סתם מוציאה קצת

סתם מוציאה קצת

כנראה שהנוגדי דמעות האלה לא ממש עוזרים.. שוב מוצאת את עצמי נחנקת בשקט בחדר מדמעות הכאב האישיות שלי. חיה בריקנות, החיים עוברים ומתבזבזים לי. יודעת שאת הרגעים היפים האלה עדיף להעביר בכייף עם חברים/משפחה/זוגיות ועם עצמי, אבל ככ לא טוב לי אין אף אחד, יודעת שבאשמתי, יודעת שגם באשמתם. הבדידות הזאת מקשה עליי מאוד רק אני ואלוהים יודעים כמה אני כואבת. אני מלאה ברע, בכאב, בכעס, בשנאה, באכזבה, בחוסר אונים בעיקר. בחיי שחשבתי שהם ייבשו לי את כל הדמעות, שהם מונעים את זה, אבל כלום. אני לא אוהבת אנשים, לא אוהבת גם את חיי הצילו אלוהים הצילו

../images/Emo41.gifנורא עצוב לקרוא../images/Emo41.gif

נשמע שאת במצוקה קשה וכואבת.... יכולה רק לומר שמבינה כל כך לליבך כי גם אני הייתי שם.....אל תאבדי תקווה!!!!!!! הוא (האושר) יגיע שוב ויכה בכל העוצמה כאשר לא תצפי לו מכל הכיוונים ואז את תסתכלי לאחור ותצחקי על הכל. ביינתיים,שולחת לך חיבוק ענקי תומך ומבין.....
ותזכרי תמיד שהחיים מובילים אותנו אבל אנחנו בכסא הנהג ולכן אנחנו שולטות בעצם על כל מהלך......

mymusic2010

New member
בעד לפרוק

לילות יקרה, את לא לבד. אני משוכנעת, שהרבה אם לא כולן/ם היו במצב דומה. מאחלת לך.. תחנת כוח משלך, פנימית וקבועה. מן מצבר כזה, סוג של מנורת בטחון בלתי תלויה שנדלקת, כשיש הפסקת חשמל. מניסיון - עובד.

נעומי 37

New member
שימי לב - עונה לקריאה לעזרה

בעיה : חיה בריקנות, החיים עוברים ומתבזבזים לי פתרון: נחנקת בשקט בחדר מדמעות הכאב האישיות שלי בעיה: אין אף אחד, יודעת שבאשמתי פתרון: הבדידות הזאת מקשה עליי מאוד בעיה: יודעת שגם באשמתם.אני מלאה ברע, בכאב, בכעס, בשנאה, באכזבה, בחוסר אונים בעיקר פתרון :אני לא אוהבת אנשים, לא אוהבת גם את חיי רק את מחליטה מה הפתרון לבעיה והפתרונות שלך לא משהו.... לא ממש עוזרים תחשבי על חייך כמו פזל שלא מצליח להיבנות תזיזי חלק אחד או שניים והוא יבנה, אלוהים יכול לעזור הוא מכניס בנו את כח הרצון לשנות ולהשתנות ולחיות חיים טובים. אלוהים כבר עוזר לך הוא מראה לך שלא ככה הדברים צרכים להתנהל. בהצלחה.

למעלה