סתם משהו נחמד,

סתם משהו נחמד,

לפני כחודשיים דניאל, 2 חברים שלו ואני נסענו באופניים לקיר טיפוס בספורטק. דניאל מאוד אוהב לטפס, אבל מסורבל קימעה. בפעם האחרונה שהיינו הוא פחד לטפס, ולכן פניתי שם לאיש מקסים והסברתי לו על הקושי שלו, וביקשתי ממנו לשים לב. והוא שם לב ועוד איך... הוא הכניס את דניאל והחברים שלו לקיר הפנימי, בתוך הקיר, ונתן להם להשתולל כהוגן, הראה במיוחד לדניאל כמה הוא מסוגל ואיזה יכולות יש לו והעניק לו ולחבריו חוויה מהסרטים. מאוד מצאה חן בעיני הגישה שלו, הסבלנות והנשמה היתרה שהפגין, אז הצעתי לו לעבוד איתנו כמתאם שילוב וקיוויתי מאוד שהוא ייענה להצעה. הוא נענה להצעה, אבל בצורה אחרת, הוא התנדב להיות עם דניאל פעם בשבוע ולדאוג לכך שירגיש יותר בטוח. מאז כל יום שלישי הוא מופיע אצלינו, למרות שהוא הבן אדם הכי עסוק בעולם, (רופא שיניים במקצועו) ולוקח את דניאל לקיר הטיפוס, ולא רק לשם. פשוט, אני יודעת שהוא לא קורא את הפורום הזה, ואני יודעת שהוא לא עושה את זה על מנת לקבל פרס, אבל מגיע לו פרס. ואני חושבת שהוא מדהים ושהיה לי ולדניאל את הזכות לפגוש אותו. עמליה

mayarel

New member
ממש לא סתם נחמד ../images/Emo13.gif

מאוד מאוד אוד נחמד. כיף לשמוע על אנשים טובים באמצע הדרך, ואיך שישר גייסת אותו לדניאל - את נהדרת
תמשיכו להנות ולהצליח!

באמת אדם מדהים - ויופי של חיבור

בינו לבין דניאל - וכל הכבוד לך אמא על היכולת להעביר מידית לסביבה את צרכיו של בנך ,ולא סתם אומרים שדומה נימשך לדומה.כבר מסקרן אותי מה עוד הם עושים ביחד.

yonitbrk

New member
איזה יופי עמליה

כן ירבו אנשים כמותו. דווקא אצלנו אכזבה גדולה. קיבלנו חונכת נהדרת עבור טל, בחורה שגם עבדה איתו בעבר בבית הספר, אך אתמול היא הודעה כי באמצע מרץ היא מסיימת את העבודה. אז שוב לחץ למצוא מישהו מתאים, שהילד יתחבר אליו וללמד אותו את העבודה, מישהו שאוכל לסמוך עליו, ולדעת שאפשר להשאיר את הילד איתו בשקט. מאוד סמכתי על הבחורה, היא ידעה גם ליצור קשר חם עם עומר ורז, ועשתה המון שילוב בין השלושה , פעילויות משותפות ובקיצור בחורה משכמה ומעלה. הסתמכתי עליה ותכננתי את השנה בצורה כזו שבימים בה היא תמצא אוכל לרוץ עם עומר לטיפולים שלו, ועם רז, ופתאום בום. אנחנו כרגע במלכוד, כי מצד אחד חבל לי לפספס אותה , גם אם זה רק עד מרץ, אבל בינתיים חבל לי על הזמן, כי ככה אוכל בינתיים למצוא מישהו אחר, ולהכשיר אותו , בקיצור פלונטר. נראה מה יהיה .

ל י ל ך פ

New member
עושה טוב על הנשמה לשמוע..

כמה טוב שיש גם כאלה בעולם שלנו. מאחלת לכם חברות מוצלחת.

yosisolt

New member
אכן מדהים ויש עוד כאלו - כן ירבו

אנחנו מארגנים חוג ידידים לבית הספר חורשה של דניאל - כאלו שיכלו לעזור לנו להתארגן קצת יותר טוב בבית הספר בקיצור הבאתי את שתי המקסימות שלנו , סיגל ושולי לפגישה... ובפגישה הראשונה בבית הספר, אני רואה פתאום אוטו של שכן שלי, חבר שלי שהגיע וגם תרם דרך עבודתו כל זאת עוד לפני שפניתי אליו.... וללא ידיעה שדניאל בעצם לומד בחורשה..

אני מקנאה

למרות שגם לי יש בן אדם מדהים שלוקח אותי המון לכיופים אבל זה לא בן אדם מאצע הדרך אלא האקס המדהים ומבוגר של אמא שלי (בגיל הוא כמו סבא) שאבא שלי נותן לו להיות ממש חלק מהבית ואבא שני שלי . אני חושבת שבכלל דווקא לאנשים מהרצף נורא בריא קשר חזק מאוד עם עוד מבוגר ולאו דווקא סבא או סבתא אלא בן אדם שהוא לגמריי נייטרלי ולא כמו סבתא ששומעת גם קיטורים על הילד.אני חושבת שקשר כזה מעניק המון ביטחון ומסוגל לגרום לילד להמון סטרצ'ים ויציאות מקיבעון ובכלל הנאה שמאוד מאוד חשובה - אתןם לא יודעים כמה נהנתי ביום שישי אחרי בצפר ללכת עם האבא השני שלי לאכול מול הים ולצלם כלניות ורק אז לחזור הביתה לחרוש לבגרות זה פשוט הוריד מתח בצורה נפלאה.

נסיכה-כן ירבו חויות כאלה עבורך

איזה כייף שאת בקשר עם אדם כזה שיודע לתת מכל הלב ,תמשיכו לחוות דברים מקסימים ביחד. מצא חן בעיני לאללה הקטע עם הכלניות והים.

איזה יופי ותודה ששיתפת, כי

אני כבר 3 שנים חושבת שזה בדיוק מה שהבן שלי צריך ואני שמחה לקבל חיזוק. הבעיה היא כמובן למצוא מישהו כזה ..... ולכן כבר שלוש שנים אני חושבת ומחפשת .... אבל עוד לא מצאתי

shavririt

New member
מקסים, עמליה ונסיכונת..

וזה מזכיר לי כמה שנים חיפשתי מישהי כזאת לפייה, בעיקר חברה בגובה העיניים, מישהי מקסימה שתדע למצוא את האיזון הנכון והקשר היפה...ושתהיה התאמה והרמוניה כזו, שכל אחת תוכל לתרום לשנייה בלי להכביד. לצערי לא מצאתי. לא ידעתי היכן לחפש וממי לבקש בלי לחשוש איך זה ייראה לצד השני, ושיהיה טבעי ושלא ייראה יזום ומלאכותי. לשמחתי יש כיום את חברי הקומונה הסגורה, אך הם די רחוקים וכל אחד גר במקום אחר, מה שלא מאפשר קשר רציף.

למעלה