סתם משהו קטן נחמד..

ms pizza

New member
סתם משהו קטן נחמד..

עוד ביקורת(קצרה) ממש טובה על ההופעה של אביתר בצוותא - הייתה היום בישראלי היום. מה שנאמר שם בגדול זה שאביתר נראה במקום טוב יותר מבעבר ושהדיסק החדש ממש מושלם.. למי שיוצא להשיג את העיתון- יהיה נחמד לקרוא את הסיקור.

רעוּת

New member
../images/Emo207.gif

מישהו שר את תתחנני אלי בכוכב נולד
ולא, אני לא באמת רואה את זה, זה היה פתוח ברקע במקרה, ועל משתיק קול
. הייתי צריכה להשאיר את זה על משתיק קול
הוא שר את זה בסגנון פופי ובלי עצבים. איך אפשר לשיר "עולם קשוח אני יכול עליו רק עם כוח רק בבעיטות למוח" כאילו שאתה שר שיר ערש לבן שלך
אמג.

Walk Two Moons

New member
אשר יגורתי בא לי ../images/Emo7.gif

אושרי אלמוריש, פליט להקת "גיים בויז", יפיוף בשקל וחצי ששר בשבוע שעבר שיר של סינרגיה. עוד לא שמעתי את הביצוע שלו מהערב אבל יש לי הרגשה שאני גם לא רוצה לשמוע אותו. דייייאם, הוא כ"כ גרוע. אני בעד תביעה משפטית

רעוּת

New member
די, יהיו לי סיוטים בלילה ../images/Emo7.gif תסמן טריגרים ../images/Emo7.gif

כאילו, מה נקסט? אבות ובנים בסגנון היפ הופ?!

רוונייי

New member
התגובה הראשונה שלי הייתה פשוט צחוק מטורף

ואז זה כבר הפך לרציני והתחלתי לצעוק על כל מי שהיה בסביבה, אבא, אחי, הטלוויזיה.. זה היה פשוט מזעזע.

Shakod

New member
הזוועה נמשכת....

בשבוע הבא יהיה דואט של פאולה ולירן של השיר "עד מחר" .....למה להרווווס???!!=(

לא ! הם ישחטו את זה

חוצמזה שכל העניין של תוכנית קאברים מעצבן אבל קאבר לשיר ממש חדש יחסית כאילו שיר שרק יצא. בסדר תעשו לשירים ישנים כאלה שדורשים חידוש תעשו להם ביצוע חדש ותחיו את המקור , כמו בעבודה עברית נגיד אבל שירים שרק יצאו , בחייאת למה?

רעוּת

New member
זה די לירות לעצמם ברגל,

כי לקחת שיר שעדיין טוחנים ברדיו ולעשות לו קאבר די גורם לזה שמיד ירוצו להשוות למקור. וכשמקור זה אביתר- אז חבל, בשבילם
.

Walk Two Moons

New member
לא נורא

שיר פחות 'רגיש' מבחינתי, גם אם יחריבו אותו עד עפר זה יהיה מצער אמנם, אבל לא נורא. את יודעת מי השניים שמתכננים לבצע אותו?

מתנות

New member
נראה לי שזו הייתה רוני עם איזה חובש כיפה..

פשוט ראיתי 24 והם עשו שם חזרה על השיר. והשיר הזה מאוד רגיש בשבילי, אז הוא צריך להיות גם בשבילך.

Walk Two Moons

New member
תגובה מתמצתת מmsn:

"עברו בקושי: אושרי אלמוריש שר: "תתחנני אליי". עבר, למרות ש: היו הרבה ביצועים גרועים השבוע, אבל וידוא הריגה כמו שביצע אלמוריש בשיר הקשה והכנה של אביתר בנאי לא ראיתי. אושרי, ביקשת והנה אני מתחננת: תלמד מהמנטור חן אהרוני, ותדבוק בביצועים לשירי היי פייב. " http://entertainment.il.msn.com/tv/article.aspx?cp-documentid=148408206

רעוּת

New member
וידוא הריגה ../images/Emo6.gif

אני דווקא חשבתי על זה יותר בתור 'על השחיטה'
.

למעלה