סתם מחשבה... חשכה יורדת עוד יום עבר והכמיהה גוברת לרגע הזה שיבוא כבר...
1 12אניהיא New member 12/4/06 #1 סתם מחשבה... חשכה יורדת עוד יום עבר והכמיהה גוברת לרגע הזה שיבוא כבר...
א אחת שאוהבת2 New member 12/4/06 #2 סתם מחשבה... עוד יום עבר חשיכה ירדה והגיע הרגע הרגע שלי ושלך.. והזמן עמד מלכת אין עבר אין עתיד רק הווה אני ואתה... ערב מקסים נתוש גיעגעתי לך........
סתם מחשבה... עוד יום עבר חשיכה ירדה והגיע הרגע הרגע שלי ושלך.. והזמן עמד מלכת אין עבר אין עתיד רק הווה אני ואתה... ערב מקסים נתוש גיעגעתי לך........
א אחת שאוהבת2 New member 12/4/06 #11 אוטוטו הוא יגיע... הסתיימה בדיקת חמץ.. קיפולי כביסה אחרונים עוד שניים וחצי סידורים והוא יגיע.... הוא חייב... רומיאו.. יאללה תגיע... שלא ייצא לי פדיחה בסוף...
אוטוטו הוא יגיע... הסתיימה בדיקת חמץ.. קיפולי כביסה אחרונים עוד שניים וחצי סידורים והוא יגיע.... הוא חייב... רומיאו.. יאללה תגיע... שלא ייצא לי פדיחה בסוף...
א אחת שאוהבת2 New member 12/4/06 #20 חכי חכי... את עוד תראי... הוא פשוט מתלבט על איזה צד למרוח ת'שוקולד..... חחחח רומיאו בוא כבר בבקשה אתה עושה לי פדיחה......
חכי חכי... את עוד תראי... הוא פשוט מתלבט על איזה צד למרוח ת'שוקולד..... חחחח רומיאו בוא כבר בבקשה אתה עושה לי פדיחה......
א אחת שאוהבת2 New member 12/4/06 #23 ביעור חמץ זה מחר.. לא../images/Emo35.gif היום מחביאים מחפשים ומוצאים מחר מבערים ושורפים... ואולי אני טועה.. כל הטקס הוא בארמית בכלל לא מבינה מילה... חחחחח
ביעור חמץ זה מחר.. לא../images/Emo35.gif היום מחביאים מחפשים ומוצאים מחר מבערים ושורפים... ואולי אני טועה.. כל הטקס הוא בארמית בכלל לא מבינה מילה... חחחחח
1 12אניהיא New member 12/4/06 #28 חחחחח את אמורה להבין יותר טוב ממני. אולי מה שהחביא אבד לו ולא נימצא? כאילו בעלי יודע שיש כך וכך חתיכות שצריך למצוא אז בטח גם שם זה כך...
חחחחח את אמורה להבין יותר טוב ממני. אולי מה שהחביא אבד לו ולא נימצא? כאילו בעלי יודע שיש כך וכך חתיכות שצריך למצוא אז בטח גם שם זה כך...
א אחת שאוהבת2 New member 12/4/06 #35 חחחחח... רומיאו... תחפש בפינה בחדר שינה תמיד מפספסים אחד... אני רושמת איפה החבאתי כך שאם המלפפון נתקע לפחות אני אדע לאן לכוון אותו...
חחחחח... רומיאו... תחפש בפינה בחדר שינה תמיד מפספסים אחד... אני רושמת איפה החבאתי כך שאם המלפפון נתקע לפחות אני אדע לאן לכוון אותו...
א אלמרה New member 12/4/06 #37 רגע שאבין... מלפפון זה חמץ או כשר? אני החמצתי היום צנצנת... מקווה שזה לא יעשה לי בעיות...
א אחת שאוהבת2 New member 12/4/06 #41 המלפפון שלי ככ כשר...../images/Emo197.gif שמרוב כשרות הוא בחמיצות תמידית.........
א אלמרה New member 12/4/06 #42 אני לא סומך על שלי... כל פעם שאני רואה מלפפונים קטנים בדיוק במידה שלי, אני קונה ומחמיץ.
א אלמרה New member 12/4/06 #32 הכי כיף שזה בארמית.. כולם מחרטטים ובכאילו מוצאים את החמץ.. אני דוקא שומר את החמץ שלי במקום בולט על יד המצות.
הכי כיף שזה בארמית.. כולם מחרטטים ובכאילו מוצאים את החמץ.. אני דוקא שומר את החמץ שלי במקום בולט על יד המצות.