סתם מעניין אותי

mmg4ever

New member
סתם מעניין אותי

מה הייתם עושים אם ההחלטה הייתה בידכם (בנוגע לחייל החטוף) איך להחזיר אותו

revengen

New member
דעתי האישית:

לפי דעתי כניסה לרצועה תסתיים בהוצאה להורג של החייל. ואי שחרור האסירים הסתיים בצורה כזו. לכן נשאר 2 אופציות: 1.לשחרר אסירים ולקבל את החטוף (כמובן אני מדבר במצב שהוא עדיין חי) 2.לא לשחרר אסירים, והמשך ידוע מראש. אני בוחר באופציה מס' 1.

omriamos

New member
כמה אידיוט בן אדם יכול להיות...

הדבר היחיד שתגרום לו הוא עידוד חטיפות נוספות, חתיכת שמאלני קיצוני ומפגר.

revengen

New member
אמא שלך מפגרת חתיכת אידיוט

אתה יודע טוב טוב את מי אתה תקלל! ולגבי החלק הכביכול יורת נורמלי בהודעה שלך: אני יודעש זה יגרום עידוד חטיפות!!! אבל זו הייתה פשלה של צה"ל!! וחייל אל רציך למות על כך!! שפעם הבאה צה"ל הייה יותר מוכן ושלא יקרו כאלה מצבים מכתחילה!!!

omriamos

New member
"אני יודע שזה יגרום עידוד חטיפות"..

אני לא יודע מי יותר מפגר, אתה או האמא השרמוטה שלך שלא הרגה אותך כשהיית קטן..

revengen

New member
סליחה אני לא עונה יותר לפשיסטים

מסריחים שאמא שלהם אנסה אותם כשהם היו קטנים

revengen

New member
ואם היית יודע לקרוא

הייתי קורא שכתבתי שאני יודע וסביר להניח שהחמאס יסיק מכך שאפשר לחטוף עוד אזרחים. אך פעם הבאה צריך שלא נגיע למצב שבו בכלל אפשר לחטוף אזרחים !! לא טרמפים! יותר מודיעין!! ככה..אתה מבין!?

revengen

New member
טוב נכון צודק.

אני מבקש סליחה ממנהל הפורום. אבל אני חייב לציין שאני באתי לכאן לפורום הזה לפורום נוער מרצ-יחד! כדי לדבר עם חברי נוער מרצ-יחד! לנהל שיחות איתם ולדיין איתם. לא באתי לכאן (ואני בטוח שאף חבר נוער מרצ ) כדי לריב ולסבול את כל הטרולים שמציקים פה ושמים הודעות נאצה !! זה הורס את כל הפורום!! וזה לא פורום מרצ זה פורום טרולים כבר. כשבאים אנשים ואומרים את דעתם ומנהלים דיון זה מצוין זה אחלה זה מגוון דעות ואני מקבל! אך מתחיל להיות פה מן קואליציה של אנשים שכל מה שבראש שלהם זה להוציא החוצה את העצבים שלהם.

אני אישית

בעד ארגון של דו-קרב, לרווחת הפורום. מי מתנדב להביא את חרבות הסייף?

master simon

New member
אם אתה לא יכול להתמודד

עם דיעות אחרות ובמקרה זה עם האמת אולי צריך לסגור את הפורום או לחילופין אתה מוזמן לצאת

revengen

New member
חוצפה ממדרגה ראשונה

והודעה כזאת עוד מגיעה ממלך הפרובוקציות בכבודו ובעצמו. כנראה יש לך בעיות קריאה או פספסת כמה כיתות אבל לי זכור שכתבתי טוב טוב " אין לי בעיה עם דיעות אחרות זה אחלה שיש מגוון" אך כשמעוררים פרובוקציות ולא באים לכתוב דעות אלא סתם להציק ולכתוב שטויות זה משהו אחר. לבוא ולקלל ולרדת על מישהו סתם ככה זה לא "דעה" זה התנהגות מחפירה. כשמישהו בא וקורא לך בגלל הדעות שלך "שמאלני קיצוני מפגר" זה לא לבוא ולאמר את דעותייך אלא סתם לבוא כדי לעורר מלחמות ! כמוך!

master simon

New member
אני אמרתי לך שמאלנ מפגר?

אולי רק בדמיון שלך אני לאו דווקא מתכוון לריב הקטן שלך בשרשור הזה אלא בכללי אם לא נוח לך עם דיעות אחרות אתה יודע מה אתה יכול לעשות

revengen

New member
לא לא אמרת

הבן אדם השני אמר לי את זה וכשאני הגבתי ככה אתה הגבת "אם אתה לא יכול להתמודד עם דעות אחרות עדיף לסגור את הפורום" בוא ולקלל "שמאלני מפגר" זה לא דעה למיטב ידיעתי. נוח לי עם דעות עד מאוד , יותר מזה אני אוהב מגוון של דעות זה יותר מעניין ואני תומך בכל אחד שיהיה לו את זכותו לבחור איזה דעה שהוא רוצה. מה שאני לא תומך זה שאתה לא כותב את דעתך אלא בא סתם לעורר מהומות וקללל אנשים!! זה אני לא מקבל ולמען האמת בצדק ואם אתה מקבל את זה אז אתה לא בסדר לא אני

master simon

New member
אני לא קיללתי אף אחד

אולי למעט ה"דתי" היחידי במרצ שבאמת עצבן אותי על התמיכה שלו בטרור ושנאתו לכל מה שיהודי בארץ

Fackazot Hunter

New member
תריגע, לא נורא שיהיו פה אנשים כאלה.

שימשיכו, אולי בורג בראשם יחזור לעצמו... הם אלה שמתחילים ומשתמשים באליומות יתר... תן להם לכתוב מה שהם רוצים.. פורום דמוקרטי

Fackazot Hunter

New member
מפגר?!

שמי שמפגר הוא מי שנכנס למצבים של קללות ועימותים, ובדיוק זה מה שעשיתה עכשיו, ואותו דבר עושים כל הימנים ואחרי זה מתפלאים למה חוטפים לנו חיילים.

למעלה