סתם משהו משעשע

liorhikri1991

New member
סתם משהו משעשע

כפי הידוע לכם חודש נובמבר החל לא מזמן אז... מה אתם חושבים שיקרה בעיר הזאת החודש ומה אתם מצפים שישתנסה ויקרה בזמן הקרוב בעיר ה"נהדרת" שלנו.

liorhikri1991

New member
דעתי

1.החודש או אפילו מחר יהיו שטפונות ענק בעיר,בעיקר במרכז העיר. 2.אני מנבא שהאוטובוסים ישמשיכו להתפוצץ מאנשים ולאחר-צריך לעשות הרבה דברים ולהירתם לאלירן ולעזור לו. 3.הפקקים בעיר ימשיכו להיות כהרגלם וגם לא תהיה חניה. 4.אני מקווה שראש העיר יחליט להיתפטר כי הוא ממש לא מבצע את תפקידו כראוי. אמרתי את דעתי עכשיו מה אתם חושבים.

מיכמיך3

New member
דעתי

אני חושבת שיקרה דבר מרכזי אחד החודש: אלירן (חחחח.. הוא מהבצפר שלי) ימשיך במרד נגד קווים. דבר קטן לאלירן, אני מקווה שלאנשים שיראו את מה שצילמת ביום שישי, בתחנה, את העומס, יזעזע אותם, והם יבהלו ויתחילו לעשות משהו לעזאזל!!

liorhikri1991

New member
אני יגיד לך משהו...

אלירן זה אח שלי וראיתי מה הוא צילם וזה ממש זוועה-על אף שכל יום אני רואה את זה בעצמי,ואני לומד בעמל ב' לא בבן גוריון כמוהו

מיכמיך3

New member
למה זוועה??

למה אתה חושב ככה?? אני משערת לעצמי שגם בתחנה של עמל ב' יש עומס של התלמידים שמחכים לאוטובוס, ולא רק בתחנה, גם כשנוסעים באוטובוס יש הרבה בלאגנים, וטוב שיש את אח שלך שקם ועשה משהו. אני ממש לא חושבת שזה זוועה, אני מצדיעה לאח שלך. נראה לי שכדאי שגם אתה תתחיל להעריך את מה שאלירן, אחיך, עושה בשביל כולם.

liorhikri1991

New member
תשמעי רגע משהו...

"וראיתי מה הוא צילם וזה ממש זוועה-על אף שכל יום אני רואה את זה בעצמי" מה שהוא צילם זה זוועה,לא מה שהוא עושה,אלא מה שהוא צילם הכוונה של המילה זוועה פה-זה הצפיפות באוטובוסים,האיחורים,ועוד הרבה דברים. אני מעריך מה שאלירן עושה אבל אין לי ממש זמן לעזור לו,אני לא יודע מה הוא עושה עם כל המבחנים והלימודים שלו-כי לא נשאר לא זמן לכלום חוץ מלהילחם בקווים.

sh53

New member
אני מאוד מעריכה את אחיך שקם ועושה

ולוקח יוזמה גדולה ועצומה על הכתפיים שלו.

TaPanta

New member
אני רוצה לראות את העומס בעצמי

עכשיו שיש לי קצת זמן חופשי. באילו שעות מתרחשת הזוועה ובאיזו תחנה? תודה

Nogmor

New member
דעתי

שפתח תקוה תשאר פתח תקוה.. בשביל עיר שכבר כאן כמעט 130 שנה, עוד חודש לא ישנה הרבה.. כמה שלא יגידו.

sh53

New member
../images/Emo34.gif חודש הגאווה בפ"ת ../images/Emo34.gif

העיר הפקוקה וההרוסה אין כמו לגור בפ"ת

למעלה