סתם משהו מצחיק

bister

New member
סתם משהו מצחיק

שיחקתי בשמירה הישנה בCM4 הראשון ונחשו מה היה הגמר במונדיאל 2006? אם אמרתם פורטוגל-יוון אז צדקתם. והמדהים שיוון גם זכתה! ניצחה 2-1! מי אמר שהמנג'ר לא מציאותי...

tomash11

New member
היה צריך את המנג'ר כדי שזה יקרה..:)

לפעמים המציאות מוזרה כל כך שהמנג'ר איכשהו מצליח לחזות/לחקות אותה... אגב, אני עדיין מחכה שבית"ר גם יקחו את גביע אירופה כמו במנג'ר:)

Death messiah

New member
חחחחחחח

תמשיך לחכות

OFIR 10

New member
תומאש ../images/Emo13.gif

איזה כיף לשחק עם בית"ר..מליקסון, עזו, מליחי ונימני תותחים :)

tomash11

New member
תותחים...רק מליחי מעפן

כמו במציאות:) מלקיסון משחק AMC, עזו משחק AML ונימני משחק בתור MC בצד שמאל מתוך שנים ועולה בהתקפה ליד מליקסון. אם מליקסון לא משחק אני שם את נימני שם במקומו. מליחי אמור לשחק AMR או MC בצד ימין אבל הוא מעפן, היה מעפן, במציאות מעפן ויישאר מעפן:)

OFIR 10

New member
שים את מליחי DMC עם קלדיירה

אצלי עזו משחק AMR ומליקסון AML, נמני AMC עם כמה שיותר חופש..אסולין חלוץ בודד (ההתקפה הכי טובה בליגה) ~ זה בעונה הראשונה.. עכשיו בעונה השנייה אני משחק עם מליחי יותר קדימה ממש ליד נמני, קשר אחורי אחד DMC, חלוץ ברזילאי שקניתי ומליקסון/עזו/סרקי באגפים. מומלץ בחום עם בית"ר להחתים את אנדיו עוד בתחילת העונה הראשונה על חוזה חדש כי אחר כך הוא בורח לאשדוד

tomash11

New member
ג'וזיפלי...

מי זה הג'וזיפלי הזה שאלתי את עצמי עונה שלמה...אבל שמחתי שהוא בבית"ר ושהוא DMC נהדר... סוף עונה גיליתי שזה קאלדיירה... אוהד בית"ר בלאי:) את אינדיו שחררתי סוף עונה נראה לי. ואת אסולין החתמתי אחרי שהוא כבש 19 שערים ב14 משחקים או משהו כזה ומאז הוא הפסיק להבקיע...שם רק 9 בכל השאר.

Thierry Henry

New member
אתה יכול להמשיך לחכות

ולחכות ולחכות ולחכות ולחכות ולחכות ולחכות ולחכות ולחכות ולחכות ולחכות..............ולחכות

למעלה