סתם, משו להעביר ת'זמן =)

סתם, משו להעביר ת'זמן =)

אני כבר מתגעגעת להופעה! אוף! אני צריכה עוד אחת, זהו, אני מכורה! עכשיו - מה פשר הכיוני שלכם? יש כאן כמה כינויים שלא מובנים לי, אז אשמח אם תגידו =) פשר הכינוי שלי הוא: פעם הייתי דלוקה על מישו, ידיד שלי והוא היה קורא לי מאיוש כל הזמן ... קוראים לי מאיה חח ... וכשנרשמתי לתפוז כל ה"מאיוש" שרציתי - היו פוסים והתעצבנתי על המקלדת אז יצא לי הרבה "ש" - ליתר דיוק - 11 ש ... אז - מה פשר הכיוני שלכם? לילה טוב נ.ב - אני שומעת עכשיו את "טיפת מזל" ונזכרתי בבחור שהיה בהופעה מאחוריי וצעק כל הזמן "טיפת מזל תשירו את טיפת מזל" חח איזה מצחיק הוא היה ... ובסוף הם לא שרו אותו =\

../images/Emo110.gifחחחחח

אוקיי.. בחטיבה תמיד היו קוראים לי פינגווין. זה סיפור דיי ארוך שמסתכם בזה שהיה מירוץ שליחים עם כדור כח ורצתי עם הכדור הכבד הזה כשאני יחסית קטנה אז כולי רצתי כמו פינגווין וצחקו עליי:p אז לא יודעת.. קראתי לעצמי פינגווין בהכחשה כי זה נשמע חמודי.. (דרך אגב מאז יש לי גם אובססיביות לפינגווינים ויש לי אפילו אוסף קטן..)

daveScorpions

New member
סיפורי מתחיל בשנת 2003...

בשנה זו לימד אותי ביולוגיה בבית ספרי מורה ששנא אותי רצח שעות רבות היינו מבלים מול כל הכיתה (ללא שום בושה מצידו או מצידי) ופשוט מקקלים אחד את השני כמו מטורפים. מורה זה התחיל ללא שום סיבה מובנת לקרוא לי Mr.Dave וככך גם באיזשהו שלב חברים שלי. הכינוי תפס וכל העולם היום קורא לי דייב. בנוסף לכך יש לי חיבה עמוקה לעקרבים, אני ילד סוף אוקטובר (28) ויליד מזל עקרב כמו אחותי (שאגב נולדה באותו היום רק 5 שנים לפני...) בגיל 5 החלטתי לסוע לשוק העירוני (דאז, רמלה) ולקנות קלטת של הלהקה האהובה עלי ה Scorpions ואפילו הוסיף לעניין את 2 העקרבים המעטרים את ביטני השמנמנה משהו
ובלי בולשיט מסביב Dave+Scorpions=DaveScorpions

למעלה