סתם, מחשבות....

אוסי

New member
סתם, מחשבות....

בימים שקשה ...אוספת אני כוחות ונזכרת ...בתקופות הטובות ... בימים של אושר ...לא מבזבזת את הזמן בשטויות... תמיד שואפת לטוב ...להגיע למעלה ...ב כ ב ו ד ... להיות עם ראש מורם ובגאווה.... עכשיו גם כשלא הכי טוב ...אני מחייכת בבישנות ... מקווה שיתגנב איזה יום לא עצוב... בכל מקרה אני לא מבזבזת זמן ... אני כל היום בריצות ..אתם יודעים ..פה ושם... לפעמים לוקחת פסק זמן ..קצת מנוחה ... עוצרת לרגע מתבוננת סביבי... בודקת שהכל מציאותי ... עכשיו אני רגועה ...אתה יודע רגועה... מחכה ...מחכה לך ... כל הזמן הזה נזכרתי רק בתקופות הטובות... בימי האושר ..כדי לא לבזבז את ימיי בשטויות ... חולמת ...ומישהו אמר לי פעם ... שחלום ...סופו להתגשם.. תבוא כי זה הרגע ....אשר לבטח לא ישוב... תבוא כי זה הרגע ...שבו הנפש רוצה לעוף.... אל תשאיר אותי לבד ... תתן לי עוד כמה רגעי אושר ... שיהיה לי במה להזכר...

heaven1

New member
אמן ואמן

רק שהחלומות לא יתנפצו ואם הם ייגמרו שנתמלאו באחרים חדשים טובים יותר כי למטה בסוף כולנו נגיע אז אם אפשר .... ועדיף כך.. לשאוף למעלה למעלה כי שם הרוח נושבת הכי נקי והכי בריא

מישל 27

New member
נקודה למחשבה...

החלומות שלנו (גם חלומות בהקיץ) משמען שיש לנו שאיפות!!!! אם לא היינו חולמים ומקווים כן, לפעמים אפילו מפנטזים על דברים שהם בלתי מושגים. חלק נרחב מהחברה שסובבת אותי אינה מאמינה בחלומות אבל אם לא יהיו לנו חלומות ,אז גם לא יהיו לנו שאיפות ואז....אך היינו ממשיכים הלאה? לפעמים...לפעמים אני רוצה לשתף את ``אנשי העסקים`` שסובבים אותי בתהליך שאני חווה. הם צוחקים אלי ואומרים לי ``עזבי``. אני יודעת שחלק גדול מהם משקף את חוסר האמונה שלי במה שאני מאמינה אבל ברגע שהם אומרים לי ``עזבי`` אני רוצה לנער אותם מהאגו ולומר להם שהם גם בצורה עקיפה חלמו ויצרו מציאות בכדי להגיע למה שהם היום. אבל אני שותקת... שלכם....

heaven1

New member
את צודקת, אם כי יש אנשים

שחיים בצורה משלהם יש אנשים שלא מבינים איך אדם מסויים מטפס על הרים או צולל או עושה באנגי ויש אנשים שלא מבינים איך אדם יכול לעשות מדיטציה כל אחד והבחירה שלו נכוןש לפעמים יש רצון עז מאוד לנער אנשים ולהגיד להם שמעו הדרך שלי נכונה בואו תראו , כנסו לעולם שלי אין צורך להתעצבן או להתעלם מהדרך שלך עצמך... היא לא פחות חשובה משל אחרים תזכרי את זה... כל מה שאת עושה והוא חשוב לך, אז הוא טוב לך וזה מה שחשוב, שלך יהיה טוב (-:טוב לחלום וטוב שלכל אחד יש חלום משל עצמו אחרת היה מעט משעמם

michalmandel@

New member
יחי הפרגון

heaven1 שוב שלום לך! את מה זה חמודה ומפרגנת. תמשיכי בחשיבה החיובית שנכנסת אליה ותמשיכי לרשום מלות עידוד זה פשוט נפלא! אשרינו! מיכל

michalmandel@

New member
לצאת מהפחד

מישל היקרה! מה אכפת לך מהחברה שסובבת אותך? אם את מאמינה במשהו לכי איתו עד הסוף. התחילי להתבטא. אל תשימי לב לתגובות של האנשים. הם המוגבלים בתפיסת עולם אחת מרובעת. לך יש ראיה שונה ונכונה יותר. התחילי להתבטא מילולית ולאמר את שליבך חפץ ושימותו הקנאים. אסור לך לשתוק. אם תעשי כן יהיו לך הרבה בעיות בגרון. דלקות. כאבי גרון ואף גריפות למינהם. זכרי עלייך תמיד לומר את כל מה שאת מרגישה לומר.כמובן שלפני עלינו להשקיע מחשבה, כי חיים ומוות בידי הלשון(אמר שלמה המלך). הוסיף ואמר הרמב``ם: חיים ומוות בידי המחשבה תחילה ואח``כ בידי הלשון. חזקי ואימצי. מיכל.

michalmandel@

New member
חלומות ומציאות

הי חברה מה קורה פה? רבותי וגבירותי לא מספיק לחלום אנחנו חייבים לנחות. כדי שחלומות יתקיימו ויהפכו למציאות עלינו לעבור לשלב הביצוע.אני לא מסכימה שתהיו רק למעלה עליכם למצוא את השביל הקצר ביותר להגיע גם חזרה למטה. אדם מאוזן הוא אדם שיודע לחבר בין שמיים לארץ.התעוררו מיכל.

למעלה