סתם מרגיז... ולא צודק...

junky285

New member
סתם מרגיז... ולא צודק...

חודש הבא אני עוזבת את מקום העבודה שלי לטובת מעבר לרמת הגולן. אני עובדת במקום הזה כבר שנה וחצי ובסך הכללי נהנתי, היה מעניין ומאתגר ואפילו למדתי כמה דברים. בחודש וחצי האחרונים אני מגלה כל מיני דברים שממש מרגיזים אותי, כי אני מרגישה שמנעו אותם ממני (ואולי באיזה שהוא מקום גם אני מנעתי מעצמי). כשהגעתי לראיון אמרו לי שאחרי שנה נותנים העלאה במשכורת וביטוח מנהלים (בינתיים שילמתי לבד את הביטוח שלי), אחרי 4 חודשים אמרו לי שמרוצים מהעבודה שלי ולכן יתנו לי העלאה במשכורת, אחרי עוד חצי שנה אמרו לי את אותו הדבר, אחרי שנה שוב פעם אמרו, אבל לא דובים ולא יער. בעיקרון, אני לא אחת כזו שמבקשת ומנדנדת, אני מרגישה מרוצה ומסופקת מהמשכורת שלי, אין לי משכנתא וילדים על הראש שהרגשתי שאני חייבת כסף. אבל בשורה התחתונה, לא קיבלתי כלום. וזה מעצבן, כי שבן אדם אומר משהו אז הוא צריך לעמוד מאחורי המילה שלו. ואם אתה חברה מסודרת, אז בכלל צריכה להיות לך מילה. אין לי חוזה עם מקום העבודה או משהו כזה, אבל עדיין זה לא בסדר. לדעתי, למנהלת חשבונות צריך להיות מעקב על כל עובד בחברה ולפי הוותק שלו לתת לו מה שמגיע לו, אבל לא נראה לי שמקומות עושים ככה. בכל מקרה, לפני חודש הבוס כתב מכתב להנה"ח לתת העלאה במשכורת לעובד שנמצא רק 10 חודשים בחברה !!!!! ועכשיו מחפשים לי מחליפה ומה מסתבר.... המשכורת שהיא הולכת לקבל גבוהה ב - 1500 ש"ח מהמשכורת שאני קיבלתי !!!!! אמרתי לבוס שאני מרגישה די חרא עם כל העניין הזה ושבתכל'ס הם היו ממש לא בסדר כלפיי. ומה הוא אומר לי, אנחנו רצינו לתת לך העלאה אבל אז הודעת שאת עוזבת.... לא חוצפה? ולהגיד את האמת, במקומות עבודה שעבדתי, כשאמרו שנותנים לי העלאה אז נתנו, גם לא הייתי צריכה לבקש. במקום הזה הם יצאו ממש ממש לא בסדר וזה מרגיז אותי כי זה ממש לא הוגן ולא צודק. לקחים: אל תתביישו לבקש את מה שמגיע לכם !!! אם הבוס אומר לכם משהו בנוגע להעלאה - תעשו חוזה !!! שיהיה יום טוב לכולם ובהצלחה.

למעלה