סתם מסקרן אותי :]

סתם מסקרן אותי :]

נתקלתם בגזענות במדינה שלכם? אם כן,איך עניתם?[אם עניתם..] מה לדעתכם השוני בין הנוער במדינה שלכם לבין הנוער בישראל? לטוב ולרע..

yamit1990

New member
אממ

אני לא נתקלתי עד עכשיו בשום גזענות.. ובקשר לשוני-לא יודעת.. אולי זה שפה הם הרבה יותר מנומסים,אחד לשני וגם למורים.... אבל אני רק עכשיו התחלתי בית ספר בהמשך בטח אני אכיר עוד יותר :)

ציקהלה

New member
פעמים

ניכנסתי לתחנת דלק באיזה חור בטקסס עם חולצה של IDF ןמגני דויד ואיזה דביל אחד שאל אותנו YALL JEWS?! וענינו לו שכן ואז הוא זרק אותנו מהחנות שלו. מה עשינו? כלום כי זה היה דלק בחינום
! אחד החברים שלי יוני יש לו איזה הודי שמעשןגראס כל הזמן. החרא הזה אמר לשנינו (אחרי איזה ריב שהיה) שחבל שהיטלר לא סיים את העבודה שלו, הוא קיבל אגרוף. וליפני כמה ימים ראיתי איזה בחורצ'יק שלא מאמין בשואה. אבל לא יודע אם זאת גיזענו או לא. אבל זה היה ממש מצחיק כי הדבר הראשון שאמרתי לו זה:since when did you start denying the hollercost.

the irrational

New member
וואי וואי

אם מישהו היה אומר לי את מה שהשני אמר..הוא לא היה יכול לדבר יותר.

ציקהלה

New member
ואתה אומר את זה מהכירות אישית

עם הבן אדם? שחקני פוטבול הם אנשים ענקיים

lol lypop

New member
פעם אחת

ניולן, ידיד שלי עשה משהו דפוק אז מישהו שקוראים לו ג'חימס אחר צעק עליו "ניולן יא יהודי". מה זה התעצבנתי עליו...וראיתי צלב קרס חרוט על ספסל בתחנת אוטובוס אבל אני לא רואהאת זה יותר אז כנראה שמישהו גירד את ה משם... הנוער בקנדה: מדבר אנגלית, יותר מנומס, פחות אלים, יותר גאה (כאילו יש כאן הרבה יותר הומואים), פחות פתוח, עם חוש הומור יותר גרוע, משתמש בסמים הרבה יותר, יותר ארטיסטי ואממ...פחות אמיץ מבחינה סוציאולית.

faland

New member
פעם אחת...

אני וידיד שלי רצנו בפארק במיסגרת אימון של ניבחרת הריצה שלך הבצפר היהודי שלנו ואיזה 5 ילדים בניי 12 צעקו עלינו דברים... הכנסנו להם מכות וזרקנו אותם לאגם שירטבו... מעניין מה הם חושבים עכשיו על יהודים

PikesPeak

New member
כן

לפני כמה ימים ראיתי שני צלבי קרס מרוססים וגם ליד הבצפר שלי ראיתי מגן דויד ומתחתיו היה כתוב: "You are a slave"... טיפשים.

למעלה