היי, צאי מהגישה השלילית!
אני כתבתי הודעה כללית על ימי התיכון שלי, זה רלוונטי איפה למדתי או לא למדתי? מותר לי להתגעגע לימי החמשושיות שלי ולאחל בהצלחה לתלמידים החדשים? תראי, כתבת מה אוכל אותך, ואני מבינה ומזדהה (עד גבול מסויים), ואפילו כתבתי לך הודעה ארוכה בתגובה (לא ענית עליה, אבל שטויות, זה לא מה שמשנה) אבל חלאס! כמה אפשר להמשיך ולהחמיץ פנים כל פעם שמישהו מזכיר תיכון או איזשהו משהו שמזכיר לך את הבי"ס הזה? דיי! לא נראה לי שזה הולך להשתנות בפורום הזה, כיוון שחלק ממשתתפיו לומדים במקום מסויים וזה כנראה הולך להיות חלק מההווי שלהם. אז כמו שאומרים באנגלית get a grip, וצאי מזה! זה עבר, זה נגמר, זה לא הכל בחיים, וזה לא מה שהולך להשפיע על כל החיים שלך, יש לך עוד מספיק הזדמנויות לשנות, להשפיע ולעשות מה שאת רוצה עם החיים שלך. ואם את מתכוונת להישאר בפורום הזה למרות ששמו של ביה"ס ההנ"ל הולך כנראה לעלות מפעם לפעם, אז לפחות הגיע הזמן להפסיק להחמיץ פנים. זה לא כיף לכתוב הודעה (תמימה ככל שתהיה) ולקבל הודעה חמוצה בתגובה. תתגברי על זה, או לפחות תבליגי בשקט. (סליחה אם זה יצא תוקפני, אבל אני פשוט חושבת שאת עושה מזבוב פיל, וזה מתחיל להיות מוגזם ומעיק).