סתם מחשבה...

nirvana bip

New member
סתם מחשבה...../images/Emo3.gif

שלום לכולם! זה רק אני או שהשיר של הסדרה "הילדים מגבעת נפוליאון" דומה שני טיפות מים לbliss (או לפחות רק ההתחלה)

NiKi†a

New member
כן כבר אמרו את זה ../images/Emo13.gif

עדין לא ראיתי, היום אני אשמע (יש בחמש נכון?)...בכל בכל מקרה, כן, כבר הודיעו לנו שהשיר מופיע בסידרה
:)

h o l e

New member
אני שמעתי.....

והיא פשוט קטשה לו את הצורה!!!!!!!! הרסה את אחותו!!!!!! רציתי פשוט לבכות!!!!! דרך אגב שירן זה לפעמים בערוץ 24

NiKi†a

New member
באמת?! זה כל כך גרועעע?!?!

*שוב פיספסתי היום...טיפשה שכמוני
* הרסו את זה כל כך?!

linkin lover

New member
נצל''ש :)

שלום לכם! אז ככה אני צריכה ת'שם של הקליפ שבו הסולן נופל במין ארובה כזאת..חח אני לא טובה בלתאר דברים אז אם מישו הבין ויש לו ת'שם של השיר אז תודה ! ד''א אחלה פורום, אנ'לא ממש מכירה ת'להקה אבל הם דווקא נשמעים אחלה אז...מישו אולי יכול לתת לי כמה שירים יפים שלהם...טנקס!

positive energy

New member
ובקשר לשירים האחרים

אני אוהב כמעט את כולם, אבל הנה ההכי מפורסמים plug in baby, bliss, citizen erased, new born, stockhholm syndrome, hysteria, butterflies & hurricanes, time is running out יש כאן כאלה שאני יותר אוהב ויש כאן כאלה שפחות, אבל אלה הכי מפורסמים שלהם מאוריג'ין ומאבסלושן

ramoni

New member
זה בדיוק השיר שאנחנו מדברים עליו

בשרשור אתה מתכוון לBliss. וחוץ מהשיר הזה יש טובים כמו:plug in baby, New born, Unintanded, Time is runing out. אלה רק לשמיעה ראשונית... וברוך הבא שירן המנהלת תנחה אותך בלהיטים אחרים.. אני פשוט ממהר ואין לי כח לרשום את כל הכולם. בהצלחה בדרך המיוזית

NiKi†a

New member
היי ../images/Emo105.gif

ברוכה הבאה! בקשר לקליפ כבר ענו לך (כמה אנשים מחפשים בזמן האחרון את הקליפ הזה
..) ושירים שאני ממליצה (חוץ ממה שהציעו לך)- Time is running out Thoughts of A Dying Atheist Sunburn (אני לא מאמינה שלא הצעתם לה את זה!) Muscle Museum Cave Uno ועוד כל מה שאמרו לך....

linkin lover

New member
שירים ממש נחמדים....:)

אני פשוט עדיין לא רגילה...אני רגילה יותר לסגנון של לינקין פארק...אבל כשאני שומעת את מיוז זה משו מיוחד...המוזיקה שלהם שונה כזאת...מיוחדת... אני מאוהבת בשיר bliss

NiKi†a

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

תמשיכי לשמוע, גם אני לפני שנה הייתי מרותקת לשירים של לינקין פארק..וזה השתנה, אני לא שומעת את הדיסק שלהם אפילו פעם אחת בחודש
בכל מקרה, תשמעי ותתמכרי ^_^

NiKi†a

New member
N מצב.

בחיים שלי לא שמעתי דיסק של להקה 5-10 פעמים בשבוע
בחיים שלי לא אהבתי להקה יותר משלושה שבועות. בקיצור...ממש N מצב..לא לדאוג.

NiKi†a

New member
תיקון.......********

ואת הדיסקים של מיוז אני כן שומעת בין 5-10 פעמים בשבוע (את כל הדיסק), ואני אוהבת אותם בערך חצי שנה. זה מעיד על משו טוב..מצויין

למעלה