סתם מעצבן

princess252

New member
סתם מעצבן

נמאס לי שאני כזאת רגישה ..... ידיד שלי התקשר לפני החג , סתם כדיי להגיד לי חג שמח . אז אמרתי לו תודה ... גם לך ... אני פשוט חייבת לרוץ למקלחת כי כולם כבר התקלחו ומחכים רק לי ללכת לסבתא לליל הסדר . אז הוא אומר לי : " כולם " כולה אבא שלך ואחותך ..... וזה כלכך מעצבן כלכך כואב ומרגיז ומזכיר לך כמה את לבד במצב הזה. למה אנשים חיבים להיות כלכך אטומים . ועוד דבר שסתם עלה לי עכשיו ... לפני שבועיים פרצו לנו את הבית (למזלנו לא גנבו יותר מדי...) אז ספרתי לחברה שלי שפרצו לנו את הבית אז היא אמרה לי טוב לא נורא מי ישמע מה כבר לקחו .. אין לך אמא .. אז אמרתי לה מה קשור ? ? ? אז היא אמרה אז בטח אין תכשיטים או דברים יקרים . הדברים האלה מראים לי כל פעם מחדש שאנשים חושבים שאני פשוט ילדה מסכנה שאין לה אמא וכמה העולם שולי וריק בלי אמא . בתוך תוכי אני יודעת שזה נכון אבל למה אנשים צריכים להיות כלכך אכזריים אז זהו סתם רציתי לשתף ..

MommyHug

New member
אני פשוט לא מאמינה!!!! ../images/Emo201.gif../images/Emo14.gif

איזה תגובות... כל כך מכעיס אותי שאנשים שוכחים להיות רגישים, שוכחים את הטקט שלהם... אולי זה בגלל שהם חושבים "זה לא כזה ביג דיל" כי כשאתה לא שם אתה פשוט לא יודע איך זה. זו לא סיבה זה רק תירוץ. דבילי למדיי. אני כל כך מצטערת!!! מבינה את הכאב שלך!

שלום לך נסיכה יקרה ../images/Emo42.gif

אכן, חוסר רגישות וצר לי שעלייך להתנסות בדברים לא נעימים כל כך. לא כל אחד יודע להגיד תמיד את מה שאנחנו רוצים ומצפים, וככלל לצפות מאחרים להתנהג כמו שהיינו רוצים, זה משהו המוביל לאכזבות לעיתים קרובות, ולכן כדאי לנסות להבין ולקבל, שישנם אנשים שונים ולכן תגובות שונות, ביניהן כאלו שלא תמיד מקובלות בעינינו ולא תמיד רצויות לנו. וזה קורה גם אם אין המטרה להכאיב לנו או לפגוע בנו במכוון. המצב הנפשי, מצב הרגישות שלנו וגורמים נוספים אצלנו באותו זמן, הם אלו המשפיעים על התגובה שלנו ועל ההרגשה. אבל מה שחשוב יותר לדעתי, הוא שעלייך לנסות ולהתנתק מהרגשת הילדה המסכנה שאין לה אמא, את כותבת שאת יודעת שזה נכון... אין זה כך, אינך מסכנה, את בחורה שאיבדה את אמה. הכאב גדול והחסר ענק, אבל את יכולה לבחור ולהתייחס לזאת אחרת... נסי להתחבר לרגשות אחרים בעצמך ולא בהרגשת הרחמים העצמיים, כי מה שאת משדרת לאחרים זה מה שהם קולטים ממך, וזו הדרך שיתייחסו אלייך. אל תתני לאובדן להיות החלק הכי חשוב והדומיננטי בחייך, אלא התחילי לחפש דברים נוספים ואחרים בתוכך, גם כאלו שיעשו לך טוב, והשתדלי כשחסרונה של אמך יהווה חלק מחייך אך לא את העיקר... מבינה את תחושות הכאב ואת הרצון במילה טובה שתגרום לנו להרגיש שאיננו לבד... כולנו אוהבים לחוש שיש מי שאיכפת לו מאיתנו, אבל זה לא תמיד מצליח ואז האכזבות רבות וכואבות. ולכן כדאי ללמוד ולקבל דברים קצת אחרת. הייתי במקומות הללו וגיליתי שזה לא ממש עובד בשבילי... בדקי וראי אם לך נוח להיות שם במקום הזה, בטוחה שתגלי שלא, ומדברייך משתמע שאינך רוצה שיחשבו עלייך כעל מסכנה, לכן גם אם את מרגישה לעיתים את "המסכנות" אל תתני לזאת לנהל את חייך, אל תתנהלי מתוך המקום הזה, ואל תתני לאחרים לשלוט במצב רוחך ובחייך. כך אני רואה את הדברים, ואם זה לא מתאים לך זה בסדר, קחי רק את מה שמתאים לך... מקווה שיבואו ימים טובים יותר עבורך. חג שמח לך ולמשפחתך וחיבוק גדול

princess252

New member
תודה על העידוד

כן את בהחלט צודקת בכל מה שאמרת . אני יודעת שאני לא מסכנה ויש בי המון דברים אבל לפעמים התגובות של האנשים מראים מה הם באמת חושבים עליי .וזה מרגיז בכל אופן ממש תודה

vered51

New member
תקשיבי טוב טוב

מה זה השטויות האלו? אני בשוק שאת נותנת לגיטמציה לחברים לדבר ככה. אני מצטערת, פשוט החוסר רגישות מעצבנת אותי ואני חושבת שהכל נעוץ בעובדה שהאנשים האלו הם די טיפשים פעם הבאה שמישהו אומר משהו לא לעניין את צריכה להגיב ולהגיד להם שהם חסרי רגישות ושהם ינסו לשים את עצמם בנעליים שלך ונראה איך הם היו מגיבים. אל תתני לעצמך להרגיש מסכנה בגלל זה, מי שלא רגיש לסביבה שלו הוא אדם מסכן בעצמו ויכול להיות שאנשים מקנאים בך על החוזקה שבך למרות שאמא איננה והם "מכניסים" מדי פעם משפטים כאלו.... פשוט טיפשות ואומללות של אנשים אחרים!

למעלה