סתם מעניין אותי...

suzzie q

New member
סתם מעניין אותי...

יש ידיעות כבר על איזה מחזמר יעבדו בתלמה השנה? (בעדינות עם התשובה יש כאן ילדה במשבר
) ובכלל אני אשמח גם לשמוע כמה דברים על ההפקות של י"א

ben321

New member
כן! יש...

תיהיו מוכנים בחודשים הקרובים עולה מחזמר שתכב והלחין ירון כפכפי דוד- שעלה מזמן ב 1993 בשכנים של צ´ץ´ זה הולך להיות הפקה מאוד מושקעת לפי מה שהבנתי...

gamegir

New member
בערך תשובות..

יש שמועה, שלדעתי היא ממש לא יותר מסמית, שהמחזמר יהיה "צ´ריטי המתוקה", אבל אני כמעט סגור שהקשר בין זה למציאות הוא כמו הקשר בין הפורום שלנו לגדודי אל-אקצה (או שיש ממה לפחד?).. ההפקות בגרות שעולות השנה הן- "הלוויה חורפית" מאת חנוך לווין ו"מר סליק", מאת אני לא יודע מי. אני עוזר במאי (היפ היפ!) ב"מר סליק". יש רק שתי הפקות כי הם שכבה פיצית. ההפקות י"א שיעלו הן "האיטליאנו", "לרקוד עם סוזן" או משהו כזה ועוד משהו ששכחתי. גומא.

suzzie q

New member
כי אני מטורפת על חנוך לוין

ואתה יודע...הייתי אמורה להיות שמינסטית...ז"א אני עדיין שמינסטית אבל לא שם .. בכל מקרה חשבתי שבירור פרטים מעניינים ללא עצבים יעזרו להחלמה המהירה שלי מהמקום

gamegir

New member
אז בואי נעשה הסכם-

כשאני אדע את התאריכים של ההצגות תבואי. ואז זה בכלל לדעתי יעזור. אבל החלטה שלך.. וכשאני אדע עוד פרטים בכלל על ההפקה (למרות שאני בהפקה השנייה...) אני אעדכן. לילה טוב! גומא

suzzie q

New member
charming guy indeed....

תודה! זב ממש יפה מצידך , אין לי מושג למה אתה עושה את זה אבל זה עדיין יפה מצידך ועל זה-
אגב, בזמנו אחרי המקרה עצמו הייתי בכל ההפקות גם של יא וגם של יב´ של מחזור 2001 הבעיה היא שגרמתי לשטפונות רציניים בגבול גבעתיים ת"א בדרך חזרה

Hippie Jeannie

New member
ואם כבר מדברים על תלמה...

תגיד, גומא, תלמידי ט´ ו-י´ עושים עוד משהו חוץ מללמוד ולעשות עבודות סאונד? (רק כדי להיות בטוחה שאכן בשנתיים הבאות אני לא ממש אזכה לראות מה זה להיות על במה...)

gamegir

New member
לא מדוייק..

קודם כל- עדיף קודם ללמוד ואח"כ לעלות על במה ולא להיפך..
אמנם לא עולם עם הפקה של ממש עד כיתה י"א, אבל פירוט הפרוייקטים כדלהלן- כיתה ט´- סופשנה- מונולוגים- מול הגמגמה השכבתית (רק תאטרון כיתה ט´, למעט מקרים מיוחדים- כמו שלנו- שהחליטו פתאום משום מקום לדחוף חצי מהמגמת תאטרון שביעסיטים, דבר שעורר אצלנו כמה וכמה שאלות), ומורי המגמה (בתנאי שהם מואילים בטובם להגיע). כיתה י´- אמצע שנה- דיאלוגים- רק מול חברי המגמה השכבתית. לקראת סופשנה- צהרי שירה- כל תלמיד עולה עם שיר מול כלללל המגמה מכללל השכבות, מול המורים, חלק מצוות בית הספר והורים. סופשנה- דיאלוגים- שני ערבים ברציפות, בהם מציגים דיאלוגים אחרים מאלו שהוצגו באמצע השנה, מול כל המעוניין- הורים, מורים, חברים, מגמה, ולפעמים אפילו איזה מיני סלבריטי כלשהו. אח"כ, בי"א באמצע שנה יש תרגיל י"א שזה מחזה באורך מלא, אח"כ בתחילת י"ב יש הפקות בגרות, ובאמצע י"ב יש מחזיימר. וסליחה על הגלישה אל מעבר תחומי עיסוקו של הפורום. גומא אה כן, עוד יומיים למנייאק. מתרגשת?

Hippie Jeannie

New member
תודה על המידע...

מעניין אם יש אפשרות בצהרי השירה של כיתה י´ להביא שני חברים במקום שני הורים... אני צריכה לבדוק את זה...
תודה רבה על המידע, אתה אחר מעיין נובע של מידע תלמאי, לא פחות ממור שלנו.. ותאמין או לא - אני ממשששש לא מתרגשת. הייתי בטוחה שאני אהיה מתרגשת כמו השד יודע מה, אבל אני לא. רק קצת מפחדת, זה הכל.

למעלה