סתם מעניין לדעת

גולה7

New member
סתם מעניין לדעת

האם אתם מאלה שמסיימים פאזל ורק אז רוכשים אחד חדש או האם יש לכם בבית סטוק וכל פעם שנתקלים במשהו שמוצא חן אז קונים. לי באופן אישי יש בבית 3 פאזלים שממתינים להרכבה. כרגע עובדת על פאזל התבלינים 1500 חלקים ממש כיף להרכבה.

ssyוM

New member
צוברת וצוברת...

מחכה לי גירסה יפיפיה של פאזל התבלינים 1000 חלקים ...הוא יושב פה מולי ארוז ומחכה ( ומפתה ) לי שאסיים את הפרויקט שלי .

arielle2

New member
אצלי זה קצת אחרת

אני גם אוהבת להרכיב וגם אוהבת לאסוף. אז אוסף הפאזלים שלי כבר עבר את ה- 200. כמובן שאין לי זמן לעשות את כולם. לשמחתי גם אימי וגם אחותי מתלהבות מהפאזלים שלי ויוצא שחלק מהפאזלים עובר בין הבתים מורכב ומפורק ומוחזר לאחר כבוד לקופסה שלוש פעמים. ו..מעולם לא מסגרתי פאזל.

מממאיה35

New member
איפה את שומרת את כולם ../images/Emo35.gif

אצלי אני אוספת ושומרת, יש לי איזה 6 פאזלים מעל הארון שממתינים. אז החלטתי בליבי לא לעבור יותר ליד חנויות של פאזלים..

123נעמי

New member
ברוב המקרים......

אני מחפשת פאזל חדש כשאני גומרת את הישן אבל קורה שבגלל מבצעים או סתם בטיול הסתכלות בחנויות אני קונה חדש עוד לפני שגמרתי את הישן.

א ר י ק ל

New member
הייתי מהצוברים עד לפאזל הנוכחי שלי

אך להבא אקנה רק אחרי שאסיימו..כי יקח לי המון זמן. עד היום קניתי בלי חשבון,אך התחלתי עכשיו להבין שאי אפשר לבנות בלי סוף,אין כבר קירות,והחזרה לקופסא לא באה בחשבון..
כשהיו פאזלים שהמתינו להרכבה זה היה מעין תמריץ ללסיים כבר את הפאזל,ולקפוץ ישר אליהם...

shlv480

New member
רק צובר!!

אני מהאלה שאם יש מבצע או טיול לחו"ל או סתם שראיתי פאזל שנדלקתי עליו אני קונה. יש לי כבר סטוק בארון של איזה שש קופסאות שמחכות להרכבה.

MEGA GAME3

New member
אני בפעם היחידה (עכשיו) שקניתי...

הייתה שהיה מבצע ב-PM בדיזינגוף ומחרו פאזל שני בחצי המחיר.

ay01

New member
גם אני כמוך

בדר"כ קונה ומרכיבה ואח"כ עושה החלפות עם חברים. (למזלי בחבורה יש כמה "חולים" כמוני) בגלל המבצע ב- P&M יש לי אחד בסטוק... אבל תורו יגיע בקרוב!!

למעלה