סתם מעניין אותי...

suzzie q

New member
אופס נתתי לך את הכתובת אבל

שכחתי לציין שכרגע הוא בחופשה אבל עוד כמה ימים הוא יחזור להיות פעיל

gamegir

New member
אההם..

לצהרי שירה שלך? אפשר לנסות להגניב. ואל תדאגי- חודש וחצי בבית ספר ותהפכי להיות מעיין מידע לא פחות. דפקא מפחדת? ממה? באמת שאין ממה לדאוג. נראה לי. חה חה חה!!!!!
גומא

Hippie Jeannie

New member
ממה אני מפחדת? ובכן...

אני קצת מפחדת מהעובדה שאני הולכת עכשיו לביצפר, אנסה במשך שבועות לרכוש חברים ושנים מספר אחר-כך אותם חברים שכל-כך התאמצתי להשיג ידרכו עליי כדי להשיג תפקיד ו\או אני אדרוך עליהם כדי להשיג תפקיד. לא אופטימי במיוחד. אבל זה מה שאני בחרתי, אני משערת. זה סתם פחד קטנטן של לפני מעבר, זה יעבור. אני אוהבת שינויים, אז הכל יהיה בסדר.

gamegir

New member
מצטער על ההתכתבות האישית

המלצה- אם לא תבואי בגישה שאת הולכת לדרוך על אנשים וכו´ וכו´, זה לא יקרה ויהיה לך הרבה יותר קל. משומה, יש אמונה רווחת שיש תחרות על תפקידים. אין כזאת תחרות, למעט במחזמר, לדעתי, וגם אז- חפיף- אין איך לדרוך על אנשים, כי הבמאי בוחן ובוחר. ה"תחרות" היחידה שיש היא כביכול על "מעמד" במגמה- עד כמה כל אחד טוב ביחס לאחרים. בהתחלה זה קצת מרתיע, אבל צריך פשוט לקחת את זה בקלות וכלום לא יקרה. אני ממליץ לך לשנן כל הזמן את המטרה- זה קודם כל תיכון, אח"כ בית ספר לאמנויות. את קודם כל צריכה את החברים שלך, ואח"כ להיות הכי טובה. ולסיום, העצה הכי חשובה שיש לי לתת לך היא די פשוטה אבל הכי מסובכת. תהי נחמדה. בהצלחה, חמשושית יקרה.
גומא

gamegir

New member
ואם...

עשיתי לעצמי פאדיחה ובכלל דיברת על מה יקרה אחרי התיכון, אז נכון, צודקת, אבל זו דרכו של עולם, וכשחושבים על זה- הכל עניין של עד כמה את לוקחת את זה אישי. ולמרות זאת- אני כן חושב שמה שכתבתי לך קודם בהחלט יכול לעזור.
גומא

Hippie Jeannie

New member
אכן דיברתי על התיכון...../images/Emo13.gif

ותודה רבה על העצות. חחח... חמשושית... אף אחד מעולם לא קרא לי ככה, אבל כנראה שאני אצטרך להתרגל לזה...

trilliane

Well-known member
מנהל
השיחות שלכם מחזירות אותי עשור לאחור

לימי החמשושיות שלי... שהיו, למען האמת, לפני 11 שנה, אבל מי סופר (אני! ואני מרגישה כ"כ זקנה...
*פורצת בבכי תמרורים*). האמת, אני דיי מתגעגעת. היה כיף... התחושה הזו של מקום חדש, התחלה חדשה... לפגוש אנשים חדשים... והשישיסטים שניסו למרר לנו קצת את החיים בהתחלה (הכל בקלות ובהומור, לא משהו רציני במיוחד...) היה כיף, ברוח טובה
. אני זוכרת את זה כ"כ חי, שנדמה לי שזה היה אתמול... (טוב, לא ממש אתמול. אבל לפני 5 שנים. לא 11! אוי אלוהים, איך הזמן רץ מהר). שיהיה הממממון בהצלחה, והכי חשוב - תהני!

suzzie q

New member
נמאס לי-

גם את למדת שם? למה אני חיה , למה פשוט לא יורים בי וזהו

trilliane

Well-known member
מנהל
היי, צאי מהגישה השלילית!

אני כתבתי הודעה כללית על ימי התיכון שלי, זה רלוונטי איפה למדתי או לא למדתי? מותר לי להתגעגע לימי החמשושיות שלי ולאחל בהצלחה לתלמידים החדשים? תראי, כתבת מה אוכל אותך, ואני מבינה ומזדהה (עד גבול מסויים), ואפילו כתבתי לך הודעה ארוכה בתגובה (לא ענית עליה, אבל שטויות, זה לא מה שמשנה) אבל חלאס! כמה אפשר להמשיך ולהחמיץ פנים כל פעם שמישהו מזכיר תיכון או איזשהו משהו שמזכיר לך את הבי"ס הזה? דיי! לא נראה לי שזה הולך להשתנות בפורום הזה, כיוון שחלק ממשתתפיו לומדים במקום מסויים וזה כנראה הולך להיות חלק מההווי שלהם. אז כמו שאומרים באנגלית get a grip, וצאי מזה! זה עבר, זה נגמר, זה לא הכל בחיים, וזה לא מה שהולך להשפיע על כל החיים שלך, יש לך עוד מספיק הזדמנויות לשנות, להשפיע ולעשות מה שאת רוצה עם החיים שלך. ואם את מתכוונת להישאר בפורום הזה למרות ששמו של ביה"ס ההנ"ל הולך כנראה לעלות מפעם לפעם, אז לפחות הגיע הזמן להפסיק להחמיץ פנים. זה לא כיף לכתוב הודעה (תמימה ככל שתהיה) ולקבל הודעה חמוצה בתגובה. תתגברי על זה, או לפחות תבליגי בשקט. (סליחה אם זה יצא תוקפני, אבל אני פשוט חושבת שאת עושה מזבוב פיל, וזה מתחיל להיות מוגזם ומעיק).

gamegir

New member
בנות, בנות!!

טוב, אני לא מתכוון להתערב בדיון, לפחות לא שוב, ואני חושב שאין טעם לפתוח אותו שוב- כל אחד הביע את עמדתו, ומור הסיקה מסקנות, או ככה לפחות נראה. אז די.. וסתיו, בהצלחה. ותשני טוב. ובהצלחה לכולנו, לפחות לתלמידים שבינינו. לילה טוב.. (שיט, מחר לקום בשש וחצי. בעעעעעעעע) אה, סתיו, המלצה טכנית- אם את רוצה לוקר, ואת ר-ו-צ-ה, ושיהיה במיקום נורמלי, תביאי מחר על הבוקר 80 שקלים. מומלץ, באמת. גומא

Hippie Jeannie

New member
אהממ...

למה אני רוצה לוקר? דבר ראשון זה יקר מדי, דבר שני הרי זה לא שאני צריכה לשים בפנים תלבושות להצגות או משהו, דבר שלישי אני גרה עשר דקות מביצפר אז זה לא עניין גדול לסחוב את הספרים, ודבר רביעי - עכשיו נזכרת?

trilliane

Well-known member
מנהל
רגע, זה משהו חדש?

או שפספסתי, או שריחפתי, או שסתם התקבל אצלי הרושם השגוי שאת לא גרה קרוב לביה"ס... מוזר. אז 10 דקות? תל אביב, רמת גן, או גבעתיים?
(טריליאן, גבעתיימית גאה, בגולה החיפאית).

suzzie q

New member
אני דווקא כן הגבתי לך

מצטערת אם עצבנתי אותך אל תדאגי לא יקרה יותר תודה רבה על ההבנה וההקשבה וכמובן על הסבלנות יודעת מה אולי עדיף שאני לא אחזור לכאן יותר הנושא יעלה כאן אז עדיף לי באמת לשמוע לעצה שלך היה שלום

טומיתם

New member
אחותי,

אני למדתי בתיכון עירוני מקיף קרית-חיים. אין יותר רע מזה. אז מה ?!?!?! ימי התיכון מ-מ-ש לא קשורים למה שתעשי אח"כ. בהצלחה בכל מקרה !

למעלה