סתם מחשבה

matan 18

New member
סתם מחשבה

תוך כדי צפיה באחד מפרקי הDBGT נזכרתי במשהו. גוקו בDBZ אף פעם לא השתמש במצבי סופר סאייה בלי סיבה מוצדקת, כלומר הוא תמיד העלה לאט את השלבים תוך כדי הקרב רק במקרה צורך, אם הוא צריך יותר כוח כי היריב יותר קשוח אז הוא עלה לסופר סאיין אחת ואם זה לא הספיק אז לשתיים וגם אז אם לא אז הוא עלה לשלוש אבל זה היה במיקרים ממש ממש קשים. אפילו הוא לא היה צריך להפוך SSJ3... כשהוא השמיד סופית את קיד בוו בסופר סייאה שתים, נכון? ולאומת זאת בDBGT הוא כל פרק משתנה ישר לסופר סאיין 4 כאילו אין מחר. זה כבר נהיה מאוס ולא מעניין, וחוץ מפעם אחת בכל הסדרה לא ראיתי שינוי צורה לSSJ3. קיצר זה מרגיז. יותר אהבתי את השיער הזהוב וההילה החזקה.

digiash

New member
נו כי GT זה חרא ם.ם

לא אותו אדם כתב את Z ו GT אז מה הפלא שהדמויות יתנהגו בצורה שונה

matan 18

New member
צודק

אין שום הצדקה לכתיבה החראית של GT יש להם מזל שהם התבססו על סידרה מצוינת כי אם לא פשוט חבל על הזמן אף אחד לא היה צופה בזה. DBZ שולט. נ.ב הינה עוד אחד מהציורים שלי. אני מצפה לתגובות בבקשה.

matan 18

New member
נכון

וואו אתה באמת מבין תחומר. אני אוהב שאנשים מבינים דברים כאלו, הכל הפרטים הקטנים.

gokussj2

New member
אגב פרטים קטנים...

היה צריך להיות לו צלקת על הפנים אבל חפיף לא משמעותי

matan 18

New member
תאמין לי

לכחתי את זה בחשבון, ואתה טועה. הצלקת נוצרה על פניו רק אחרי שהאנדרואידים פוצצו לו את הצורה וגם הורידו לו יד באותו פיצוץ. כך שלא יכולה להיות תמונה שבא יהיו לו שני ידיים וצלקת ביחד. מבין...

gokussj2

New member
אני חושב שהצלקת הייתה לפני...

זה אבל אני אבדוק כדי להיות בטוח

matan 18

New member
את מפקפק בדברי?

בוא נעשה התערבות אם אני צודק אתה מכין לי באנר מגנים עם השם שלי עליו. ואם אתה צודק אני יצייר דמות מהסדר שאתה תבחר.

matan 18

New member
את מפקפק בדברי?

בוא נעשה התערבות אם אני צודק אתה מכין לי באנר מגנים עם השם שלי עליו. ואם אתה צודק אני יצייר דמות מהסדר שאתה תבחר.

למעלה