M i c h a l y U S A
New member
סתם מחשבה.
בעצם עד עכשיו לא ידעתי להעריך כמה באמת היה לנו טוב עם כל מה שהיה. וכמה לא חשוב "דברים".. אף פעם לא הייתי מטיראליסטית..אחת שרצה לקנות כי זה יפה..תמיד היה לי סדר עדיפויות מאוד הגיוני..פרקטי. והיום אחרי שאנחנו במצב בסיסי לגמרי..חשמל
,בריאות
,שימורים
,מים
אז בעצם יש הכל כרגע. מזה אנחנו פשוט עכשיו נהנים שיש. חמישה ימים בלי..ולומדים להעריך מחדש את הדברים הקטנים. נכון..אין מזומנים...אין דברים אחרים שהיינו לוקחים כדבר מובן מאליו..אבל הנה חברה מגיעה עכשיו לשתות קפה חם ולעשות מקלחת..אחרי שהרגישה כמו בצבא..מקלחת במים קרים..אז עכשיו רק המקלחת עושה לה טוב על הנשמה. מה הפוינט? למה אני חושבת על זה.. חושבת על הפשטות במה שיש..ובעצם כמה אפשר להנות מזה. הבן שלי רועי סיפר לי על ברזיל. סיפר לי כמה היה מאושר שם ושלא היה צריך הרבה...סיפר לי על אנשים שאין להם כמעט כלום..והם מאושרים..סיפר על החיים הפשוטים ואמר לי..שאינו רוצה לחיות את מרוץ החיים אחרי הכסף..רוצה להיות מאושר..לחיות במועט..ושם הוא מצא את זה. הסופה הזו גרמה לו שוב להבין כמה אפשר להסתפק מכלום..ועדיין להסתדר..ועדיין להיות בסדר..והילד הזה היה מקור לתמיכה..אז חזרתי לחיים מאוד בסיסיים......ובאמת רואה שלא צריך הרבה כדי להנות ממה שיש.
בעצם עד עכשיו לא ידעתי להעריך כמה באמת היה לנו טוב עם כל מה שהיה. וכמה לא חשוב "דברים".. אף פעם לא הייתי מטיראליסטית..אחת שרצה לקנות כי זה יפה..תמיד היה לי סדר עדיפויות מאוד הגיוני..פרקטי. והיום אחרי שאנחנו במצב בסיסי לגמרי..חשמל