תגובה
בחיי שזה כיף לקבל תגובות כאלה,זה מאוד משמח אותי ,אענה על כמה שאלות ששאל פסייתראפי: עד כמה אתה מוכר? *שאלה קשה,אני מאמין שעצם העובדה ששחררת קטע מסויים ולא חשוב איפה,מאוד עוזרת ואת השאר אתה דוחף בעצמך,נאמר שלקחתי חלק בהמון רייבים בארץ ובח"ול. איפה אתה גר? *בעיסוק שבחרתי ישנן המון הפתעות ולכן מקום המגורים הוא עניין זמני לעיתים.מקומי הוא בארץ,וגם האולפן,אך לרוב נודדים וזה לא תמיד כיף! קטע אהוב + המלצות: *ישנם המון קטעים טובים שנהנתי להאזין להם,חלקם נמצאים אצלי ב"כייס" ובחלק מסויים אני אפילו לא זוכר את שמם.אני מאוד מעריך ומעריץ את סיימון פוספורד,הוא אישיות מדהימה ומפתיעה ,נפגשנו כמה פעמים בחיים,הפעם הראשונה היתה בהודו,ישנתי בגסטהאוס וסיימון נכח גם כן כ"כ התרגשתי לפגוש אותו ,דברנו על המון דברים בחיים ולאו דווקא על מוזיקה.בקטע המקצועי אין ספק שהבנאדם מכונה.פשוט גאון. חוצ מסיימון אני אוהב מאוד את אקס דרים דלתא ,מידי מיליז,אינטאקט אינסטינקט,קוקסבוקס,אטמוס,מאגוס וכמובן שהרשימה עוד ארוכה. טראקים נבחרים שעולים בראשי כרגע הם: koxbox-the great unknown mos-respirator xv kilist-super finger insane creation-distorted dreams hallucinogen-the lone derenger <אלבום וכמובן שישנם עוד המוווון קטעים מעולים שאני לא זוכר את שמם.. אני אישית אוהב גם את Aphex twinהוא אחד האלופים שאני מכיר,הייתי בהופעה שלו וזה היה אחד הסשנים האנרגטיים שחוויתי. אני יכול לכתוב עוד המון שטויות,אבל זה בטח לא מעניין.. מוסיקה היא סגנון,סטייל מסויים שכל אחד מאמץ לעצמו,תשמעו מה שאתם אוהבים ומה שעושה לכם טוב! זה הכי חשוב-להנות מהמוסיקה.