סתם משעמם...כנסו

סתם משעמם...כנסו

הרבה אנשים נכנסים ויוצאים מחיי אבל רק ידידים אמיתיים משאירים את חתימתם בתוך לבי כדי להסתדר עם עצמך , תשתמש במוח כדי להסתדר עם אחרים , השתמש בלבך אם מישהו בוגד בך פעם אחת , זאת בעיה שלו אם מישהו בוגד בך פעמיים זאת כבר בעיה שלך מחשבות גדולות , דנות ברעיונות מחשבות בנוניות , דנות במיקרים מחשבות קטנות , דנות באנשים אלוהים נותן לכל ציפור את האוכל שלה אבל הוא לא זורק אותו לתוך פיה מי שמאבד כסף , מאבד הרבה מי שמאבד ידיד מאבד יותר מי שמאבד את אמונתו , מאבד הכל בני נוער יפים זו עבודה של הטבע ,אבל אנשים מבוגרים ויפים הם עבודת אומנות למד מטעויות של אחרים אתה לא תצליח לחיות כל כך הרבה זמן כדי לעשות את כולם בעצמך יופי זה משחק ילדים אופי- זה גורל החיים שלכם טיפ!!

לא מסכים איתך בענין

החיבור מראה קצת שגיאות. למד מטעויות של אחרים?? למ צריכים ללמוד מטעויות של אחרים?--אם הם היו טיפשים ונכשלו אני צריך ללמוד מטעויות שלהם? אולי אני יעשה את זה בדרך יותר חכמה ואלמד מהטעויות שלי וכל פעם אשפר אותם. נכון אני צודק לש"ה(לווין של הצאט)? לא צריך "להתיאש"זאת מילה שמתאימה לחיים מיואשים למשל ראה את עצמך אתה לא "מתיאש" וכל פעם רושם הודעה על "לולו מדלולה" בתקווה שהיא תענה לך. אתה לא מבין שאתה טועה? אתה לא מבין שאתה הולך סחור וסחור ובסוף זה יפגע בך? דרך אגב יש לך ראיון אצל המפקד שלו מר ספוק הוא כבר מחכה לך בחללית תתיצב על בגדי אלף שקיבלת מנס"א וכנס לראיון אני מקווה שהוא שוב לא ישלח אותך למושבת החזיירים של ד"ר רות ווייסטמר הגמדה הזאת עשתה כבר כל זווג אפשרי רק זה חסר לנו שאתה לווין תהיה מזווג עם בת מאדים אני כבר מדמין את הילד שלכם.

אז ככה

אם אני מזכיר בפורום את השם מישתמש לולו המדלולה אני לא עושה את זה כי בהכרח אני מצפה לתגובה ממנה, ואני לא עושה את זה כדי לפגוע בכוונה,ודעה אחרת יכולה להיחשב להשערה, מה שקובע זו כוונת המישפט,

ונכון,אני לא מתייאש ובנוסף אני חושב

שלא צריך להגיב על כל מה שאתה רושם, אלא רק מה שאני חושב שזה מתאים גם לאחרים, והאחרים זה לא רק אתה וזו שמישתמשת בשם המישתמש -לולו המדלולה- ומי שחושב כמוכם,

למעלה