סתם מחשבות...

yaeli20

New member
סתם מחשבות...

קפצתי כמה פעמים לאחרונה לפורום השכן (בנות בלי אם) ובכל פעם ראיתי שם כל כך הרבה כאב... זה מעניין הנושא של שני הפורומים שלנו דומה מאוד ועדיין הפורום שם כל כך עצוב וכואב ושלנו גם ברגעים שקשה, לי לפחות יש תחושה של אופטימיות וחיבוק תמידי... החיבוק אני משארת שזה בגלל שאני כותבת כאן ולא שם... אבל למה לדעתכן כל כך עצוב שם וכאן מרגיש כל כך אחרת (ושלא תבינו אותי לא נכון... זה נהדר!). ועוד מחשבה... שמתן לב שבתוך זמן קצר הפורום הפך להיות פורום של בנות... מוזר קצת לא?

A GIFT OF LOVE

New member
לילה טוב יעל

-אז ככה.. אני פעילה בפורום של בנות ללא אם כשנה וחצי כשמצאתי אותי הייתי ממש קטנה ומאוד אהבתי אותו.. נכון, יש שם הרבה כאב, אפשר לומר שזה מין נושא תמידי- ברור שיש שם הרבה פעמים גם הרבה שמחה אבל לרוב המצב הנתון הוא כאב.. אני לא יודעת למה אבל יש כמה השערות- הבנות שם יותר מבוגרות ואילו כאן יש הרבה נערות, הפורום מאוד מעודד מחקר על האובדן ועיבוד ולכן אנחנו מגיעות לשם הרבה בשביל לפרוק.. לא תמיד זה טוב, לי למשל קשה עם זה לפעמים ופוגע לי בנפש אולי גם הרבה בגלל שאני מאוד קשורה לבנות.. ולכן אני הרבה פורשת וצופה מהצד.. אבל אני מאוד אוהבת את הפורום.. אני קצת בוגדת בו, אולי הרבה בגלל שאני יותר מוצאת את עצמי כאן, בחברת נערות בגילי אבל עדיין שומרת לו אמונים מרחוק.. אני מאוד אוהבת את הפורום כאן, אני חושבת שאם אני אתחיל לכתוב כאן הודעות- מה שכמעט לא עשיתי.. - זה ממש יכניס אווירת נכאים לפורום האופטימי הזה.. בכל אופן שיהיה לילה מקסים

A GIFT OF LOVE

New member
אופס שחכתי..

בקשר לזה שרוב הפעילות כאן נערות גם כן שמתי לב.. אולי בגלל שאנחנו יותר רגשיות ופתוחות? לכי תדעי...

למעלה