סתם מחשבות

סתם מחשבות

אני כל הזמן קוראת את מה שאתן כותבות כאן וחושבת לעצמי.. אני מרגישה כל כך שונה ברוב המקרים, אולי אני לא מתאימה.. אני לא שונאת אוכל, או את השומן על גופי כמו שאר האנשים כאן ואני חושבת שאילולא זה היה לא נוח לי וגם לא היו מפסיקים להציק לי ולהבהיר לי שגברים לא ימשכו אלי, אז אולי בכלל לא הייתי עושה דיאטה. אני אוהבת ומעריכה מאד את עצמי, אוכל בעיניי זה דבר טעים ונחמד, מפנק והכרחי לקיומנו. לא יודעת, לפעמים אני שואלת את עצמי, האם אני צריכה ומקומי הוא כאן. אני יודעת שמה שאני צריכה זה תמיכה, כי כן, אין ברירה וצריך דיאטה, וכי בכל זאת, אם אני לא רוצה להיות לבד כל חיי אני צריכה לרזות. וגם האמת היא שקצת לא נוח לי, התחלתי להרגיש טיפה מסורבלת והייתי מעדיפה לרזות קצת, אולי לא להיות מקל, אבל שיהיה לי יותר נוח וגם, ששמלות מסוימות שמאד בא לי, אני אוכל ללבוש. אני מצטערת ומבקשת סליחה על מה שאני הולכת לאמר, והאמת אצל כל האנשים כאן זה לא ממש קשור.. לדעתי, אצל רוב הנשים, ההתעסקות עם המשקל היא רדודה.. אני תמיד מרגישה ומתיחסת בזלזול לאותן בנות שנראות סביר עד טוב מאד ובוכות כמה הן השמינו. (אז מה אני צריכה להגיד).. כל כך רדוד בעיני, אין להם מחשבות רציניות וחשובות הקשורות בדברים אחרים מלבד הצורה החיצונית??!! אני חושבת שזהו, זרקתי סתם מחשבות שרצות לי בראש. בי לכולם

g99

New member
כמו שהגבתי לך...

כניראה שאנחנו מרגישות אותו דבר,הדיאטה זה כי אין ברירה...לא כי מפריע לנו כ``כ!!!

הי לך

אני כל החיים שלי שמנה וסובלת מכל הסבל שסובלים שמנים, היחס מהסביבה.. כשכבר סוף סוף אני מתחילה להרגיש די טוב לגבי עצמי, מבחינה נפשית ומרגישה מספיק חזקה לנסות לעשות דיאטה, זה עדיין,כפי שידוע לך דבר מאד קשה ואני צריכה את כל התמיכה האפשרית. חשבתי שזה יהיה אפשרי בפורום הזה.. ושמחתי כל כך, שסוף סוף תהיה לי עזרה.. מקווה שנוכל לעזור אחת לשניה, כי אני חושבת שאין לי למי לפנות כאן. תודה ובי

נעמה!

New member
ניב-עקרב...

את חייבת להבין משהו... ההתעסקות עם כל העניין של האוכל הוא לא משהו שאני (אני אדבר בשם עצמי) רוצה ואוהבת לעשות... זה משהו שהוא כבר לא בשליטתי..הוא כבר עניין יום יומי שגרתי.. וכשאדם שלא קשור להתעסקות במשקל מסתכל על זה מהצד זה באמת נראה דיבילי ורדוד...הרי הפנימיות היא החשובה לא?... וחוץ מזה את כן צריכה להיות כאן איתנו... זה לא משנה מהי ``דרגת ההפרעה שלך`` או מה מצב המשקל שלך... העיקר שאנחנו כולנו כאן...תומכים אחד בשני וגורמים לימים הפחות טובים להיות טיפ טיפה יותר... לילה טוב..וחלומות נעימים.. נעמה

A-naT

New member
לניב- עקרב

הלוואי שההתעסקות האובססיבית שלי לגבי אוכל היתה בגלל צורך למצוא חן בעני אחרים, כמו שאת אומרת, כי אז זה באמת היה רדוד והיה אפשר `לתקן` את זה בקלות. לצערי זה ממש לא ככה. אני לא מקיאה ומרעיבה את עצמי כדי להראות טוב. אני עושה את זה כי אני מרגישה שזה מגיע לי. כי אני מגעילה ושמנה, ולא מגיע לי לאכול את האוכל שיושב לי בצלחת מולי. ואם אני כבר מצליחה להכניס אותו לפה ולבלוע, זה עולה לי בדמים להשאיר אותו בפנים, כי כל ביס שאני בולעת כואב לי. ויותר כואב לי לא לרוץ אחר כך לשירותים. אם הבעיה שלך היא בגלל צורך למצוא חן, ואת באמת סתם רוצה לעשות דיאטה נורמאלית, ולהיות `כמו כל השאר`, אז את יכולה לראות את ההבדל הברור בינינו. ואולי את באמת לא `מתאימה` לפה. ותגידי תודה לאלוהים על זה. לילה טוב עינת

עופרי-

New member
משונה לטרוח להגיע לפורום הזה

רק בשביל לכתוב את ההודעה הזו

שלום לך

אני בפורום הזה מן ההתחלה וניסיתי לשתף את הרגשתי ותחושותי, חשבתי שזה זכותי לאור העובדה שאני פה כבר מההתחלה. שיתפתי בתחושותי..

למעלה