סתם משהו

c h o o l a

New member
סתם משהו

מה דעתכם אם אתם אומרים שאתם טובים ואתם נוסעים בכל מקום בארץ להביא בה ברמת אביב ג במרכז שוסטר שזההההה המקום יש שם מעקים ששברו לחצי והם מגיעים למישהו עד הברכיים קטנים וברידיה מעלה מדרגות משהו עצבני מלללא קרביים + מדרגות + משטח חלק + פפפפול סקיטרים בקיצור כזו פגישה להגיע לשם מתישהו כולם ולסוע

dargosh

New member
סבבה!!!

!!! כל מי שיכול לבוא שיכתוב כאן תגובה ונעשה מפגש כזה...

dargosh

New member
תאריך

צריך באמת לקבוע תאריך, למישהו יש רעיון? לפי דעתי הכי טוב זה מתישהו בפסח!!

fishi14

New member
בשוסטר יש מעקה???? ממתי????

אני שם כמעט כל הזמן ובחיים שלי לא ראיתי מעקה... כל מה שראיתי היה ילדים קטנים ומתלהבים עם bmx... ופעם אחת היו שלושה סקייטרים שקפצו מעל ה-3 מדרגות שיש שם...

c h o o l a

New member
אין לך מושג על מה אתה מדבר

אני נוסע שם הרבה לאחרונה ואמצע שוסטר מצד ימין מהכביש יש 3 מדרגות ממשטח חלק וגרנולית ומצד שמאל יש 4 מדרגות מגרנולית ומשטח חלק + באמצע יש רחבה ענקית חלקה + קרביים בצורת חצי עיגול וגם יש ישרים + 7 מדרגות רחבות שכל מדרגה באורך זה מטר שבצד שלהם מעקה אדום שהגיע פעם לגובה של מטר וקצת ואז באו סקייטרים ושברו את המעקה והוא מגיע עכשיו ל בערך חצי מטר ויותר וכולו מפוצץ שעווה והארוך שלו זה בערך 7 מטר בשיפוע קטן ויש שני הצדדים של ה7 מדרגות מעקים וזה מדהים שהעירייה לא עושה כלום לא מתקנת אותם ויש שם חבל על הזמן סקייטרים ביוחד לאחרונה מגיעים יותר באמצע השבוע ותקבעו אני בא

למעלה