סתם משהו קטן

inb10

New member
סתם משהו קטן

ואני מעלה את זה דווקא כאן, כי בפורומים אחרים של הורים יש תחושה שרק נושאים עליזים מתקבלים בברכה... או נושאים פונקציונאליים כמו גמילה, אכילה וכו'... בקיצור, מאז שהפכתי להיות אמא, התחלתי לאבד חברות, עם האובדן עוד קצת נעלמו (לא שהיה כל כך הרבה לפני...) ועכשיו כשהגיע הילד השני אני ממש מרגישה שנשארתי נטולת חברות...היתה לי חברה טובה אחת וגם היא עושה סימנים של התאיידות:( אני כל הזמן חושבת, אולי זו אני, אני משדרת משהו של "לא להתקרב", גם רוב החברות שלי היו רווקות, או נשואות בלי ילדים, אולי אני פשוט צריכה לחפש איכשהו מעגל חברתי אחר??

מקוםבלב

New member
../images/Emo24.gifאפשר להציע לך חברות?

ממה שאני יודעת וממה שחוויתי יש מחזוריות לחברויות. מה שהתאים לפעם לא מתאים יותר וחלק מתאדה ולאט לאט נכנסים פנימה חברויות חדשות ונכונות יותר. מכיוון שיש בך צורך לחברויות אז לא נראה לי שאת משדרת לא להתקרב. או שאולי זה בא ממקום וצורך לשמור על עצמך ולא להיפגע. לאט לאט תתחילי לטייל בחוץ ולפגוש בגינות אימהות חדשות. תנסי לשים לב לדברים שיכולים אולי לגרוםלהתרחקות או למשהו לא מזמין ותנסי לשנות. אני מאמינה שההתחלות החדשות בדרך. תהיי סבלנות ומי שאמורה להיות חברתך תגיע לחייך.

inb10

New member
את מקסימה

אני ביום ממש רגיש, גרמת לי להתחיל לדמוע קלות... אני צריכה להתאפס, אני עם שני ילדים בבית... יכול להיות שאני שומרת על עצמי קצת יותר מידי, אבל אולי זה באמת איזה סינון טבעי, קצת קשה לי להגיב "כמו שצריך" על סיפורי דייטים למינהם, אני לא מזלזלת או חושבת שאני יותר טובה, אני פשוט במקום אחר. מצד שני בטח גם לצד השני קצת קשה להגיב על הירהורי גמילה מחיתולים, עצבים על המעון וכו'... מה גם שאין לי ממש זמן להיפגש וכשמתפנה לי קצת הזמן אני עייפה... אני ממש צריכה לחזור לעבודה, אני מרגישה שאני מאבדת קצת את השפיות בבית.. במקום זה התחלתי לחפש קצת מעגלי אמהות, איכשהו יוצא שהגינות שאני מטיילת בהן עם הילדים (עכשיו זה עם שניהם, שני בחופש מהמעון), מלאות במטפלות מבוגרות ולא כל כך באמהות... נראה לי ששפכתי עכשיו בתמצות את רוב הדברים שהציקו לי בראש היום...

מקוםבלב

New member
אל תחמירי עם עצמך.

החיים שלך היום במקום אחר מאשר דייטים ובחורים. לכן זה לא מתאים והחברויות האלו מתאדות. לאט לאט תמצאי את מי שמתאימה ונכונה לך. אם את גרה אצלי באיזור אשמח באמת להיפגש לכוס קפה , חיבוק והרבה הקשבה.תרגישי חופשי להתקשר .

מקוםבלב

New member
../images/Emo73.gifאני ממודיעין ועם רכב.

אם תרצי לדבר בשמחה ואני אשמח שניפגש ואולי אכיר לך את עלמה שלי שגם עם ילדים קטנים וגרה באיזור שלך וגם מיכל מרמת גן. בקיצור , זו בהחלט תחילתה של ידידות מופלאה. את תראי שהכל יהיה בסדר. לילה טוב.

inb10

New member
תודה:)

איזה כיף שכתבתי בפורום ולא המשכתי לשמור את זה לעצמי... לילה טוב

דיא

New member
נושא כאוב

כל חברותי הטרום הורות טרום אובדן אינן עוד חברותי. אין לי מושג אם עשיתי משהו, או שזה מהלך טבעי, הן פשוט לא חברותי יותר. חברויות מסביב לילדים ניסיתי ולא הצלחתי. לא חברויות של ממש. המעגל התחיל להתחדש כשעשיתי דברים של מבוגרים - עבודה חדשה, לימודים. שם נוצרו חברויות, שהאמהות רק חיזקה אותן. לכן מבינה לגמרי את הרצון לחזור לעבוד. אבל אין ספק שהשנים האחרונות הן השנים הבודדות ביותר בחיי.

inb10

New member
איכשהו

זה "מנחם" לקרוא את זה, לא כל כך בקטע של צרת רבים חצי נחמה, יותר בתחושה של אני לא כל כך יוצאת דופן, טוב אולי זה כן צרת רבים חצי נחמה, אבל לא מתוך שמחה לאיד או משהו כזה, אלא באמת התחושה של הנורמאליות היחסית...

עדיקים

Active member
מבינה אותך כל-כך ../images/Emo24.gif

גם אני איבדתי הרבה חברויות במהלך האובדנים והמעבר להורות. עברתי תקופה מאוד קשה בדרך להורות ולא תמיד הן היו שם בשבילי ולא תמיד הן הבינו שהסתגרתי כי היה לי קשה ואז פתאום גיליתי שהן לא לידי והן לא חסרות לי. בינתיים יצרתי חברויות חדשות המון חברויות נוצרו דרך ההורות - באזור שבו אני גרה עם הורים מהגן ושכנים, וגם דרך הפורום יצרתי חברויות
עם נשים שעברו מה שאני עברתי שמבינות אותי ויודעות מה אני מרגישה.

למעלה