סתם מחשבה...

powermetal1

New member
סתם מחשבה...

אני לא חושב שיש להקות רבות כול כך כמו איירון מיידן שהשפיעו על כול כך הרבה מוסיקאים( כולל אני
). הנה סתם רשימה קטנה של להקות שאני זוכר שהושפעו מאיירון: anthrax dream evil symphony x falconer iced earth edguy (למי שלא שמע את הלהקה הזאת חייב לשמוע,הקול של טוביאס הסולן שלהם דומה בטירוף לקול של דיקינסון מתקופת שנות התשעים עד היום,זה פשוט מדהים עד כמה) בטוח יש עוד מלא... והנה סתם דוגמה ללהקות שעלו לי כרגע בראש שעשו קאברים למיידן: iced earth kamelot sonata arctica hammerfall cradle of filth therion grave digger children of bodom angara ואני בטוח שאם תחפשו תמצאו עוד הרבה מאוד קברים... בקיצור לאיירון מיידן מגיע להכנס ללא ספק להיכל התהילה יחד עם שמות גדולים אחרים.

barlevy

New member
לא הזכרת את HELLOWEEN

שבאלבומיהם הראשונים - KEEPER OF THE SEVEN KEYS נשמעים ממש מיידן הסולן שלהם הועלה כאפשרות להחליף את ברוס כשהיו שמועות שהוא מעוניין לעזוב 1988

יש עוד משהו...

באתר של איירון מיידן (הרישמי) יש איזה 3 עמודים של להקות שהם יענו עושים רק כברים.......זה ניקרא - Iron Maiden Tribute Bands

זה לא עונה

זה לא עונה בדיוק על ששאלתה אבל חשבתי שאם כבר בכיוון אז זה יהיה מעניין

powermetal1

New member
ראיתי את זה כבר לפני שנים ../images/Emo13.gif

ואני לא זוכר ששאלתי משהו.

powermetal1

New member
אה.התכוונתי שברור שיש עוד מלא להקות

אז אתם יכולים לחפש עוד אם בא לכם.

Danihell1

New member
הממ.. בקשר לאנגרה

וסונטה, איזה קאברים הם עשו? סתם כי אני לא מצליחה להיזכר כרגע.. והקאברים של אייסד ארת' ממש טובים, גם של קריידל לא רעים.

powermetal1

New member
אנגרה עשו קבר אקוסטי ל-

Wasted Years וסונטה עשו קבר ל-Die With Your Boots On.

למעלה