סתם מעדכנת אתכם..

infatuation

New member
סתם מעדכנת אתכם..

הייתי היום אצל פסיכיאטר חדש, סוף סוף מישהו שמקשיב ורוצה באמת לעזור. ולא עוד מישהו שרוצה את כספי הטיפול שלי לעצמו. הוא נתן לי להמשיך עם מר סרוקסאט, והפנה אותי לגברת פסיכוטרפיה בהילל יפה. עכשיו כל שעליי לעשות זה להתקשר למספרים שהוא נתן לי ולהזמין תור. חברי ואנוכי ביחד כבר כמעט 5 חודשים, הוא מקסים, מקסים כזה עוד לא פגשתי. פשוט אין לי מילים לתאר. איך שהוא סובל אותי גם בזמנים של רגשנות יתר לפני ובזמן המחזור, זו פשוט מתנה. ההורים שלי קיבלו גט לפני חודשיים בערך, לכל אחד מהם כבר יש בן/זוג חדשים. אבא שלי עם אותה בחורה כבר לפני הגירושים ואמא שלי עם החבר עד כמה שידוע לי בחודשיים האחרונים. את החברה של אבא עוד לא הכרתי ואני לא רוצה להכיר, אישה צעירה, בת 28, עם ילדים בפיליפינים.. ואבא שלי בן יותר מ50. וחולה נפש. אבל גם מסכן נורא. זהו נראה לי, מספיק לי לבינתיים. אני מרגישה טוב רוב הזמן וזה כרגע מה שחשוב לי. אני מנהלת פורום אמנות פה בתפוז ונהנית מכל רגע. (אתם מוזמנים לקפוץ
). לילה טוב

qt1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif...שימשיך לך בטוב../images/Emo20.gif

sr3

New member
פרגני גם את לחבר שלך כשם שהוא

מקסים אלייך. להורייך הגרושים ש"פתחו" פרק ב' בחייהם - תפרגני גם כן...אולי קצת מרחוק - והזמן כבר בעתיד, יקרב אתכם בחגים ובשמחות משפחתיות. כל אחד "בונה" את חייו כלבבו...

למעלה