סתם משהו שכתבתי

אלמוגית

New member
סתם משהו שכתבתי

זהו סתם משהו שכתבתי לאחר שנפרדנו אני וחבר שלי לשעבר: יודעת לא יודעת, נעצרתי במקום ואין לי לאן ללכת אני נמצאת בתהום רוצה אותך קרוב אליי, אולי רוצה רק דמות שתגן עליי אוהבת אותך אולי שונאת אני כבר לא יודעת מה להרגיש, כל כך משונה להסתכל בעיינך ולא יודעת מה לאמר. אני נמצאת בבור ללא תחתית נופלת, ולא יודעת לאן הכול שחור למטה וגם למעלה, איפה החיוך שנעלם רוצה אהבה חדשה ואולי גם תקווה בשבילי ובשבלך....

אלמוגית

New member
עוד משהו...

בין אהבה לשנאה עובר קו מחשבה בין עבר לעתיד עובר רק כאב שמנסה להתחבא ומה עוד לדרטש ותאמר לי את אשר לבך אומר.. ורוצה לדעת את מחשבותייך,ואתה סגור מתוכך. ויודעת את אשר אני מרגישה,מנסה לברוח בין הצללים, אבל יש אור ואנחנו נראים. מתחבא בחשכה,ומקלט מוצאת בים ורואה אותו והוא עושה לי טוב.......... את ההמשך אני שומרת לעצמי... אלמוגית

אלמוגית

New member
עוד משהו פצפון

בין החלום שלי לחלום שלךעומד קו שמפריד. דמיון או מציאות ואולי אף אשליה. רואה את הסוף ואולי התחלה אולי שלך ואולי שלי זכרון עבר מפריד ביני לבינך ואולי התחושה של פרידה שכבר הייתה ואולי סמכתי יותר מידי אתה עכשיו רחוק מכאן ואני מנסה לדעת כמו השאלה. מדוע ולמה? ונמאס לשאול רק תגיד.........

ב א ר י

New member
אלמוגיתי רק מילה יש לומר !!!

יפיפה !!! השירים והחיבורים האלו כל כך יפים,אכן הינך מתאימה אלינו. ליבך כואב כלב כולנו. אך אנו נעזור אחד לשני לרפא את כל כאבינו.

אלמוגית אדומה שלי

נשמה שלי , שתדעי רק אושר ואהבה. ושתמצאי אהבה במהרה. חולה עלייך !!!!!!! שייק`ה (תמיד פה בשבילך)

אלמוגית

New member
החוט הדק שמפריד בין אהבה לשנאה

יש חוט דק המפריד בין אהבה לשינאה הדבר שאיננו יכולים לדעת, שחוט שמחבר אותנו למציאות מן חוט דמיוני שאיינו רוצים לפגוש פעם אתה אוהב פעם אתה שונא והכול אינך יודע בשביל זה אנחנו חיים, לא בשביל הטכנולגיה והקידמה לא בשביל כסף ותחבולה אנחנו חיים בשביל האהבה הרי למה אנחנו רוחשים את כל אהבה הזאת בשביל שיהיה לילדנו את הכול לאיש/ה שנהיה איתם יחדיו בקיצר אין דבר אחר חוץ מאהבה אותנו כולם רוצים וכולנו שואפים.... ממני אלמוגית.... :)

למעלה