סתם משהו..

LiveInACloud

New member
סתם משהו..

(היי, אני חדש כאן) ראיתי את כל הסרטים (חלק כמה פעמים) אבל אתמול, סתם, ראיתי את "תקווה חדשה" ושמתי לב שלוק מזכיר את "מלחמת המשובטים", דבר שלא שמתי לב אליו כי ראיתי את הסרט הזה רק פעם אחת ומזמן, לפני שמתקפת המשובטים יצא. וזה די הלהיב אותי, חשבתי שבכלל לא הזכירו את זה בטרילוגיה הקודמת. אז סתם מעניין אותי מה ידעו על המלחמה הזאת לפני שהסרטים החדשים יצאו? ועוד משהו קטן, האם יש איזה טריילר או משהו לסרט השלישי? תמונות? באיזה שלב הם עכשיו בעשיית הסרט?

Padme Amidala

New member
ברוך הבא!! ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום! עכשיו בקשר לשאלות שלך- הקטע שראית הוא האזכור היחיד של מלחמת המשובטים בטרילוגיה הקודמת. כל מה שידעו אז זה שאובי וואן ואביו של לוק נלחמו יחד שמלחמת במשובטים... הצילומים לפרק השלישי יתחילו בקיץ. ג'ורג' לוקאס ידוע כאחד שלא נותן חומר, כך שאם תמצא עכשיו טריילרים ותמונות מפרק 3 באינטרנט, הם יהיו עבודת מעריצים בלבד. אני חושבת שבעוד שנה וחצי כבר יתפרסמו תמונות וטריילרים ראשוניים- יש זמן...

Lu Tze

New member
בנוגע למלחמת המשובטים,

למרות כל מה שאמרו בטרילוגיה המקורית היה האיזכור הזה, אני שמעתי (לפני יציאת מתקפת המשובטים) שבמלחמת המשובטים הקיסר יצר שיבוטים של כל הג'דיי (או הג'דיי הממש חזקים בכח, לא זוכר בדיוק) ובגלל זה קראו לעניין "מלחמת המשובטים" ואז שכחתי מכל העניין בגלל היציאה של מתקפת המשובטים. אז השאלה היא, אם מישהו כאן יודע את מקור השמועה שכתבתי. עוד משהו, הייתי אתמול בפנטסי.קון וקניתי חוברת קומיקס בשם "star wars: dark empire - the colection", יש לציין שזה פריט ה-AU הראשון שלי.

Sith Master

New member
מזל טוב../images/Emo19.gif

אני מניח שאתה מתכוון לEU לי יש באמתחתי 27 חוברות שכאלו, 3 ספרים ואקשן פידר של דש רנדר שאמור להיות שומר הראש של לוק איפשהו בEU.

Lu Tze

New member
כן, כמובן EU.

ורגע, 27 כאלה? אני לא מתכוון לסתם חוברת קומיקס (למרות שכבודם במקומם מונח), אני מתכוון לחוברת של 184 עמודים שמספרת סיפור שעומד בפני עצמו, והוא לא חלק מאיזושהי סידרה. זה יותר כמו גראפיק נובל מאשר קומיקס, למעשה. ולמה שג'דיי יצטרך שומר ראש? ועוד ג'דיי כמו לוק.

Sith Master

New member
אני לא יודע...../images/Emo19.gif

אבל זה מה שכתוב על הפיתקית שלו. ויש לי 27 חוברות רגילות (30 עמודים) למרות שיש לי 3 סדרות שלמות שתמיד אחרי זה מאגדים לחוברת.

LiveInACloud

New member
תודה..

אני זוכר גם שפעם קראתי שג'ורג' לוקאס לא תכנן בכלל לעשות טרילוגיה שלמה (ובטח שלא שתיים) אז מעניין איך פתאום רואים קשר לסרטים החדשים בלי זה שהוא חשב על זה קודם.

הוא בהחלט חשה וכתב את זה קודם

הוא פשוט לא ידע כמה מזה ייצא באמת לפועל...

zViper

New member
ברוך הבא +בשורה משמחת על ה-3

הודעה משמחת ביותר: התסריט המלא של הסרט השלישי כבר יצא לפועל, אומנם לא מגלים לנו אותו עוד, אך כבר החלו לעבוד ולערוך על-פיו. עוד פרטים, כדאי מאוד להרשם לרשימת הדיוור באתר הרישמי...

למעלה