סתם מעניין אותי ...

shachari

New member
לא , מקבלות בגד ייצוגי

ובגדים להופעות אנחנו לא צריכות לשלם

ועוד שאלות ...

האם מעלים אצלכם כל שנה את המחיר ? מה הורים חושבים על זה? נתקלתם במחשבה שאולי הורים לא ירצו או לא יכלו לשלם?

אמממ

1.כן.זה תלוי בדרישות תכלס של המורה..ואם זה עולה במחיר זה לא עולה בעוד 100 שקל..משהו עוד סביר(וזה תלוי אצלנו באיזו להקה כל אחת..) 2.מה הם חושבים?שזאת הגזמה כי אני רוקדת גם במגמה בבצפר שעולה 2000 לשנה..אבל הם מבינים שזה מה שאני אוהבת לעשות..וזה מה שיש..אבא קורה לי "השקעה מובטחת"
חחח 3.ברור! זה קורה לי כל הזמן..אבל הם משלמים חיחי

galush2222

New member
אמממ...

אני חושבת שכן אבל אני גם כל שנה לוקחת יותר ויותר שיעורים למרות שהכפלתי השנה את מספר השיעורים אני חושבת שזה עלה ב-20 שקל רק או משו כזה... לא ממש מדברים על המחיר... זה גם לא כמו בנות במגמה שמשלמות עוד המון כסף... הם יודעים שזה מה שאני אוהבת והם רק תומכים=] וגם יש לי עוד 2 אחים שגם עליהם מוציאים לא קצת על החוגים... לא...כאילו יכול להיות שמדי פעם נתקלתי במחשבה שההורים נגיד לא ירצו שאני אסע לאיזה כנס באילת מפני שהוא עלה 800 שקל אבל הם הסכימו=] וסתם דאגתיי

דנה EF

New member
../images/Emo110.gifאממ....

לנו השנה (ונראה לי גם בשנים קודמות) יש תווך תאריכים בהם המחירים מהשנה הקודמת נשמרים, ואם נרשמים אחרי התאריכים האלו המחירים עולים.
הם יודעים שזה הדבר שאני הכי אוהבת בעולם
לפעמים אני מרגישה לא נוח לגבי זה.. זה עובר דיי מהר..

sharlan89

New member
אצלי הכי יקר, אני חושבת

900 לחודש על 11 שיעורים (כל אחד שעה וחצי)

ס י ט ה

New member
../images/Emo12.gifוואו! איך אפשר?!

איך אתם רוקדים כל כך הרבה שעות? כאילו.. איזה מסגרת מציעה כזאת כמות של שעות פעילות?? זה הכל המגמות או שזה בכללי?

למעלה