סתם מעניין אותי...

סתם מעניין אותי...

נכון לעכשיו! So Called Chaos אהבת
או לא אהבת
. בלי יותר מידי זיוני שכל, חד וחלק! אני אהבתי לאללה

Not The Doctor

New member
../images/Emo45.gifאהבתי מאוד!

טוב נו, שיהיה אלאניס ואני לא אׂהב?! אין סיכוי! xox NTD.

Not The Doctor

New member
טוב, לדעתי...

לא הולכים להגיב לשרשור הזה עם עוד הרבה
אז בואו נסכם ת'שירשור בכך שהיו הרבה שהתאכזבו, ולדעתי לא היה ממה אבל זו רק דעתי האישית... וגם מי שלא התאכזב זה רק משיר או שניים, יודעים מה? אני אספר לכם את האמת, לי עוד לא יצא לבכות משיר של אלאניס כמו ששמתי
שיצא להרבה פה, (אני מתחברת לזה רגשית ונפשית והכל אבל אני לא בנאדם שבוכה משירים אפילו אם תביאו לי שיר על לא י'דעת מה! על גידול חסה בשטחים!) אבל גם לא יצא לי להתאכזב ממנה, כל עוד היא לא שרה מזרחית (חח...) או דיכאון (בלעע) אני אוכל כל מה שהיא תוציא ועוד אלקק ת'אצבעות, וזה לא אובססיה, אני פשוט אוהבת ת'סגנון שלה ולדעתי אין שום הבדל בין הרוק שלה לפופ שלה חוץ מהרעש שמוגבר יותר או שקט יותר... קיצר, כמו כל הודעה ארוכה ומפרכת שלי שאני חוזרת בה על המילים כל הזמן (מה לעשות? עוד לא שיננתי בעל-פה את הניסוח תשובה טובה שהחברה שפרבר הכתיבה לנו!) יש לי מסר מסוים וכבר מסרתי אותו, רוצים-יופי, לא רוצים-יופי, לי זה לא משנה, אתם אלה שמרוויחים\מפסידים בעסק הזה. xox NTD.

Rוית

New member
../images/Emo45.gif

ואתמול, הלכתי לישון עם אלאניס ברקע ובכיתי.. אולי לאו דווקא בגלל המילים, עבר עלי הרבה ועדין עובר, אבל מה לעשות, אם היה ברקע משהו אחר, זה לא היה משפיע עלי כמו הקול של אלאניס.. תקראו לזה להיות מכורה, תקראו לזה הרגל, לי בכל אופן - אין איך לקרוא לזה

gggrrr

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כמו שנראה לי שהבהרתי מת על הדיסק החדש באמת עילוי מי שלא עושה לא את זה too bad (הבעיה אצלכם) סליחה על הרוע לחץ מבחנים

Thestral

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo174.gif../images/Emo108.gif

שמעתי אותו נונטופ כל הטיול

למעלה