סתם מין תקופה כזו...

סתם מין תקופה כזו...

מכירים שכאילו כלום לא זז לכם? וזה לא עובר... ופתאום האושר הגדול זה מעין בלוף ענק.. ופתאום אני לא מוצאת את מקומי בעולם, לא שקטה...לא רגועה...השלווה נעלמה לה כלא הייתה.. אוףףףףףףףףףףף שיגמר כבר!!!!!!!!! אבל פתאום בשעות האחרונות מתגלגל לי רעיון בראש, לאט לאט הוא רוקם עור וגידים.... מין עובר כזה שרק מתחיל להתפתח... אני יודעת שאם אתעקש יגיע רגע הלידה ואולי חבלי הלידה קשים יהיו מן הסתם... אבל אני ידועה כלוחמת גדולה שיודעת לעמוד מול כל קושי בגבורה... הרי השעות הימים השבועות והחודשים הקשים השארתי לפני שנה מאחור... הרי הקדוש ברוך הוא לא נותן לנו נסיונות שאנחנו לא יכולים עליהם!!!!!! אז בבקשה מיכם כולכם חברי הוירטואליים היקרים תחזיקו לי אצבעות שאגיע למחוז חפצי בהצלחה יתירה...

tutit1005

New member
מלכת העולמות בוקר טוב../images/Emo24.gif

התגעגענו אליך המון.. לידיעתך כן רוב בני האדם חווים רגשות כאלה ואחרים בתקופות שונות בחייהם את צודקת ה' לא מותן לנו סתם נסיונות אני קוראת לזה תיקונים, שמתוך כל התיקונים אלא פה תבוא הישועה. תדעי שהכל לטובה ישועת ה' היא כהרף עין. ואין יאוש כלל בעולם. את יודעת שזו מן תקופה של מעבר ..דירה חדשה ,מקום חדש, חברים חדשים.,עבודה חדשה.. קשה לפעמים להתרגל והכל נראה לא ברור ומבלבל ..אבל זה עובר..!!! תני לזמן לעשות את שלו. קחי הכל הרוח טובה יותר.. והכי חשוב שמרי על עצמך. אני שולחת לך
את שני החיבוקים האלה..והרבה כוחות וחיזוקים להצלחתך. שאי ברכה בכל מכל כל.. בכל אשר תלכי ובכל אשר חפץ ליבך. את יודעת שאנו אוהבים אותך חזרי אלנו מהר תותית.

בוקר טובבבבבב../images/Emo24.gif

אךךךךךךךךךך איזה שמש נפלאה. מי שנשאר בבית פראייר. לאלה שלא עובדים כמובן. היייי מלכת העולמות, באמת התגעגענו, היי חזקה, את באמת לוחמת ואני בטוחה שאת תגשימי כל מה שחפץ ליבך. את יודעת שכולנו פה בשבילך, מחזיקים לך אצבעות בכל דרך שתלכי, עברת הרבה, וכדרך החיים גם תעברי הרבה, אבל את יודעת הייטב להתמודד, אז בהצלחה. ולכולנו המשך יום נעים וקסום.

ע ו פ ר ה

New member
היי מלכת העולמות

עיצה ראשונה: התחברי לניק שלך. תזכרי שאל המלכה הדברים מגיעים על ידי הנתינים שלה והמשרתים שלה. ואכן, יש ימים של כלום. הבוקר גם אני מצאתי את עצמי כותבת על כלום ואז הבנתי שכלום הוא משהו ואינו לא כלום. ומתוך הכלום נבנים דברים, בדיוק כמו שכתבת. אם אנחנו מתנגדים להיות בכלום ומתחילים לריב איתו הוא קם נגדנו. הרעיון הוא להיות שם בלי פחד ואז בדיוק כמו שכתבת צצים רעיונות בראש. ואת מזכירה שאת לוחמת גדולה, יודעת לעמוד מול כל קושי בגבורה והקב"ה עומד לעזרתנו.... תראי כמה משאבים הזכרת, שהם אצלך ושלך. אני מאחלת לך שתגיעי למקום חפצך בהצלחה ובלי מלחמות... שהדברים פשוט יזרמו ואת תזרמי איתם, כי הרי מה שאמור להגיע מגיע ואל מה שאנחנו אמורים להגיע אנחנו מגיעים. שיהיה בהצלחה וספרי לנו, שנדע לאן הגעת. שנוכל לבוא לבקר
באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה