סתם משו.

z dead

New member
סתם משו.

סגל של 12 שחקנים לנבחרת. במי הייתם בוחרים. האפשרויות: עמדות - 1-2: לימונד,ליובין,הלפרין,ניסים,מורן רוט,אוחיון,ליפשיץ,סוכר,כץ,חג'ג',טפירו,בן-דוד,שעשוע,נעימי,קנטור. 2-3: בורשטיין,נאור,לב,פלג,אור איתן,אורי יצחקי,איגור סימין. 3-4: ששון,פניני,אליהו,אוחנון,מוסינזון,גור שלף,אורי כהן-מינץ,וולאדי ירמישין,מזרחי. 4-5: גרין,קוז'י,מרקו,תמיר,שיינפלד,גור שלף,אורי כהן-מינץ,יעקוסי,גורדון. מתאזרח אחד בלבד כי זה החוק: כריס ווטסון(4-5),ג'ימי ארנולד (4-5),מאט מינוף(3-4),ג'רון רוברטס(2-3). זו הרשימה נראה לי של כל השחקנים הכי בכירים והכי סבירים שיש לרשות צביקה שרף,לא נראה לי ששכחתי מישו. שלי: 1-2: לימונד,טפירו,הלפרין,ניסים. 2-3: בורשטיין,נאור(אולי). 3-4: ששון,מזרחי. 4-5: קוז'י,גרין,מרקו,ארנולד. בחרתי 11 שאצלי במאה אחוזים,כשה12 שלי מתנדנד בין חג'ג',נאור,לב,אוחנון.

Pure M

New member
הנה:

1-2: הלפרין, מורן רוט, ליפשיץ, כץ 2-3: בורשטיין, נאור, אור איתן 3-4: אליהו, שלף 4-5: מרקו, גרין, קוז'י

הנה:

1-2: הלפרין, ניסים, טפירו (הייתי שם את לימונד במקום טפירו אבל אני לא הייתי מהמר עליו אחרי עונה שלמה בלי לשחק כמעט)ץ 2-3: בורשטיין, אור איתן, נאור 3-4: ששון, אליהו, מוסינזון 4-5: ארנולד, תמיר, קוז'י (למרות הירידה ביכולת) חמישייה: ארנולד, אליהו, ששון, בורשטיין, הלפרין

תיקון:

1-2: הלפרין, טפירו ניסים, כץ 2-3: בורשטיין, רוברטס 3-4: ששון, אליהו 4-5: קוז'י, מרקו, תמיר, גרין חמישייה: קוז'י, אליהו, ששון, בורשטיין, הלפרין

lior3211

New member
שלי

שלי עמדות 1-2 חגג הלפרין טפירו 2-3 בורשטיין לב איתן 3-4 ששון אליהו שלף מזרחי 4-5 ארנולד קוזי גרין מרקו אחד מה-3-4-5 בחוץ אני חושב שזה יהיה מזרחי

lior3211

New member
זה יהיה כמו הימורים-כמה פגיעות

בסוף נראה כמה פגיעות יש לכל אחד... אני חושב שאם תמיר יחזור לנבחרת יש סיוכי שהוא יהיה ולכן זה יהיה ככה ששון/תמיר/מזרחי

lior3211

New member
למה אי אפשר לערוך הודעות? עוד משהו

למי שלא הבין,שמתי 14 ואחרי זה הוספתי את תמיר הכוונה 15..שממזרחי/ ששון/תמיר יצא אחד

z dead

New member
לא נראה לי שהימור

כי כל אחד בוחר את מי שלטעמו מתאים. ת'כלס אם אני חושב על מה שרף ייבחר זה יהיה ככה: 1-2: טפירו,ניסים,הלפרין. לימונד/חג'ג'/כץ/ליובין,אחד מהארבעה האלה יצטרף לשלושה שכנראה יהיו במאה אחוזים. 2-3: בורשטיין. 3-4: מזרחי,ששון,שלף. 4-5: ארנולד,קוז'י,מרקו,גרין. אבל זה לא אומר שזה מה שצריך להיות. :) מה שצריך להיות זה מה שאני בחרתי :)

למעלה