובל עליי מה שקורה.
והוא אכן הבטיח לי שינתק עמה את הקשר. אני לתומי חשבתי שהקשר נותק אך מסתבר שהם המשיכו את הקשר ואפילו
דיברו לעיתים יותר קרובות. בעלי התנהג בצורה שפלה מחק שיחות אליה וגם הודעות ויום אחד לאחר כשנה מהסיפור גיליתי הודעה
שהוא שכח למחוק. (לא משהו רומנטי משהו בסגנון תתקשר אליי ).כמובן שהיה משבר גדול והוא התנצל . ואני כמו מטומטמת האמנתי לו. לפני חצי שנה הפייסבוק של בעלי היה פתוח (לי אין פייסבוק) ולהפתעתי גיליתי שהוא אישר את האקסית שלו!! חייבת לציין
שאותה אקסית היתה אהבתו הראשונה היא אפילו בגדה בו פעמיים בזמן שהם היו חברים ולאחר מכן נסעה לחו"ל. שגיליתי זאת התעמתי איתו כי ציפיתי שאחרי המשבר שהיה שיספר לי שהוא חבר שלה בפייסבוק , שישאל אותי.. מפה לשם היה פיצוץ
גדול והסתבר שהוא היה בקשר עם האקסית 3 שנים טלפונית!!! ושיא ההשפלה שהוא אמר לה שאשתי לא יודעת כלום כי אחרת היא תיפגע!!! בנוסף גיליתי שהוא גם לא ניתק את הקשר עם אותה ידידה. בקיצר היתה מריבה גדולה בעלי הודה שהוא טעה
בזה שהוא שיקר ופגע בי כל כך והבטיח שזה לא יחזור על עצמו. הבעיה שלי אין אמון בבן אדם. הלב שלי מרוסק. הוא אהבה ראשונה שלי.נתתי לו 200 אחוז לא מאה. פתאום זה נראה לי מוזר שאני בעצם לא מכירה את בעלי. מי זה הבן אדם הזה
ששוכב לידי ויכול לשקר לי בלי שום נקיפות מצפון?? הוא טוען שלא היה לו נקיפות מצפון כי הוא לא בגד (לא רומנטי ולא סקס)
אבל מבחינתי זו בגידה לכל דבר.בגידה באמון. עוד משהו... שנים היינו במצב כלכלי לא משהו בכלל...ורק בחצי שנה האחרונה
המצב הכלכלי השתפר מאוד מצד אחד אני לא רוצה להתגרש אני אוהבת מאוד את בעלי מצד שני כבר אין אמון.
אני מרגישה שהוא הרס משהו שאי אפשר לתקן. בחיים לא חשבתי שלנו זה יקרה. ומסתבר שמתחת לאף שלי זה קרה.
אין לי שמחת חיים , לא נעים לי לגלות שבעלי שיקר לי פעם אחר פעם ובעצם מה זה אומר שהיחסים שלנו רקובים??
אני לא בוטחת יותר בבעלי, כל הזמן חושבת אולי הוא שוב משקר לי..אולי הוא בקשר עם האקסית? עם הידידה?
חשבתי לשים לו תוכנת ריגול בנייד אבל אין לי לב לעשות את זה..
מצטערת על הניסוח , אני מבולבלת, ולא יודעת מה לעשות עם עצמי.

אייבורי

New member
באמת לא מבין אותך

להתגרש את פוחדת
אז נותר לך לבכות על מר גורלך

כן בעלך נוהג בצורה שפלה, אני כן הייתי מציע
שבמקום לבלוש אחריו ואם ברצונך לשפר את הקשר
כדאי שתשקיעי בקשר עם בעלך.

נומלה

New member
מה כתוב פה?

בקצרה: כל פעם שאני מבינה שבעלי מדבר ומתקשר עם נשים אחרות אני מריצה סרטים ולכן הוא משתדל להסתיר את זה ממני. מי צריך לעשות בדק בית לדעתך, את או בעלך?

יעלה 5555

New member
קודם כל תתפסי איתו שיחה רצינית

אל תחששי, תאמיני לי ( גם אני הייתי שם ) יש חיים גם אחרי הרבה שנות נישואין,,,
מנקודת מוצא זו - תיפסי איתו שיחה רצינית ונסי להבין מה יחסו אלייך ואל הנישואין שלכם, עד כמה את חשובה לו או שלא.
אל תנסי לרגל אחריו - זה לא יוסיף כלום לחייך ולבריאות שלך. אם את מאמינה בו המשיכי איתו, אם אין אימון חבל על הזמן.
ושוב,,,,לא לפחד, לא לחשוש, יש חיים אחרי ולעיתים גם טובים יותר.
קבלי ממני חיבוק

לייסי1

New member
בודאות בוגד!

צר לי לאכזב אותך אבל אקסיות ואקסים הם המעידה הכי קלה .. ״הם היו שם פעם״ לכן הריגוש להיכנס למיטה עוד פעם אחת... קיים ולעיתים ממומש...

chenby

New member
זה עדיין לא אומר

שזה בוודאות. אלא שזו המסקנה שלך.
אנחנו לא יכולים לדעת שום דבר בוודאות.

kobia2307

New member
ההרגשה שלך היא הקובעת

בכל שורה במה שכתבת זועקת ההרגשה שלך שאת נבגדת ומאוכזבת , אפילו אם לא היתה בגידה במציאות , נראה לך שתוכלי אי פעם לתת בו אמון ??

נשואה 20 שנה

ועדיין מאויימת מהאקסית? בגידות הן ממש ממש ממש לא הבעיה המרכזית בנישואים האלה.

את צודקת, הוא הרס משהו שאי אפשר לתקן. אבל הוא לא עשה את זה לבד.
עכשיו נשאר לך להחליט אם להיאבק או לזרוק, אבל המאבק יהיה קשה.

מותר לבעלך להיות בקשר

עם נשים אחרות - כל זמן שאין שם שום דבר רומנטי אין לך זכות להתערב.

ממילא הטעות שלו היא לא בכך שהסתיר ממך אלא בכך שקיבל את השקפת העולם הבעייתית שלך והודה ב"טעותו" במקום להעמיד אותך במקום.

תתאפסי גברת!

Aski7

New member
אבל בזה העניין

הוא כנראה הודה בטעותו כי אכן מחשבותיו אינן תמימות.. אחרת אפילו עם אישה פרנואידית היה אפשר להבהיר את זה.

סטנגה Joe

New member
מה לעשות באמת?

לבדוק בכנות עם עצמך מה חסר אצלכם במערכת שגרם לו לפזול החוצה.
לא בקטע של הלקאה עצמית אלא בקטע של הסתכלות אמיתית לאמת בעיניים.

seeyou

New member
רוב האנשים לא מרוצים במה שיש להם ורוצים |מזיע

מה שאין להם או מה שיש לאחרים

אנחנו לא מבינים שברגע שנקבל את הדבר התהליך חוזר על עצמו

ב20 שנות נשואים לא השכלת לסדר את המיתה שלך על מנת שיהיה לך יותר נוח

את באמת מאמינה שניתן לשנות דברים בלי השלכות לא נעימות?

אני חושב שאת צריכה לחפש פיתרונות(אפילו חלקים) במסגרת בה את נמצאת

יוסי

למעלה