סתם מעניין לדעת!...

bulbul x

New member
תגובה

בחיי שזה כיף לקבל תגובות כאלה,זה מאוד משמח אותי ,אענה על כמה שאלות ששאל פסייתראפי: עד כמה אתה מוכר? *שאלה קשה,אני מאמין שעצם העובדה ששחררת קטע מסויים ולא חשוב איפה,מאוד עוזרת ואת השאר אתה דוחף בעצמך,נאמר שלקחתי חלק בהמון רייבים בארץ ובח"ול. איפה אתה גר? *בעיסוק שבחרתי ישנן המון הפתעות ולכן מקום המגורים הוא עניין זמני לעיתים.מקומי הוא בארץ,וגם האולפן,אך לרוב נודדים וזה לא תמיד כיף! קטע אהוב + המלצות: *ישנם המון קטעים טובים שנהנתי להאזין להם,חלקם נמצאים אצלי ב"כייס" ובחלק מסויים אני אפילו לא זוכר את שמם.אני מאוד מעריך ומעריץ את סיימון פוספורד,הוא אישיות מדהימה ומפתיעה ,נפגשנו כמה פעמים בחיים,הפעם הראשונה היתה בהודו,ישנתי בגסטהאוס וסיימון נכח גם כן כ"כ התרגשתי לפגוש אותו ,דברנו על המון דברים בחיים ולאו דווקא על מוזיקה.בקטע המקצועי אין ספק שהבנאדם מכונה.פשוט גאון. חוצ מסיימון אני אוהב מאוד את אקס דרים דלתא ,מידי מיליז,אינטאקט אינסטינקט,קוקסבוקס,אטמוס,מאגוס וכמובן שהרשימה עוד ארוכה. טראקים נבחרים שעולים בראשי כרגע הם: koxbox-the great unknown mos-respirator xv kilist-super finger insane creation-distorted dreams hallucinogen-the lone derenger <אלבום וכמובן שישנם עוד המוווון קטעים מעולים שאני לא זוכר את שמם.. אני אישית אוהב גם את Aphex twinהוא אחד האלופים שאני מכיר,הייתי בהופעה שלו וזה היה אחד הסשנים האנרגטיים שחוויתי. אני יכול לכתוב עוד המון שטויות,אבל זה בטח לא מעניין.. מוסיקה היא סגנון,סטייל מסויים שכל אחד מאמץ לעצמו,תשמעו מה שאתם אוהבים ומה שעושה לכם טוב! זה הכי חשוב-להנות מהמוסיקה.

hamush

New member
אממממ יש כאן בקשה!

תכתוב עוד הרבה שטויות!!!!!!!!!!!! זה מעניין!!! וואו אנשים נראה לי יש לנו כאן איזה סטאר עולמי רייבים בחו"ל? נאמממ נשמע טוב!!! אגב יש לך אחלה טעם שבעולם!!! תמשיך לכתוב כאן... למרות שאני לא יודע מי אתה...סחטיין עלייך...תופס ממך חבל על הזמן! אמממ... שאלה אתה מעדיף לנגן או ליצור ? במה אתה מתמקד כיום?

bulbul x

New member
תודה רבה!

שאלת שאלה שבהחלט קשה אך אענה לך: יצירה והופעה הם 2 דברים שונים לגמרי.. אני מכור ליצירה אם אפשר להגדיר בעדינות,זה כיף אמיתי - אין יום שאני מוותר עליו (משתדל) מבלי "לבשל" משהו.עם זאת כשאתה מופיע אתה מתמלא באנרגיות מהקהל ויודע מה מגיע להם ומה הם יעדיפו לרקוד\לשמוע. אני מכור למכשירי אודיו,על כל סוגיהם- ולכן כל דבר הקשור במוזיקה ממלא ומאתגר אותי כל פעם מחדש.

hamush

New member
ואוו...תודה רבה...תאמת

אני מעריץ אנשים שיש להם התמדה במשהו כמו מוזיקה לשבת כל כך הרבה וליצור דברים זה מדהים ממש אומנות ככה שכאשר אתה יוצר ואז מנגן לקהל...השילוב הוא מדהים תמשיך לספר על עצמך ועל המוזיקה...כיף לשמוע אגב אם יש לך טיפים ליוצרים צעירים אז תרגיש חופשי... ותודה

bulbul x

New member
../images/Emo45.gifתודה רבה!

אגב כל הספקות לגביי אכן מוצדקות,אני קצת מתחרט על שפירסמתי את ההודעה הראשונה,אולי זאת הייתה טעות..אוליי היה עליי להמשיך לקרוא ולהגיב מבלי להיחשף יותר מידיי. שמתי לב שיש כאן פעילות יוצאת מן הכלל מצד הגולשים וזה מעולה,יש לציין כי ישנן המלצות מצויינות לגבי אמנים ומוזיקה בפרט. hamush בקשת טיפים ואני אשתדל לעזור עד כמה שאוכל. אם אתם יוצרים,כל סוג מוסיקה - זה כבר משהו ,בנושא הזה אהבה והתמדה היא מילת המפתח,עליכם לאהוב את מה שאתם עושים ולהאמין עד הסוף בעצמכם ! אין לדעת מה יקרה מחר! אם יש ברשותכם קטעים שסיימתם ,ואתם חושבים שהם מספיק טובים "לשיחרור" עליכם לשמור את הפרוייקט ביחד עם האודיו פיילס וקובץ הפרוייקט בתוכנה שהוא נכתב,הורידו לדיסק ושלחו לכמה לייבלים שאתם חושבים שהסגנון שלהם מתאים לכם. כמובן שאת הצעד הזה עושים אחרי "סקר" לייבלים באינטרנט. זה בערך הצעד הראשון ממש בקצרה..אם יתמזל מזלכם תקבלו תשובה חיובית. *כמובן שישנן דרכים נוספות אך זוהי הדרך הכי נפוצה. בהצלחה!

MULAN30

New member
../images/Emo187.gif

טוב הגעתי דרך אחי.. שגם היה קצת יוצר ומתקלט פה ושם .. ניקטעו לו דברים בשל תאונת דרכים .. שקטעה טיול עם חברים.. ירד החשק .. אפשר להבין.. אוהבת טראנס.. חיה את הטראנס, הולכת למסיבות טראנס.. בשבילי זאת יותר מאשר מוסיקה דרך חיים, תרבות ולמידה. עכשיו לגבייbulbul x .. קראתי את רוב הודעותייך.. אני חושבת שאבחר לברך אותך על הגעתך לפורום שלנו. כאן בפורום מיתייחסים אחד אל השני כשווים .. כך שגם אם תגלה לנו מי אתה או לא .. תישאר חבר פורום מוערך. רצונך כבודך בכל מיקרה. תודה לכל הדואגים .. אני חולה.. מקווה שאצא מזה מהר.. בום..

y o b b o

New member
ושוב או שיש פה מישהו רציני...

או שיש מישהו שדופק עלינו בדיחה רצחנית!

psytherapy

New member
גם עם מישהוא דופק בדיחה עז מה

העיקר שנחמד ליקרוא הבנאדם נישמע סימפטי הכי חשוב וזה כבר מחזיר רמה לפורום בימקום ילדים שמזיינים בשכל ותפסיקו להיות ספקנים לגבי כל דבר תיזרמו וזהוא זה פורום להנאה ולא עבודה או משהוא שכזה

dmt4me

New member
סחתיין עליך!

חתיכת סיפור כתבתפה גם אני סקרן חבלז לגביך,אבל נכבד אותך ברוך הבא

psytherapy

New member
עז כך בגיל 13 היתחלתי עם ברקן

אינפקטד אסטראל ואחרים לישמוע עם חברים מהשכונה הם היו יותר מבוגרים מי מני ועם הזמן ניכנסתי יותר ויותר בגיל 15 וחצי הייתי במסיבה הראשונה שלי בהר תבור עם אותם החברים ומעז נינעלתי על המוזיקה אחרי 4 וחצי שנים של שמיע אני כבר לא יוצא על דעת אצמי למסיבות של מוזיקה אלטרנטיבית למינה רק עם יש בחורה שלוחצת עלי וליפני חצי שנה בערך היתחלתי להיתעניין ביצירה ותיקלוט אני לא מאמין שיצא לי אי פעם לימכור טראק שלי אבל אני מאמין שאני בבית ישב עם חברים וינגן דברים שעשית מכווה שעם תיקלוט כן ילך לי זה גם פנטזיה שלי להרקיד אנשים למוזיקה הזו וליראות את כל הפרצופים מחייכים אלי מידי פעם תוך כדי ריקוד

TRANCE ADDICT

New member
בולבול אקס ואבי...

הצלחתם אשכרה להחזיר אותי ''לתקופה היפה'' של הטראנס...לימים ההם...למרות שבכלל לא הייתי שם...נורא נהניתי לקרוא.. נ.ב-בולבול אין לך מושג כמה שאני סקרן לגבייך..

blue pill

New member
אצלי זה מאוד פשוט....

התחלתי לעשן וגיליתי את הטראנס.....

xofer

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo187.gif../images/Emo127.gif../images/Emo59.gif../images/Emo39.gif|

DJ 9 DAYZ 1

New member
אני בהתחלה שמעתי טארנס מסוגDREAM

אחר כך עברתי לאט לאט ליותר חזק בעניין..ולאחרונה אני שומע גם הארד סטייל..[לא מומלץ לשמוע הארד סטייל על הפעם הראשונה שאתה מנסה את עולם האלקטרוני] אבל אני הכי אוהב פסיכודלי..=]

למעלה