שיחקת אותה...
מצטערת.. אין לי כותרת טובה יותר בשלוש וחצי בבוקר... שיר מדהים, והמילים... הלוואי... תשלימו לבד... מאחלת לכולכם/ן שתפנימו... מה אני עוד אגיד? רק לחשוב שהקב``ה רוצה את הכי טוב בשבילנו... איך אני אסביר את זה? כמו שחברה שלי אמרה לי - ``מישהו הולך תמיד איתי`` (ובדיוק יום אחרי זה, שמעתי את השיר ברדיו, אבל לא נדמה לי בביצוע המקורי...) - ``ה` לא יעזוב אותנו. אנחנו העם שלו, והוא אוהב אותנו`` (ציטוט של חברה שלי, ואני איתה בכל מילה שלה...) זה אחד הדברים שמעודדים אותי בימים כאלו... רק לזכור שהקב``ה יושב ומשגיח למעלה... גם על זה יש שיר, של אותה זמרת, אם אני לא טועה... אני אחפש את המילים... אם מישהו מכיר, הוא הולך בערך ככה: (זה מהזיכרון, ועכשיו מאוחר, אז אני לא בטוחה שאלו בדיוק המילים...) ``הוא היושב שם במרומים, הוא הרופא כל חולים, הוא הנותן רוב שמחה לילדים, הוא העושה משפטים. הוא בשמים והוא היחיד, הוא הגיבור הנורא, הוא השומר עלינו מצרה... אלוקי, שמור נא עלינו כמו ילדים, שמור נא ואל תעזוב תן לנו אור ושמחת נעורים, תן לנו כֹח עוד ועוד. שמור נא עלינו כמו ילדים, שמור נא ואל תעזוב תן לנו אור ושמחת נעורים, תן לנו גם לאהוב.`` (יש המשך, ואני לא זוכרת אותו בדיוק... אני אברר מחר...) לילה טוב, ושנשמע בשורות טובות! אסתי.